Shoppat


Rakblad och rougeborste KICKS                             Lösögonfransar Åhlens


MAKE UP STORE:   Glitterskugga "nightmare"       Eyelinerpensel


Mössa H&M


Tisha Veromoda


Okej, halvtaskiga bilder med inbyggda blixten, men min externa har gått i pansion tyvärr.. Nu: sängen! <3

Stan idag


Idag var vi på stan :D Köpte lite grejsaker, som jag visare senare eller imorn. Vi gick runt på stan hela dagen. Skulle in på BikBok, ni skulle sett, J*VLAR vad packat alltså! Butiken ska upphöra så det är 3 för 100 på allting. Skitbilligt men jag köpte inget pga den låååånga kön. Man kom knappt fram dit. Hittade inte heller mycket reagrejer på andra ställen, måste säga att reastarten inte har imponerat så mycket ännu, men det kommer väl mer senare.
Efter stan åkte jag hem. På vägen från bussen hörde jag och emilia ett brandlarm innefrån ett hus, men ingen var hemma så det bästa vi kunde göra var att plinga på hos grannen, hoppas det löste sig! Dagens välgörare = vi, typ haha.
I alla fall så gick jag hem (tar typ 10-15 min) i 20 minus grader och mina händer var nära att förfrysa utan vantar. BRRR!
Okej, vad långt det blev. Shit happens.
PÖSS

REA REA REA REA



Åh, SUCK, vad trött jag blir på den här mellandagsrean! Dels för att jag ännu inte hunnit gå på stan och är skiträdd att alla fynd har tagit slut. Dels för att över allt man går så pratas det om rean. Det är bloggvärlden, datorn, tidningarna och tv:n. OKEJ, vi fattar, det är rea! Får panikångest av denna rean, alla vassa armbågar i trängseln till den bästa klädfynd-hörnan.
Men ändå ska jag till stan imorn. Får helt enkelt överleva all stress och alla de lååånga köerna. Deap breath

<3


Längtar tillbaka till malta <3

Dagen




Vaknade och åt frukost, tog en så snabb dusch som möjligt sen gick jag till emilia, där även melvin var, så tog vi bussen hem till melvin. Där mötte vi också upp pontus. Vi började kolla på Motorsågsmassakern, men orkar inte kolla på hela, utan vi gick ut och lekte i snön lite :D Sen gick vi igen och bara mös, i typ 2 timmar. Sen skulle jag och emilia åka hem. Nu sitter jag här och lyssnar på musik och chattar med trevligt folk :) Pözz

om jag får bestämma...















same shit


Har fassnat för att fota ögon, vet inte varför, men så är det! I alla fall, idag har jag åkt skidor :) Åkte inte jättemycket, men lite i alla fal.. Skidor är inte riktigt min grej, sådär, är inte bra alls. Vet inte hur, men jag lyckades ramla stillastående. Haha. Sen åkte jag hem och tog det lugnt i nån timme. Efter det åkte jag med Ninni, Emelie och L8 på gudstjänst! Går ju i komfa (konfa?) så vi måste ha gått på 10 gudstjänster innan maj. Skitdrygt, men den här var faktiskt helt okej med nästan bara julmusik. Vi satt mest och viskade och skrattade hehe.
Pussisar

vinter


Idag har jag städat :) Det blev julfint ialf! (Y) Sen hade jag tänkt att dra till stan med philip, men han skulle hämta upp mig och har fortfarande inte gjort det - och stan stänger om 2 minuter. Aja. PÖSS

Oliv


Oliv Naturell, Åhlens

unique



Det är JULLOV!!!!!! <3

necklace


BIK BOK

tisdag!
























Tisdag idag och det innebar volleyboll turnering! Vi var faktiskt inte lika dåliga som jag hade tippat, vann 2 av 4 matcher. Och jag höll bollen till planen! (nästan...) Men det var helt ok faktiskt :) Sen efter skolan åkte emilia, pontus melvin och jag hem till melvin och kollade på Romeo&Julia, haha fast det var ingen som kollade typ.. Vi gjorde annat istället. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här! Lyssnar på bra musik och chattar, :* Aja pussisar! <3

'måndag



Idag har det inte hänt så mycket. Som ni kanske läste i inlägget under slutade vi sent, sen var det bara att stressa hem och packa till pappa. Och nu är jag här, hos pappa och sitter på msn och chattar med trevligt folk :) Imorn har vi volleyboll turnering och jag kommer vara SÅ dålig. Kommer förstöra för hela mitt lag... Sen slutar vi 15.00 typ och då drar vi hem till melvin och kolla på romeo och julia (y) trevlans..
Skönt ialf, vi börjar 09.50 imorn så jag kan gott vara uppe ett tag till (så länge jag orkar). Sov skitlite inatt så jag kanske borde ta igen. PUSS

blah!


önskelista '09


skönhetsbibeln, smycken från SNÖ, sidenkimono, coffee card,
örngott, doftljus, nagellack, rougeborste och trosor




Om jag finner dom här grejerna i mina klappar blir jag överlycklig :D

RSS 2.0