Valentine's day

Tänkte lägga mig tidigt idag och kolla på en film, tror det blir Valentine's day som jag velat se sen den kom ut på bio men det blev aldrig av att jag gick. Men nu köpte jag den häromdan så det blir toppen. Sov gott och dröm sött ♥

http://www.mannythemovieguy.com/images/valentines_day_movie_review_2010.jpg

En riktigt prisvärd eyeliner

Leter ni efter en bra och billig eyeliner tycker jag deffinitivt att ni ska testa denna - den är huur bra som helst! Väldigt enkel att måla med och resultatet håller länge.

http://www.veckorevyn.com/_internal/cimg!0/atjlramx81p0ir2n950gnkz1tp2by68/TEST%3A%20Klassiska%20eyeliners

Isadora fine liner eye stylo 95 kronor på t.ex Åhlens

3 favoritmaskaror


Passande att alla var guldiga haha.

1. Max Factor Masterpiece Waterproof - Riktigt bra vardagsmaskara, använder den nästan varje dag!  Separerar bra och klumpar inte. Vattenfasta maskaror är jättebra för oss som knappt har någon böj på våra fransar. När man böjer fransarna och målar dom med en vattenfast håller det hela dagen lång, jämfört med en icke-vattenfast när böjen försvinner efter 5 minuter.

2. Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Feline Black - Denna maskara är det många som gillar, inklusive mig! Ger riktigt bra volym och separerar samtidigt. Fransarna blir också längre. Och förpackningen. Hur cool är inte den?! Älskar den! Lite dyrare men jag tycker den är prisvärd!

3. L'Oreal Paris Telescopic Mascara - Denna maskaran ger mig superlånga fransar och separerar jättebra. Själva borsten är väldigt liten och i gummi, vilket jag tycker är bäst! Definitivt en bra vardagsmaskara

Fejkat självfall


Fin förvaring





Tycker det är så himla fint när man förvarar smågrejer i fina burkar och skålar. Här är fyra ljuslyktor som jag använder att ha make up pads, tops, snoddar & hårnålar (måste köpa mer hårnålar, dom bara försvinner!) i som jag har på mitt sminkbord.

Jag tävlar om att bli månadens blogg på den här bloggen. Så snälla rösta genom att skicka en kommentar här. Skulle bli jätte tacksam om ni ville hjälpa mig ♥

Gammelvala

Hejsvejs :) Idag tog vi en tripp till Gammelvala (som betyder gamla världen) och kikade runt. Lagomt tråkigt men det gick an. Det man gör där är att gå omkring och kolla hur de vävde, hur gamla motorer fungerar osv. verkligen inte min grej haha. Nu är vi i alla fall hemma igen och ska snart ta en fika tror jag.

Tänkte be er om en sak... Jag tävlar om att bli månadens blogg på den här bloggen. Så snälla rösta genom att skicka en kommentar här. Skulle bli jätte tacksam om ni ville hjälpa mig ♥


Jag utanför Gammelvala

Amanda gillar

Belle Crazy Corsage Cross Body Bag

Victoria Cover Frame Cross Body Body



Två supersöta väskor från Accessorize. Älskar små cross body väskor, det är hur sött som helst. Dom här två sticker verkligen ut från mängden och jag skulle gärna ha båda två hängandes i min hall.

Vilken gillar ni mest?

Dagens köp

Hade tänkt prova att äta b-vitaminer ett tag nu, som är bra för huden och sånt, vi får väl se om det blir någon skillnad ;) Man ska ta 1-2 om dagen (i samband med måltid), men jag tänkte ta 1. Det finns massor av olika märken och olika innehåll, b-vitaminer osv. B-12 är bra om man inte äter så mycket kött osv. Men denna innehåller flera olika så det passar nog mig. Denna hittar man hos en hälsokost affär för ca 150 kronor. Kommer självklart skriva hur den funkar när jag provat den ett tag.

Före/Efter


Före, låg säng och lågt svart sängbord


Efter
, högre säng och högt vitt sängbord

Blev supernöjd! Det kanske inte ser ut som en jätteskillnad på bilderna men i verkligheten blev det mycket fräschare och stilrenare. Gjorde detta själv, känner mig jätteduktig haha :D Det var väldigt svårt att få av sängbenen och sen skruva på nya, men jag klarade helt själv. Vuxenpoäng :)

Vad tycks?

