Lite bilder från igår

Har haft en sjukt rolig helg, med min gamla vän Nora :) Hon flyttade till norge för ca 2 år sedan, och jag har känt henne nästan hela mitt liv. Skönt att man kan hålla kontakten ! :D (med vissa i alla fall...)
Så igår gick vi först på stan, sen kom Emilia och L hit på kvällen och vi hade lite tjejkväll eller vad man ska säga. Ni skulle bara veta vad knäppa grejer vi har gjort! Haha.. Men det får vi hålla för oss själva ;)


Taget av Nora


Nora och Emilia. SNYGGINGAR : D


Hahaha, kvällens: Emilia trampade i guacamolen. hahahahahahhaha


Fina, saknade Noris <3

PUSSISAR

Hiss/Diss



Försvarets hudsalva, superbra till läpparna. Dom blir jättemjuka! Lite synd att vi inte får ha det i skolan eftersom det innehåller jordnötsolja.
Bloglovin, såklart! Helt klart en av de bästa sidorna, hade inte klarat mig utan det! Tänk att sitta och leta upp varje blogg varje dag, men med bloglovin är det superenkelt.
Katarina von Bredows böcker, vet inte vad ni tycker, men jag älskar dom här böckerna. Dom har speciella och intressanta berättelser och hon skriver skitbra. Min favorit heter "Som jag vill vara".
Spotify, äntligen slipper man sitta och söka allt på youtube. Laddade ner förut, men slutade av någon anledning.
God morgon färskpressad, haha, kalla mig tönt men jag måste ju hissa juice. Det är jättegott! Och denna sorten är helt ren juice, inte koncentrerad. Thumbs up!
Linda Hallbergs blogg, du hittar den här. En av dom bästa bloggarna jag följer. Hon är sjukt duktig på det hon gör! Söker ni make-up inspiration hittar du det hos henne :)




H&M smink, billig skit helt enkelt. Speciellt bas-smink från H&M = inte bra! Har testat själv och resultatet blir inte speciellt bra, men framför allt så tar det slut direkt och sånt.
Takida, åh, detta måste ju vara Sveriges sämsta band? Dom låter exakt som Nickelback (i mina öron haha) och spelas 24/7 på rixfm och såna radiokanaler. Jag stänger av varje gång.
Vandrande pinnar, detta är det äckligaste jag vet. Jag har fobi för vandrande pinnar, kolla på dom liksom! En pinne som kan gå. Usch *ryser*. Okej, den på bilden kanske var värsta laget, men ändå. Dom små är lika läskiga.
FRIDA, gillade tidningen förut, men sen blev den så himla fjantig! (eller så kanske bara jag växte ifrån den...?) Dom kanske har börjat riktat in sig på yngre åldrar?
Sittliftar, ytterligare en fobi, haha. Alltså jag är inte höjdrädd, men det är själva påstigningen. Alltså stolen kommer ju skitfort och fäller en! Håller mig till knappliftarna ;)
GinaTricot, billig skit igen. Jag har flera tröjor här i från som har gått sönder. Undviker helst denna affären när jag är på stan. Klart att dom kan ha endel snygga saker, men en sak till är att om man köper en nyinkommen tröja där ifrån har 20 andra på skolan den också nästa dag. Trist.


gör inget om ni har åsikter på vad jag tycker :)

Nytt


365 sunshine / MQ

ZOUL / MQ

Haha, hej putrumpa på bild nr.2 ! Så extrem brukar den inte vara haha x)
I alla fall, shoppade dessa två grejer på rean. Det blev inte så mycket mer, lite smink bara.
Hoppas ni har haft en trevlig dag :)

Gorgeous



Åh, gud, jag är kär i alla! Älskar verkligen armband, helst ska de vara rosa detaljer på :)

Vilken är din favorit?
Min är nog det från accessorize. Visst, det kanske är lite mycket, men jag gillar det verkligen!

Leggings



(alla bilder är klickbara)

Snygga leggings från Nelly :) Inga dyra prislappar heller, super :D

Mora




Var på stan i Mora för några dagar sedan, det var faktiskt rätt mysigt! Dock saknar staden Espressohouse och det finns typ inga affärer. Men det var faktiskt skönt att gå runt och kolla i en sån liten stad, full med snö. DOCK såg jag lite av Kenzas kollektion Jofama by Kenza och Wildflower by Kenza. Gillar inte skokollektionen så mycket, kanske 1 par snygga skor. Aja, klackar är ändå inget jag tar på mig. Juste, min gulliga kusin på bilden till vänster också :)
xoxo

Naturliga fransar



Skulle vilja rekommendera dessa lösögonfransar från Ardell. Nummer 108. Dom ser naturliga ut och passar perfekt till lite mindre tillställningar (eller vad man nu vill ha dom till). Läckert!

Last night


Förlåt, bilden är så jäkla dålig, men jag sökte upp de ljusaste rummet i huset igår och det var badrummet. Fotade med iso 1600, så resultatet blev som det blev.
Vi firade i alla fall hos mina kusiner - mycket trevligt! Vi spelade spel hela natten och det var så sjukt kul. Smällde lite rakter och åt god mat gjorde vi också.
Idag har vi vart ute och åkt pulka, skitkul ju. Mamma och moster kom ut med varm choklad och lussebullar till oss, supermysigt.
Snart blir det tacos. GOTT :D

RSS 2.0