5 days to Friday

Hej!  Hoppas att ni hade en helt grym midsommar, det hade i alla fall jag! Firade med släkten i Dalarna som sagt, dundersuccé! Idag var det dock back to work som gällde, riktigt drygt att ta sig upp imorse vill jag lova. Efter jobbet mötte jag upp Emelie i stan för en fika, lika mysigt som vanligt.

Igår var jag på möte direkt efter att jag kommit hem, har nämligen fått ytterligare ett jobb i sommar, hur bra som helst ju! Ska jobba i en kiosk på Skutberget och kommer nog få jobba till och från resten av sommaren. Hade ju dock inte varit dumt med lite ledighet, men att jobba är ju bra både för pengarna och framför allt erfarenheten! Ser fram emot det!
 
 
 
{Bilder från midsommar ♥}

När ett sinne i taget fylls av allt jag kan få

Ha en underbar midsommar, vänner 
 
 
 

You're simply the best thing I never had

Ååååh stress! Kastade mig hem från jobbet för några timmar sedan och har sedan dess hållt på med att förbereda inlägg för min skönhetsblogg som ska komma upp under helgen. Åker nämligen iväg till Dalarna imorgon för att fira midsommar med min härliga släkt. Ska bli superkul men just nu känns det som jag har tusen saker som måste göras innan. Unnade mig i alla fall en liten avkoppling i form av chokladdoppade jordgubbar förut, fruktansvärt gott. Använder 86% choklad för jag tycker ärligt talat att det är godast, det bittra mot det söta blir som en smakkarusell i munnen.
 
Vet inte riktigt hur uppdateringen ser ut under helgen, min andra blogg är liksom prio ett för mig. Ha det bra ♥
 
 

Accessorize

Köpte mig ett skal till min nya Iphone häromdagen, hade faktiskt ett precis likadant till min förra lilla älskling, men jag gillar det så mycket så jag körde på samma! Dessutom är det ännu snyggare till en vit telefon (min Iphone 4 var svart). Gav 159kr för det. Vad tycker ni? 
 
 
 
 
 
 

Helgen

Har haft en underbar weekend i Stockholm med mina favorittjejer! Vi åkte dit tillsammans i fredags eftermiddag och bodde i pappas lägenhet fram till söndagen. Hann med både Grönan, shopping och en hel del mys. Precis som det ska vara! Kom hem igår med huvudvärken från helvetet, fick tillslut åka in till akuten men som tur var löste allt sig.
 
Idag hade jag min första dag på sommarjobbet också, jobbar på ett Bed&Breakfast. Kommer nog bli 3 kämpiga veckor, men sedan kommer äntligen belöningen i form av ledighet! Längtar ♥ 
 
Bjussar på senaste bilderna från Instagram från förra veckan {@amanda_wikstrom}
 
Härlig dag i solen /♥/ Var inne i stan och kollade på studentutspringet i regnet
 
Äntligen sommarlov! (eller ja, nästan i alla fall!) /♥/ Frozen Yogurt i Gallerian
 
 
 
 

Bästa dagen ♥

Har verkligen haft en superhärlig dag! Den började i lugn takt hemma, gjorde mig i ordning i godan ro, käkade frukost och lunch innan jag åkte in till stan med mina pinglor och kollade in studenterna, härligaste stämningen! Dock lyckades dom pricka in årets sämsta dag vädermässigt så rejält blöta vart dom nog, stackarna. Efter utspringet tog vi en fika på Wayne's, riktigt skönt att kura inomhus med en kopp latte må jag säga! Sedan nu på kvällen var jag inne i stan och käkade med mamma och moster, firade semestern och fick lite presenter, hihi! Och just det, blev med Iphone 5 idag! Min 4:a var riktigt sliten nu och när det inte längre gick att ringa med den kände jag att det kanske var dags att byta upp sig, haha.
 
 
Fick den här ringen i roséguld av min moster, så himla fin! Tusen tack!
 