And if you try to hold me back I might explode

Hej på er! Har haft en jättebra dag, vi åkte till Alsters Herrgård för att kolla men då skulle dom precis stänga så vi tog en fika istället. Sen till IKEA och köpte sängben, hem och fixade. Ni får se resultatet sen :) Nu ska vi käka pizza och sen hyra film. Puss ♥


Åt en supergod rabarberpaj på Alsters Herrgård




Starboys kom och soundcheckade haha.

Fredag

Heej! Hoppas allt är bra med er idag :) Vi ska precis iväg till en herrgård och kika runt, inte jättekul kanske men alltid något att göra. Sen efter det ska vi åka till IKEA tror jag och handla nya ben till sängen, jag har just nu en väldigt låg säng och ska jag vara ärlig fattar jag inte vad jag tänkte när jag valde så låga ben, men nu ska jag ändra på det. Och jag ska även byta sängbord så ni kan få se före och efter bilder sen om det blir av idag :) Jag tänkte och köpa en annan sak som jag ska prova på, mer om det sen. Det fick bli en gammal bild nu, har lite bildbrist. Puss ♥


Hiss/Diss

Nu var det jättelänge sen jag hissade och dissade så here we go! :)


Size hero som är en grej VeckoRevyn har dragit igång, där man ska trotsa det sjuka skönhetsidealet vi har genom att skriva på listan. Vissa modeller ser verkligen sjukligt smala ut, verkligen inte hälsosamt och definitivt inte något att sträva efter! Jag har skrivit på och det tycker jag ni också ska göra, här!

Mjölkskummaren, åh vad jag älskar min mjölkskummare från OBH nordica! Ett mycket bättre alternativ än de där små eldrivna visparna som knappt funkar. Bäst resultat blir med riktig lattemjölk som man kan köpa på ICA.

Spikmattan kanske många är skeptiska till? Men den är så skön! Första minuten gör det riktigt ont, och det blir inte skönt under hela tiden man ligger på den. Men sen när man reser sig upp så strömmar blodet i hela ryggen, en riktigt skön känsla.




Viva la Divas nagellack var jättebra till en början, men när jag skulle måla naglarna med det kanske 3e gången så var det jättesegt! Ändå är jag alltid noga med att skruva igen korken ordentligt och ser till att den inte står öppen i onödan.

Clueless alltså jag fattar ingenting av filmen? Hade hört att det skulle vara en bra tjejfilm men den var riktigt dålig!

SYOSS shampo och balsam.. shampot är väl OKEJ men balsamet? Funkar inte ens, håret går knappt att reda ut efteråt och blir inte alls blankt eller något. Fet diss!

Alkoholfritt

Hej på er! Gjorde en alkoholfri Mojito, otroligt gott! Här kommer ett recept för oss som inte dricker sprit/alkohol ;)


You will need:
2 kvistar Mynta
½ Lime
1 msk Rörsocker
6 isbitar
Rabarbersaft
Bubbelvatten (utan smak)

Gör så här:
1. Mortla myntan, men inte för mycket! Man ska fortfarande se hela blad
2. Mortla limen (eller kläm bara ut saften, det är som man vill)
3. Blanda rörsockret med limen
4. Häll allt i ett ganska stort glas och ha i isbitarna (skalet på limen ska med!)
5. Häll i rabarbersaft, ta ungefär så mycket du hade tagit om det bara varit saft
6. Häll i bubbelvattnet till glaset är fullt


Man behöver ju självklart inte ha rabarbersaft om man inte gillar det, men jag tror inte att det passar så bra med typ vanlig blandsaft, men man kan ju ha utan saft också :)

Regnig och mulen dag?

Visst är det tråkigt när det regnar?
Och vad ska man egentligen hitta på en sån dag? Här kommer några tips på vad man kan göra :)

Sitta ute på balkongen inkurad i en filt och läsa en spännande bok, förutsatt att balkongen har tak och att det inte är allt för kallt. Riktigt hög mysfaktor.
Ta en lång dusch och raka benen, skrubba kroppen, gör hårinpackning osv. om man känner för det. Smörj in dig med en väldoftande bodylotion efteråt och du blir som ny!
Sätt på en bra film och poppa popcorn till, hur mysigt som helst.
Nätshoppa, inget kan väl pigga upp en så mycket som shopping? Dessutom slipper man ta sig ut i det dåliga vädret för att gå till stan.
Tänd en massa ljus omkring dig och koppla av i din favoritmjukis-dress. Om man gillar doftljus är det jättemysigt att tända såna, och rummet fylls av goda dofter.
Gör hemmagjorda ansiktsmasker, man har alltid grejer hemma får sånt! Man kan t.ex ta naturell youghurt och blanda med socker. Här finns fler hemma-recept.
Baka något gott som t.ex bullar, det är ju perfekt med bullbak när regnet öser ner utanför.
Rensa garderoben det är ju inte alltid så roligt, men det är verkligen skönt när det väl är gjort och det är ju bra att passa på när man ändå inte kan göra något ute.
Pyssla hemma kanske behövs det sättas upp lite tavlor? Eller är du trött på mubleringen? Hemmapyssel håller dig sysselsatt ett tag och det är alltid kul när det blir färdigt.
Måla naglarna, jag tycker detta är bland det tråkigaste som finns! I alla fall väntetiden efteråt, men sätt dig ner i lugn och ro och måla utan att känna tidspress. Sen kan man alltid kolla på TV i väntan på att det ska torka.




