But don't you know that only fools are satisfied?

Helt otroligt vad skönt det är att ha lov, finns inget bättre! Dock så är det inte helt pluggfritt förstås, veckan efter lovet har vi matteprov, samhällskunskapsredovisning, svenska/ekonomi-inlämning och naturkunskapsinlämning. Men men, bara att bita ihop! Har i alla fall lyckats plöja mig igenom några matteuppgifter idag, det fick räcka så. Har också hunnit med att klippa mig, sen åkte pappa och jag till fotografiska och efter det blev det en liten sväng till Gustavsberg. Har också blivit lagom trött på internetet som vägrat fungera. Nu tänkte jag i alla fall krypa ner under täcket tillsammans med en film och en mumsig fruktsallad. Sov gott! ♥



UPDATE:

Följare? Wtf?

Today I'm wearing this

TOPP: Mango (gammal) HALSDUK: Gina Tricot JEANS: Dr. Denim SKOR: Skopunkten


Dagens outfit, det var länge sedan! Detta är dagens i alla fall, tog den uppe på Fåfängan, vi tänkte fika där men dom hade bara brunch-buffé så vi åkte till Hellasgården istället, lika mysigt det! Sen har jag inte gjort mycket mer idag och kvällen lär fortsätta i samma tempo (vilket är härligt!). Tänkte alldeles strax hoppa in i bastun, riktigt skönt och avkopplande. TTYL!


Flamenco

Hola amigos! Hoppas att allt är bra med er denna härliga lördagen! Direkt efter skolan igår så tog jag tåget mot Stockholm, så därför sitter jag just nu hemma hos pappa och tar det lugnt. Vi tog en sväng till Fryshuset tidigare för att brormin ville titta runt på gitarrmässan. Kände mig otroligt felplacerad, men det fick väl gå, haha.

Senare ikväll ska vi på bio tillsammans med farbror + familj och farmor, vi ska se Tintin, farmors favorit hihi. Blir nog bra! Ska stanna här i Stockholm tills på onsdag, sen på torsdag tar mamma och jag en dagstripp till Göteborg (favoritstaden!) och på fredag åker vi till Arvika, moster + familj kommer dit så vi ska mysa och bara må gott.

Idag körde jag på rött läppstift, vilket jag aldrig annars gör. Kan inte bestämma mig för om jag passar i det eller inte?


Läppstift från Clinique i färgen Flamenco


Sunday, know what that means? 5 more days till' friday!


Bild från igår

Söndagkväll. Igen. Allt går så otroligt fort, eller vad tycker ni? Det är ju härligt på ett sätt. Denna söndagen vaknade jag upp hemma hos Emelie tillsammans med mina bästisar, mysigt det! Åkte hem vid tolv-tiden och sen dess har jag bara tagit det lugnt, pluggat spanska & samhällskunskap och kramat mormor och broder hejdå. Mormor har varit här några dagar och idag skulle hon hem. Brormin åkte till Stockholm för han ska flytta till pappa, under obestämd tid. Tråkigt att inte ha honom hemma!
Imorgon är det måndag igen, ny vecka och nya tag! Är otroligt trött för tillfället så jag tänkte faktiskt ta och krypa ner mellan lakanen. Hoppas att ni haft en riktigt härlig helg, det har jag i alla fall! Puss och kram.

Cinderella is proof that a new pair of shoes can change your life





¬ 399 kronor, från Skopunkten

Min nya kärlek

Hej hjärtan! Allt bra denna fredag? Jag sitter just nu på naturkunskapen och tänkte passa på att blogga lite. Idag har vi bara en enda lektion, riktigt skönt! Befann mig inne i stan redan vid 11-tiden för jag skulle till tandläkarn. Det blir tandställning den 9 november, iiih! Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen?
Igår så var vi ute och åt med klassen, hur mysigt som helst! Hann gå på stan en hel del innan så det innebar även lite shopping. Köpte en sminkpensel, en tröja (fast den ska jag lämna tillbaka idag när jag slutat) och en väska. Behövde verkligen en ny! När jag såg denna väskan var det kärlek vid första ögonkastet och en sån väska kan man ju bara inte lämna där i affären? Älskar den!





Vad tycker ni?


Slänger även med en härlig fredags-låt som får en i stämning! Leighton Meester - Your Love's a Drug

From my friends



I fredags hade vi studiedag och då passade jag på att spendera den lediga tiden med mina käraste vänner, Lotta, Emilia & Emelie! Vi spelade alfapet och snackade massor, sen dansade Emelie och jag och efter det gick jag ut och åt med familjen! En riktigt lyckad fredag var det! Hur som helst så fick jag lite presenter av dom, hur söta är dom inte? Fick denna underbara ringe och ett presentkort på Make Up Store (+ ett bananfodral... internt, hahahah!), TUSEN TACK! Ni är bäst
Hoppas att ni alla haft en toppenonsdag, min har varit helt normal, vilket är bra! Gillar skolan, hihi. Puss på er!