Kärlek


åh, om ni bara visste vilken underbar dröm jag hade inatt... älskar sånt.

Jag måste sitta uppe ett tag till för jag måste skörda mina hallon på Farmville 00.45.
Jag lovade mig själv att aldrig bli beroende. För sent nu!

I love



Blev lite kär idag. Hittade denna mysiga halsduk på H&M idag och jag kunde inte hålla fingrarna borta, jag hade ju fått presentkort där också. 129 kronor fick jag betala - sjukt billigt! Det är en sån där med ett hål i liksom, som Kenza hade köpt, ni vet? Sen har jag köpt 2 tröjor också men nu är det för mörkt att fota sånt på kvällen. Ni får se imorn! Puss

SO


(studiedag)

Sitter och pluggar SO. Vi har en inlämning nästa vecka och jag har inte kommit långt alls, så jag måste jobba sjukt mycket idag. Imorn fyller jag ju år! =) Vi har ett prov imorn och ett på fredag så det är bäst att jag pluggar idag så jag slipper göra det imorn. Aja, nu ska jag försöka komma någon vart med det här jäkla skolprojektet. Pest och pin. Pusshej!

21 september



FÖRLÅT! Jag har inte uppdaterat på år och dar känns det som. Jag är så dålig på detta. Men i alla fall.
Idag har jag vart hos fabror doktorn oh 'opererat' ut en tand, som satt på tok för fel ställe. Vet inte om det är värt att kallas en operation, dom skärde upp och sydde igen. När bedövningen släppte gjorde de så in i helvete ont. Aaaao :( Så jag stannade hemma idag (han rekomenderade det) och jag har haft det skitsoft! Kollat på film och mysat ^^ Dock har jag bara fått i mig en macka och drickyoghurt. Inte bra.. Men jag fick inte äta något hårt på hela veckan så jag vettefan vad jag ska livnära mig på.
På onsdag har vi studiedag! :D Soft vecka, bara 3 dagar liksom.. OCH på torsdag fyller jag ju år! Har nästan glömt det. Jag tycker det var roligare att fylla år när man var liten för då gick man omkring och räknade dagarna typ två månader innan. Härliga tider! Men men.
Shit, jag kan verkligen inte sluta snacka ibland men nu har jag inte uppdaterat på så länge att fingrarna bara kliar! Anledningen till att jag inte uppdaterat är att jag inte orkar ta några bilder. Och jag hatar att lägga ut gamla bilder. Men den ovan är relativt ny så den får duga. Nu ska jag packa lite grejer till pappa. Puss!

Sky


Ojsan vad glest de blir nu för tiden..
Idag åkte jag till ica och köpte mjölk. Skriv upp det! Nejmen.. Det har inte hänt så mycket senaste tiden, allt rullar på som vanligt. Mycket läxor, men jag överlever faktiskt. Nu ska jag inte babla så mycket, tänkte bara tala om för er att jag lever, puss!

What?!

Är det bara mitt bloggkonto som är helknäppt? Kan inte se kommentarer i arkivet eller inlägg på förstasidan?
Aja, ber om ursäkt för noll uppdatering i veckan (inte ens veckans blogg.. skäms på mig!) men det har vart så sjukt mycket skola skola och skola. vi slutar efter 15.00 varje dag utom en och varje dag har jag högar med läxor. Eller okej, nu överdrev jag, men mycket läxor är det. Och jag det jag hinner göra efter skolan är att äta, göra läxor och duscha. Kul liv, liksom. Så jag vet inte riktigt hur det blir med veckans blogg nu. Vendela har fått vart jättelänge haha, bjuder på de ;);) Men jag funderar på att uppdatera den i helgen så kör vi de till nästa vecka istället.
Förlåt att jag bara skriver text och inge bild, jag vet att det är det tråkigaste som finns men jag har verkligen inga sevärda bilder. Nu ska jag nog sova, måste upp tidigt imorn, ska på nordens största marknad eller något och fixa ihop min kompis med en kille. Haha. Puss sov gott

RSS 2.0