Dagens outfit


Glitterbolero från H&M, kjol från Zoul (MQ), rosetthalsband från BikBok, Väska från Zoul (MQ)

Dagen

Hej på er! Idag har vi åkt gokart, så jäkla roligt! Höll på att köra av banan en gång men det gick bättre än jag trodde! Efter det handlade vi lite, åkte hem och sen gick vi ut och åt. Resturangen vi skulle äta på var helt full, vi försökte boka bord men det gick inte så vi fick ta en annan i närheten, men det funkade det med. På vägen hem skulle jag fota en båt, så tappade jag linskyddet i vattnet, snacka om klumpigt! Shit happens, får köpa ett nytt (för det går väl?). Hoppas ni haft en dunderbra dag ♥


Beställde en räkmacka deluxe, vad får man? Ett VETEBRÖD med räkor på. Hahaha, allvar? Vetebröd?




Ni skulle sett himlen, helt magisk!

Water

Hej på er! Idag vaknade jag av mig själv lite innan tio, brukar annars beställa väckning för jag hatar att sova länge... Jag hade tänkt börja dricka två liter vatten om dan igen, försökte ju för några månader sedan, men det rann ut i sanden. Men nu ska jag börja igen! Att dricka mycket vatten är ju bra för typ allting, det rensar kroppen och man får finare hy. Fast det finns ju nackdelar; jag som aldrig (och då menar jag aldrig) annars dricker vatten ska plötsligt hälla i mig två liter om dan och det bidrar till att jag måste springa på toa stup i kvarten och också på natten, usch vad jobbigt det är att gå på toa på natten. Men man får stå ut! Haha.

6 st såna här ska få i mig... Det känns som jag går på en diet eller något hahaha.

Now, I've got nothing left to lose

Hej på er! Idag har jag och min lilla familj vart ute på lite olika grejer.. Först var vi till vårdcentralen för Philip hade tydligen streptokocker (stavning?), efter det åkte vi till Janssons som är ett supergulligt café och fikade, riktigt mysigt. Sen hade vi ingen aning om vad vi skulle göra så vi stackt till Borgvik där det fanns någon slags kvarn eller något haha, men där tog vi en glass i alla fall. Dagen slutade med att vi hamnade på statsvandring, helt onödigt men jag hängde på för mammas skull, hehe. Var riktigt hungrig då jag inte ätit någon riktig mat på hela dagen så när vi kom hem blev det köttfärssås och spagetti, riktigt otroligt gott för en svältande mage. Hoppas ni också haft en bra dag! ♥





OVER AND OUT!

Tisdag

Godmorgon! Vaknade för cirkus en halvtimme sen och nu tänkte jag äta lite frukost, cheerios och hallonyoghurt. Tänkte också läsa lite VeckoRevyn, blev glad när jag såg att den låg här och väntade på mig när vi kom hem igår. Hoppas ni får en mysig dag ♥


Min tjocka lilla bebis fick vara med och posera idag ♥

4 bilder

Heej! Gud vad skönt att blogga som vanligt igen. Hade inte med min dator upp till Mora över huvudtaget, så jag loggade bara in på kusins dator och uppdaterade med lite inlägg jag hade gjort i ordning. Nu har vi i alla fall just kommit hem, riktigt skönt. Ikväll ska jag bara ta det lungt, ta en lång dusch, kolla på film och sånt. Mysigt. Hoppas ni har haft det bra :) Kram