 
 

Gammalt blir nytt

Hej fina ni! Har precis landat i sängen efter att ha varit inne i stan och käkat lite middag med familjen, mysigt! Åkte hem innan alla andra för jag var såå trött och hade huvudvärk, så nu tänkte jag faktiskt sova snart, haha. Dagen har förövrigt varit jättebra, var inne i stan och fikade med vänner förut och sedan har jag hängt med brormin som är hemma över helgen!
 
Häromdagen gjorde jag om ett par gamla shorts som jag var trött på, älskar att pyssla med sånt! Vart mycket bättre tycker jag!
 
Längst upp till vänster är hur dom såg ut innan!
 
Gjorde dom lite mer slitna, gillar dom bättre så ;)
 
 

Dags att dejta kudden!

Åh fattar inte ens varför jag bloggar nu, haha? Är jättetrött, ska alldeles strax somna in framför ett avsnitt av Andra Avenyn.
 
Men först tänkte jag bara berätta om dagen i korthet! Sjukt stressig dag, men ändå kul! Hade först engelska då vi bara hade några redovisningar, sedan fick vi reda på betyget. Eftersom vi hade en ganska stor håltimme innan nästa lektion åkte jag hem, pluggade lite mer på ekonomin och åt lunch och sedan var det dags att dra sig mot skolan igen för att skriva sista provet för det här läsåret. Kan inte beskriva känslan nu efteråt, bästa någonsin! Tror provet gick okej men antagligen får man tillbaka det med en massa slarvfel. 
 
Efter provet överraskade mamma mig med en massage på ett litet spa i stan, skönaste på länge och mycket välbehövligt! Sedan var det dags för bio med Emilia och Lotta, såg Baksmällan 3, blev positivt överraskad faktiskt! Tyckte tvåan var ganska dålig så förväntningarna var inte jättehöga, men den var verkligen sevärd!
 
Tog mig en rejäl långpromenad när jag kom hem, perfekt väder ute! Imorgon fyller mamma år så nu på kvällen har jag suttit och pysslat lite inför det. Ska bli skönt med en ledig dag också! Nej hörrni, hopp i säng som gäller nu! Börjar ljusna ute, älskar att det knappt hinner bli mörkt på himlen innan solen ska upp igen.
 
 
Världens härligaste doftljus! Luktar så himla fräscht och gott och fungerar året om ♥
 
 

Tisdag

Skulle egentligen suttit i skolan och skriva prov just nu, men när jag satt och sista-minuten pluggade i förmiddags så bara brast det för mig och jag fick världens ångestattack. Kände bara att jag inte klarade det så istället gör jag provet imorgon! Har höga krav på mig själv när det kommer till just ekonomin, vill verkligen få bra på detta provet!
 
Efter att jag bestämt mig för att stanna hemma haltade jag iväg till ICA (har universums värsta skavsår haha) för att köpa en mumsig sallad! Tänkte äta den nu framför några avsnitt av Andra Avenyn innan det är dags att återgå till pluggandet. Ha en fortsatt bra dag!
 

HAUL-video!

 
 
Här kommer den utlovade HAUL-videon, hoppas att ni gillar det ♥

Because it’s summer and the memories are just waiting to happen.

Den där känslan när man har hela sommaren framför sig ♥
 
 
 
 
 
 
Bilder från arkivet.
 
 
 

Lördag

Har haft en jättebra lördag som till större delen spenderats med min mamma, mysigt det! Vi var inne i stan och fikade och lite så, sedan var jag tvungen att plugga så vi åkte hem. Fick i alla fall en del gjort, så jag hoppas verkligen att de sista två proven går bra nu!
 
I fredags var jag ju i Göteborg över dagen också, huuur bra som helst! Helt underbart väder och lite shopping, blir inte bättre än så. Fick med mig lite sommarkläder hem som ni kommer få se i en HAUL-video imorgon, så håll utkik efter det!
 

RSS 2.0