Beautyblog?

Vet ni vad jag har gjort? Gått och skaffat en ny blogg, en skönhetsblogg! Jag kände bara att jag behövde något nytt och eftersom jag är intresserad av skönhet och sånt så passar ju en beautyblog utmärkt! Vi får se hur det kommer bli med den, om jag ens kommer ha kvar den särskillt länge. Har ju knappt tid med denna bloggen, haha, men vi gör ett försök helt enkelt! Kommer inte försvinna här ifrån, kommer blogga som vanligt (d.v.s. nästan inte alls, haha!). BESÖK MIN NYA BLOGG!

getgorgeous.blogg.se





Fancy by Jessica Simpson


Fick den här underbara parfymen av mami i julklapp, älskar den!

I should go and this should end

Long time, no see! Tänkte bara slänga iväg ett litet inlägg till er för det händer ju så sällan, haha. Har ni haft en bra jul? Det har jag! Firade ute på Muskö med släkten, altid mysigt där! Dock så gick strömen igår efter nattens storm hade dragit förbi, så vi satte oss i bilen hem ganska tidigt. Hade ni också storm? Gud, vad sjukt det var! Det rasade flera träd runt huset (som tur var hamnade inget huset) och grannens flaggstång hamnade helt på sniskan. Men i övrigt har vi haft det bra :)

Idag var hela familjen en sväng till Nacka Forum, vi shoppade lite och tog en fika. Som tur var var det faktiskt inte alls så mycket folk som man skulle kunna tro, så det var bra. Fick med mig lite ynka saker hem, alltid något!


Linne från BikBok, 65:- (rea), Radiant Touch ansiktsrengöring från Lumene, örhängen från Gina, 129:- och 75:- (rea)


Dessvärre gick det till vänster sönder när jag skulle sätta på det, kass kvalité! Blev asledsen för jag älskar det :(

And I remember the truth, a warm December with you

Joshua Radin - Winter

Åh, har haft världens underbaraste helg! Efter skolan i fredags dansade Emelie och jag, lika kul som alltid och sen på kvällen var det middag hos Ebba, så himla mysigt! Hon har fyllt år, så vi firade henne, riktigt kul kväll! Kom hem vid halv tre någon gång så på lördagen var jag helt död när klockan ringde tidigt, men det fick gå! Åkte till stan med Emelie för lite julklappsshopping, det var verkligen behövligt, hittade de första julklapparna för i år i alla fall (sent ute som vanligt...)! Tog en fika på EH, dom har världens godaste saffranssnäcka

Idag så har det inte hänt jättemycket, har pluggat och bakat, mysigt det med! Har världens söndagsångest som vanligt, avskyr söndagar, så himla vemodiga, haha! Tänkte krypa ner under täcker tidigt för att titta på Love Actually (tipstipstips om ni vill få in julstämningen!).
Fick också med mig lite smått & gott hem från stan i lördags, bland annat detta.


Fjäderörhängen från Gina, ringar från Bik Bok, mini-scrub från The Body Shop och en penselrengöring från KICKS


I went out in the rain suddenly everything changed

Hej mina kära vänner! Har ni det bra i ovädret? Usch... Vart är snön? Det får gärna vara storm, bara det är SNÖ! Men jag kämpar ändå tappert med att få in julkänslan, idag har brorsan och jag bakat pepparkakor och i skrivande stund lyssnar jag på julmusik. Mysigt! Fastnade här vid datorn och fick ett så fruktansvärt sug efter att blogga. Dock är det alldeles för mörkt för att fota något och jag har inga foton på lager... Men jag kör ändå!

Förlåt för att jag inte bloggar mer, hinner inte! Eller jag kanske skulle hinna slänga in ett inlägg lite då och då, men då blir dom bara halvdana och jag hatar det. När man kommer hem från skolan är det alldeles för mörkt för att fota och finns det inte några bilder jag kan lägga upp kan jag lika gärna strunta i det.

Nu är jag i alla fall hemma hos pappa, så skönt att vara här. Ikväll ska vi äta massa gott och mysa framför senaste Harry Potter-filmen, bättre än så blir det inte! Imorn ska jag till Karlstad igen, känns lika vemodigt varje gång, fast det är ju inte så illa när man väl är där! :) Älskar KD.

Eftersom jag inte hade några bilder klickade jag in mig på polyvore.com (bäst!) och knåpade ihop en vintrig outfit, skulle mer än gärna gå klädd så här! Rebecka i min klass hade en liknande stickad tröja på sig häromdan, SÅ fin! Är kär i den!

trulyamanda @ instagram följ mig där!
Winter