1. Jag och min kusin i Mora-tåget 2. Fika i Nusnäs 3. Åkte sittlift uppför Gesundaberget 4. Uppe på berget

Verktyg

Jag tycker att penslarna man använder till sminket gör väldigt mycket för resultatet. Här är lite penslar jag använder:



från vänster:
Foundation pensel - rekommenderar jag varmt! Tycker verkligen att det blir skillnad på resultatet av foundationen.
Eyeliner pensel - använder denna till att lägga eyeliner helt enkelt. Man kan ta en vanlig skugga och först doppa penseln i vatten, sen röra runt i skuggan så kan man lägga en vanlig eyeliner. Jag använder denna till min geleyeliner. Väldigt användbar pensel :)
Sneställd pensel - den här har jättemånga användningsområden, älskar den! Man kan använda den för att fylla i ögonbrynen med ögonbrynsskugga, sudda ut skarpa kajal-kanter, lägga tunna skuggor, komma åt i ögonvrån, använda till geleyeliner osv, osv.
Syntetisk ögonskuggepensel - denna använder jag till min concealer. Funkar även till att lägga ögonskugga.
Sneställd shadingpensel - denna kan man sudda med, främst i globlinjen.
Rougeborste - en ganska hård rougeborste som jag verkligen gillar. Fast man får vara försiktig så det inte blir flammigt ;)
Puderborste - älskar den här! Dessutom finns den i massa olika färger och är jättebra för löspuder.


Alla penslar ovan kommer från Make Up Store
Och anledningen till att jag nästan bara har penslar där i från är för att det är det bästa stället i min stad (enligt mig) att köpa penslar på. Riktigt bra utbud och många olika penslar :) Sen vill jag bara att ni ska observera en sak... jag tror absolut inte att jag är någon expert! Tycker bara det är jätteroligt med smink&skönhet och att kunna exprimentera och så. ♥

Babylena ben i 4 steg


1. Börja med att raka benen, var så nogrann du bara kan så inga hår lämnas kvar :)
2. Sätt på dig peelinghandskar när du smörjer in dig i dushkräm. Jag använder Barnängens
dushkräm, den luktar heeelt underbart! Skrubba lite när tvålen är på och skölj sedan av.


3. Peela sedan benen nogrannt och länge. Niveas är riktigt bra!
4. Efter duschen/badet, avsluta med en fuktgivande body lotion eller ett body butter.
Jag använder The Body Shops "Shea Whip", doftar gott och ger mycket fukt.

Klart! Om du inte har babylena ben nu, vet jag inte vad :p ♥

Rengöring

Hej alla! Här kommer ett inlägg om hur jag gör rengör mitt ansikte just nu. Hoppas ni gillar't! :)



1. Loreal sminkborttagning för vattenfast smink - Börjar med denna, som jag använder till att ta bort mitt ögonsmink med, använder ju vattenfast mascara. Tycker den här funkar bra för dess billiga peng!

2. Cliniderm ansiktsrengöring - Sen tvättar jag resten av ansiktet med denna. En riktigt dryg produkt, när man pumpar ut blir det skum och man behöver ytterst lite. Älskar den här!

3. Neutrogenas scrub - Denna ska man använda varje dag och det är jag väldigt nogrann med för den funkar super! Dock glömde jag den hemma när jag var i Stockholm och jag märkte hur huden inte mådde lika bra då faktiskt.

4. Cliniderm ansiktsvatten - En liten krämigare form av ansiktsvatten och den funkar bra för mig :)

5&6. Cliniderm dagkräm och nattkräm - Tycker att dom här återfuktar bra och jag gillar dom! Fast jag ska köpa Cliniques dagkräm så snart som möjligt, har inte testat den på ett tag och är sugen!

7. Mary Kay ögonkräm - Superskön! Svalkar och återfuktar.

_________________________________

Japp, detta använder jag just nu. Rekomenderar Cliniderms produkter för man känner sig verkligen ren av dom!
Puss&Kram ♥

Blev en snabbis på stan

Hej på er! Jag och mamma stack ner till stan idag, efter pankaks-lunch med lille Jesper. Köpte lite bra-att-ha grejer. Ikväll ska jag börja packa för imorgon åker vi till Mora och släkten där! Kommer bli kul tror jag :) Får se hur de  blir med uppdateringen, kommer antagligen inte ha så mycket tid till datorn tror jag. Puss ♥


Apoteket (riktigt bra pris, rakhyvel med de 4 bästa bladen som finns för 199:-)


The Body Shop


Ansiktsservetter & make-up handdukar Åhlens


Geleyeliner från Make Up Store

Smyckesträdet





Gillar att ha mina smycken upphängda, annars har jag jättesvårt att använda dom! Brukar hänga upp mina favoritsmycken
på ett sånt här träd (finns på Åhlens) så ser man vilka man har, och man får större lust att bära dom ♥

Om ni undrar vart något speciellt smycke kommer ifrån, var inte rädd att fråga! :)

Förresten, jag blev veckans blogg här, tack så jättemycket! :)

Bra start på dagen


Det är så gott med färska bär till yoghurt och flingor! En perfekt start på dagen. Nu ska jag snart börja
packa tror jag, ska vara hos mamma i två veckor nu. Har inte så mycket att skriva egentligen, ville bara
kika in och önska er en trevlig dag :) Hoppas ni har fint väder, här är det tyvärr mulet.. Puss ♥

Luras du av mascarapriset?

Ofta tänker man ju att Max Factor och liknande budgetkedjor har billigast mascaror, men så är inte alltid fallet!
Om man räknar ut milliliter priset för dessa två mascaror är Max Factors Masterpiece mascara dyrare än DiorShow.
Ha detta i baktanke nästa gång ni ska köpa mascara :)

Ålö

Idag åkte vi med båten till Ålö och lunchade. Riktigt mysigt, här är några bilder:


På vägen dit. Ser ni mitt hår? Haha, knas.



Åt rökta räkor, mumsigt det.


Sen stannade vi och badade, kallt i vattnet men man vänjde sig :)


Malte hoppar.



Glöm inte att rösta på mig, nr 7, HÄR ♥

Rösta på mig!

Snälla, rara, söta ni! Rösta på mig i Fannys outfit tävling. Skulle bli så glad! Lämna bara en kommentar och skriv att du röstar på nummer 7! :) Kram ♥


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Grönan


I kön till Katapulten, har inte åkt den förut (visste inte ens att det fanns en sån?), ny favorit!
Älskar känslan i magen när man åker den här&fritt fall. Iiiiih.


Insane. Riktigt rolig och läskig, men är det bara jag som får fasligt ont i låren när man är upp&ner?

Tack för en härlig dag, Lotta och alla som var med ♥

Fråga om Cover All Mix

"vad har man för 'borste' till nummer ett? svara gärna i ett inlägg, jag har ingen blogg men behöver helst veta......."

svar: Jag har en syntethårspensel, nummer 205 från Make Up Store. När jag skulle köpa concealern frågade jag, och det tycker jag att man alltid ska göra! Oavsett vilken affär det gäller så har dom bra tips. Det finns lite olika syntethårspenslar på Make Up Store, min heter "Syntethic Eyeshadow Brush Medium" men jag har också sett dom som använder läppenslar och liknande. Men för min del kan jag rekommendera nummer 205 därifrån! Den kostar ca 200 kronor.

Fixera ögonbrynen







På blogg.se



Såg att jag var på blogg.se förstasida igen, riktigt roligt! :)

3 bilder


Vi stannade på Yoghurtshopen i Gallerian, riktigt, riktigt god glass. Tog hallon i botten och sen jordgubbs-glass ovanpå det. Himelskt! Efter detta gick vi till Topshop, vilken besvikelse!  Alla andra Topshop jag varit på har varit riktigt bra, men Gallerians var en riktig besvikelse..  Hittade ingenting.


Efter stan, där jag inte hittade alls mycket (3 nagellack, bodylotion, primer och vaseline), hämtade pappa upp mig och vi åkte till Cikla, där pappa bara skulle köpa två skjortor. Jag tog en Is Chai Latte på Waynes medan jag väntade. Sen skjutsade pappa mig till Nacka Forum, för jag kände att jag hade köpt så lite så något mer kunde jag hitta. Hann inte gå där så länge, men jag köpte lite smycken i alla fall.


När jag skulle gå hem köpte jag med en supergod smoothie på Naked Juice Bar. Gottigt. Är skitig på min hand för dels hade jag provat en eyeliner och sen färgade Accessorizepåsen av sig..


Varför tar jag bara kort på mat?! Haha.

Dagens shopping


Body Lotion från ACO | Top coat från Mavala | 2 Nagellack från Depend | Primer från Smashbox | Vaseline


Halsband från
Accessorize


Ring och armband från Accessorize

Tisdag


Heej! Ska alldeles strax åka in till stan där jag ska möta upp min vän Lotta. Vi ska shoppa idag!
Roligt roligt :) Har lite bråttom så jag hinner inte skriva så mycket men vi hörs när jag kommer hem.
Pussar ♥

Dags för sängen


Nu ska jag ta och krypa ner i sängen som min fina Farmor bäddat. Tänkte ligga och läsa senaste
numret av Vecko Revyn som bror var snäll att ta med när han var hemma i helgen. Dröm sött ♥

På verandan just nu...


... sitter jag och målar naglarna. De behövdes klippas och målas om. Det blir turkost som förra gången, fin och somrig färg. Ikväll ska vi åka in till Stockholm, för imorgon ska ju jag träffa Lotta ♥ Då blir det shopping, sen på onsdag blir det Grönan. Kommer bli så kul! Vi har planerat detta i typ ett halvår haha. Nej, nu ska jag fortsätta med nagelmålning. Pussar!

Bloglovin

Följ mig gärna med bloglovin om du gillar min blogg :)

bloglovin


Söndag


När jag vaknade hade pappa hittat en liten fågelunge under grillen. Otroligt söt! Försökte mata den med lite bröd, men den ville inte ha. Läste lite på internet att när ungarna ska lära sig flyga får de fortfarande mat av mamman, fast man inte ser henne så ofta. Hoppas det var så i detta fallet :) Den verkade frisk.


Kusinerna hade med sin sköldpadda, Ulla-Bella hit. Så jäkla skön! Hon fick gå omkring så mycket i gräsmattan hon bara ville när jag hade uppsikt, sicken tur för henne att jag var där. Matade henne med en mask och sen spydde hon.


Tog en tur med båten. I tisdags när vi hade sjösatt (lite efter, men vi har ju inte varit här så mycket i sommar ännu) båten, så åkte vi ca 50 meter sedan stannade hon. Rackarns otur, pappa var tvungen att skruva lös insprutningspumpen och ta den till en reparatör. Bra start på säsongen! Men igår fick han tillbaka den och idag hade han skruvat fast den. Höll tummarna när pappa och farbror testade motorn och Alicia startade! Woho! Nu kan vi åka till Utö någon dag också :)


En liten mås får avsluta bilderna från idag :) Många djur idag haha.

Vardagssminkning

Hejhej! Här kommer en liten tutorial på en vardagssminkning som jag har ibland :)


Produktlista:
Brush Angled Shading från MUS
Eyelinerpensel från MUS
Mascara från Max Factor
Skugga nr. 05 från The Body Shop
Eyedust "nightmare" från MUS (använde denna med eyelinerpenseln och gjorde eyeliner)
Cover All Mix från MUS
Ögonfransböjare










5 favoriter



5 skönhetsfavoriter:


1. Cover All Mix ; En mycket omtyckt produkt och jag älskar den verkligen. Täcker så himla bra! Som Linda Hallberg säger "Skulle jag bara leva med en makeup-produkt skulle det vara den här" ;) Du hittar den på  Make up Store. Kostar 265 kronor.

2. Ögonskugga från The Body Shop nr. 05 ; Tycker denna är snygg til både fest och vardagssminkningar. När det är lite festligare tillfällen brukar jag lägga kajalen ovan på ögonlocket och sudda den lite, sen använder jag den här skuggan ovanpå, blir skitsnyggt! Till vardags kan man lägga den i globlinjen lite lätt. 124 kronor.

3. ACO nail-strengthener ; Jättebra om man har svaga naglar. Nu har ju inte jag det men jag brukar använda den här ibland ändå för att de ska bli ännu starkare. :) Dessutom är den riktigt dryg, har använt den massor av gånger och den ser knappt öppnad ut, vilket verkligen gillas. Finns på Apoteket, 43 kronor.

4. Coalface från LUSH ; Hahaha, min ser väldigt äcklig ut men jag har haft den länge så den är lite sprucken och så. Det är hur som helst en rengöringstvål som jag använder till ansiktet. Den tar bort jättebra och när man "löddrar upp" den så följer små "flagnor" med från tvålen så det nästan blir som en peeling. Såhär står det på deras hemsida: "Coalface är gjort på renande lakrisrot, lindrande rosenträolja och sandelträolja för att lugna huden". För 79 kronor får man 1 hg (man bestämmer alltså storlek själv).

5. Kajal Wooden Metal från MUS ; Riktigt fin färg! Gillar att använda den som ögonskugga genom att sudda ut den mycket när jag lagt den på ögonlocket. Den är oljebaserad och håller riktigt länge. 130 kronor.


5 favoriter kommer jag att fortsätta med! Dock inte i en egen kategori, men när jag hittat 5 nya favoriter postar jag dom här i kategorin "skönhet". Hope you like it ♥

Triss i ringar



Accessorize är en av mina favoritaffärer när det kommer till smycken och accessoarer, väldigt billigt och bra! Dock kanske inte världens bästa kvalité men jag använder inte mina smycken jag köper mer än en stund, sen tröttnar jag/glömmer av dom. Älskar verkligen deras smycken, man hittar alltid något snyggt.

Vilken är din favorit?

Lördag

Tjenixen! Härlig dag idag :) Dock har det börjat mulna på lite här i skärgården, men jag har hunnit sola i alla fall. Började dagen framför TV:n för jag kände mig så seg. Kollade på Starstruck eller vad den heter, usel film men det funkade. Sen gick jag då ut och solade, det är så skönt att bara ligga och läsa i värmen. Mitt i solandet kom farfar, utan farmor. Blev lite snopen först men hon ville tydligen vara kvar i stan, får träffa henne på måndag helt enkelt! Då åker jag, pappa och Philip in till stan för jag ska ju träffa Lotta på tisdag. Kommer bli kulkul! När jag hade solat klart tog jag en dusch och nu sitter jag här och planerar lite i min kalender samtidigt som jag avnjuter ett glas cola. Eller egentligen skriver jag ner massa onödiga saker, men jag älskar att kladda i kalendern, haha. Hoppas ni har en härlig dag i solen! Pussar ♥

Köpte denna kalender på Akademibokhandeln för någon vecka sen. Materialet känns lite som läder nästan. Gillas!


Heart

Tumblr_l4y0n4ejqk1qb537do1_500_large


Tumblr_l4yrlgfo881qcpflio1_500_large



1317771943_83d309fb10_z_large

 

Tumblr_l509i8b4lf1qbylbfo1_400_large

 

(bilder från we♥it)




Torsdag kväll



Lite bilder från kvällen. Dagen har varit mysig, började rätt långsamt, vilket är bra, så man får äta frukost, kolla bloglovin och sånt i lugn och ro. Vi stack ner och badade, låg i minst lika länge idag och det var minst lika skönt. Sen har vi inte gjort så mycket mer, jag tog en dusch och dränkte mitt hår i shampo för att få bort havsvattnet. Gillar verkligen inte att duscha här, vattnet på Muskö luktar (och smakar) äggmök. Haha, men alltså påriktigt. Inte fräscht alls, men det är något fel, så det blir fär mycket intag av något ämne eller något. Hur som helst. Efter duschen åt vi en så himla god middag, lax är bland det bästa som finns! Speciellt tillsammans med sparris, mosad potatis och hollandäsås. Mums. Ha de! ♥

I'm off to the beach

Det blir en dag på stranden! Ska bada som bara den idag, älskar det. Vi har just tryckt i oss en varsin korv, så nu är vi mätta och glada.                        Pussar♥


7:e Juli


Åt en skaldjurs-fisk-gryta på Freja i Nynäshamn. Riktigt gott!


När vi kommit hem åkte vi ner och fiskade


Dagens fångst


Sommarparfym

Lite bilder från dagen
Det hela började med bad i några timmar, riktigt skönt! Tog dock ett tag innan jag kom i, men tillslut låg jag i helt själv när alla andra hade gått upp, det var så skönt. Sen åkte vi hemåt (egentligen är det gång-avstånd till vattnet, men vi är lata, hehe), gjorde iordning oss, för att sen åka till Nynäshamn. Där åt vi middag, väldigt gott. Efter det bar det hemåt igen och då fiskade vi! Hade faktiskt lite fiskelycka, Philip fångade den största på kastspö, najs det. Nu vet jag inte vad vi ska göra, men något trevligt lär det bli. Puss! ♥

Stranden snart!





När vi kom hit, till Muskö, i måndags, stod det en älg med hennes unge i vår damm.
Nu ska vi ner till stranden, alla väntar på mig, så puss! ♥

Romantic chic



Om ni vill veta vart något kommer ifrån är det bara att fråga! :)

Idag

Hej bloggen! Har varit en ganska mysig dag idag, dock sov jag oroligt inatt så jag var inte så utvilad när jag vaknade. Gick med mamma på stan lite, fikade på EH. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Vädret har ju inte varit så bra idag så det fick bli en tråkdag. Men det funkar det med!
Imorgon ska jag, pappa och bror till Muskö igen, vi ska stanna i Stockholms-trakterna i två veckor så det ska bli jättemysigt! Ser fram emot båtturer, att sola, läsa böcker, ta det lungt, åka och handla på den lilla mataffären (tro mig, ibland är det höjdpunkten på dagen!), äta glass, shoppa med farmor, vandra runt i gamla stan, men framförallt: Grönan med Lotta! Kommer bli HUR kul som helst!
Tänker ha med mobilt bredband så jag kan uppdatera! Dock kommer jag nog inte ha så mycket intressant att skriva om alltid, men det får bli som det blir helt enkelt. Vi åker tidigt imorgon, senaste elva skulle jag tro. Får se om jag uppdaterar innan dess, annars blir det imorgon kväll. Hoppas ni får en fin kväll ♥


Latte och grov scone på EH


Västerbottenostpaj till middag, världens godaste paj! (näst efter rabarberpaj såklart)

Mascaratips!

Här är lösningen på alla problem... För mig i alla fall! Mina ögonfransar är så himla korta och det är ingen böj på dom överhuvudtaget. Sen fick jag höra från lite olika håll att vattenfast mascara skulle funka och efter ett tag fick jag tummen ur och köpte en. Kanske det bästa köpet jag någonsin gjort, och jag överdriver inte! Fransarna blir verkligen HELT annorlunda. Har alltid böjt min fransar, men det har inte hjälpt om jag bara använt vanlig mascara, men med vattenfast håller det hela dagen. Prova själva!



Ps. Om ni köper vattenfast mascara, glöm inte att köpa med en borttagning för vattenfast smink ;)

Barbros Brygga

Mitt internet har inte funkat sedan igår, så jag har inte kunnat uppdatera. Men jag hittade lösningen på problemet! (Dra ur sladden och sätta tillbaka den igen.. Ibland är lösningen bra enkel!)





Dagen har tillbringats på Bomsta, riktigt härligt och faktiskt badvänligt (när man väl kom i, vill säga). Sen när vi kom hem var det dags för Barbros Brygga där vi bokat bord. Så gott och mysigt! Som tur var hade vi plats längst ut, närmast vattnet. Riktigt hög mysfaktor med liveband och allt. Nu är vi hemma igen, efter en riktigt härlig sommardag. Det känns snarare som man är utomlands, det är väldigt behagligt att gå omkring i shorts eller kjol efter 12 på kvällen. Älskart! Hoppas eran dag också har varit bra. Puss ♥

Torsdag

Åh, det har varit en riktigt bra dag idag! Vaknade rätt tidigt, gick upp, duschade, sminkade mig osv, sen fixade jag iordning lite för min och Emelies picnic. Vid tre-tiden mötte jag upp henne vid bussen och vi gick till ica för att köpa en melon. Sen satte vi oss i museiparken och åt rabarberpaj, hallon, melon, kakor och hade det jättemysigt. Sen gick vi hem till mig och åt tacos, lite bråttom hade vi men vi klarade det! Efter maten begav vi oss mot bion, där vi kollade på Eclipse. Riktigt bra film, rekommenderas verkligen. Tyckte inte om New Moon något särskillt, men Eclipse var nog bättre än Twilight till och med! Vill se den igen!  Haha, det var så roligt för det satt någon snett under oss och han skrattade så himla härligt när det var roligt på filmen, resten i biosalongen skrattade åt honom, haha. Längtar till fyran, men det dröjer ju jättelänge innan den kommer ut! Tråkigt... Aja. Riktigt bra dag i all fall. Puss ♥




Underskatta inte värmen

Snälla, klaga inte på att det är för varmt, eller att det "bara" är 18 grader.
Var glad att det inte ser ut såhär när vi tittar ut genom fönstret:




Sommaren känns mycket bättre nu ♥

Jordgubbar

Det har vart lite dålig uppdatering de senaste dygnen, det var välbehövligt. Älskar ju att blogga men ibland
måste man ta en paus, då inser man också hur mycket man älskar att blogga! Idag var jag med Lotta och
Emelie
, vi åkte hem till min pappa och fikade, blåste såpbubblor och kollade på Sex and the City. Riktigt
trevligt :) Nu på kvällen var jag ensam hemma och jag hade verkligen dötrist. Hyrde en film från TV:n med
Telia, väldigt tacksamt. Till det åt jag jordgubbar med grädde. Jobbar verkligen på att börja gilla jordgubbar,
tycker det är så överskattat! Smakar mest surt, haha. Sen kollade jag på SATC repriser på tv3 medan jag
bakade en rabarberpaj som jag ska ha till Emelies och min picnic imorgon. Vi ska nämligen på Eclipse, så
vi ska ha lite picnic innan, äta tacos, sen är det dags! Har lite bättre förväntningar på denna filmen. Gillade
inte New Moon något vidare, men jag hoppas att den här blir bättre! Hoppas ni haft en mysig dag ♥


RSS 2.0