Godmorgon




Igårkväll var jag på.... knäppt humör.

Sovit gott? Det har jag, i min nya säng, hehe. Tänkte hoppas in i duschen snart, sen kommer mina kusiner ikväll också. Mycket kul :D Fast dock vet jag inte riktigt vad man ska hitta på med dom i det här urtrista vädret. Fast jag gillar ju det. Aja. Pusspuss

Det öser ner




Men jag klagar inte! Jag älskar regn. Det är det mysigaste som finns, att sitta inne, pysslar lite, måla naglar, ta hand pom sig själv, kanske bada lite, you name it! Så mysigt. Håller på att fixa en liten tutorial på youtube, marbal nails. Än så länge bearbetar det, men jag ska bara vara glad att jag fick ordning på det tillslut. Jag är så himla urkass på youtube. Aja. Hoppas ni har det lika mysigt som jag! Puss gullisar ♥

So far I like it


EXTREMT snygga killar. Dom får platsa på min vägg!

Ska nog ta och krypa ner med en bra bok. Gud så mysigt. Hoppas ni har haft en bra dag.
Puss ♥

Jag har vaknat upp från de döda..


mums... bär är det godaste som finns

OjojOJ vad längesen det var nu. Jag är så dålig på det här. Aja, hoppas ni har haft det bra! Det har jag i alla fall, campat, umgåtts med min släkt och bara mysat ^^ Härligt det med och bara släppa allt annat för ett tag. Ni alla som bloggar vet säkert hur jobbigt det är att ha en sån press på sig att man måste uppdatera hela tiden, men ibland måste man bara släppa dom tankarna och njuta lite. Inte tänka "oj, jag har inte uppdaterat idag, bäst jag gör det". Man ska ju blogga för att man vill. Well well, tänkte väl inte snacka så mycket skit, bara uppdatera när jag väl har gott om tid över. Ni ska få se lite grejer jag köpt också ^^ Pussi

I Mora

Tack för alla kommentarer, gullungar! Ska godkänna de snart. Sitter med favrotikusinen i Mora och softar lite. Mysmys. Har inte tillgång till internet från min vanliga dator (än i alla fall) så ni får väldigt gles uppdatering den här veckan.
Aja, tänkte bara uppdatera er lite om läget ^^ Vi ses PUSS


Under tiden jag inte uppdaterar: checka in dehär! Så GRYMT!!

Vinnaren av veckans blogg: Stockholmsflickans


(klicka!)

Grattis till http://stockholmsflickans.blogg.se/ som blev veckans blogg! Gillar verkligen denna bloggen och tyckte den var värd att bli veckans ^^ kika in!

bff





Min fina vän Nora =) Bild 3 blev lite... konstig. Det ser ut som en målning eller något. Gillar den i alla fall.
TACKTACKTACK alla som röstade på mig här JAG VANN! Ni är bäst. Puss på er.

Åh, jag är så hemskt dålig på att redigera och lägga ut bilder, det blir liksom inte av. Jag är för lat helt enkelt. MÅSTE bli bättre på sånt. SKa försöka bli bättre, lovar.

xoxo

vill du bli..



.... kommentera isåfall det här inlägget och berätta att du vill bli veckans blogg. Jag bestämmer vinnaren imorn eller på måndag. Den som vinner blir länkad i menyn och i ett specifikt inlägg.

Lycka till!

Lite nytt + röstaröstarösta!


Spetströja, Lindex   Väska, Lagerförsäljning   Stuprörsjeans, CheapMonday

Har köpt en baddräkt också, men den får ni se någon annan gång. Så köpte jag en jeansjacka men jag tror jag ska lämna tillbaka den trots att den är apsnygg och skitbillig. Aja, ni får se den också.
Igår var vi borta hela dagen så jag hann inte blogga alls. Dåligt av mig. Men tack för alla kommentarer i alla fall.
_____________________________________

Tusen tack alla som röstade på mig i månadens blogg. MEN nu har jag gått vidare och ni måste hjälpa mig att vinna!
HÄR
Säg till när ni har röstat, snälla människor som vill hjälpa till.

PUSS!

Rösta på mig!!!



Snälla, snälla, snälla rösta på mig här
Det vore supersnällt! Sen får ni inte glömma att säga till mig ifall ni röstat på mig.
Puss sötisar <3

Dagens outfit



Har vart med Nora på stan hela dagen nästan. Supermysigt! Dock köpte jag ingenting (vilket iof var väldigt dukitgt av mig, måste jag säga). Hittade en väldigt fin klänning på BikBok, men köpte den inte. Kanske drar dit imorn igen och köper den, gömde den i ett hörn bakom alla andra kläder så ingen skulle ta den, haha. 124 kostade den, så billigt! Aja, dagens outfit: Tröja - Monki, kjol - H&M, skärp - Veromoda, skor - Dinsko, väska - Ginat, ring+halsband - Ur&Penn.

Puss på er

Beslutsångest


(klicka!)

Ni anar inte hur jäkla svårt jag hade att bestämma mig. Det stod mellan två riktigt bra bloggar men tillslut valde jag sanna.
Klicka in på henne NU! :D

Grattis, sanna!

Hjälp till!

Lovade att hjälpa den här tjejen med tävlingen. Får man chansen ska man ju alltid göra en god gärning, eller hur? Så vill ni vara snälla att rösta på henne genom att klicka på snäckan, så enkelt!
http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338

Var lite snälla nu =)

Ps. Sen får ni gärna berätta om ni vart med och röstat ^^
______________________________________________________________

Tack för alla som ville vara med i veckans blogg, jättekul! Dessutom har jag fått ett besöksrekord idag. Wihooo! Tack, det är bara eran förtjänst!

Veckans blogg drar igång igen



Kommentera då det här inlägget så har du chans att bli det! Buslätt. Om du vinner blir du länkad i ett inlägg och i menyn.

Lycka till :D:D <3

Dagens outfit


Dagens outfit utanför Naturum. Tröja/Klänning/Tunika/wathever och jeansleggings från BikBok, väska från GinaT, sjal från Åhlens och skor från DinSko. Undrar om det är något bra på tvn ikväll? Det är så jäkla svårt att få kolla på något bra när man bor med två killar som gillar action och alla andra grabbiga program och filmer. Aja, något ska vi väl kunna enas om. Annars får jag kolla på någon liten TV och det är ju trist.. Shit vad jag bablar. PUSS

Karaoke

Karaoke Party
Hur kul kan man ha? Sitter här och sjunger... Hoppas verkligen att det inte hörs ut på gatan, haha

This is me


En bild min bror tog på mig idag =)

Bra väder!





Vi tog en liten tripp till Mariebergsskogen, man måste ju ta vara på det fina vädret som äntligen kom tillbaka =)
Där gick vi runt lite, kollade på djuren och åt en jättegod tacos, fast med lite annorlunda fyllning + hallonsoda, gott! Just nu gör jag ingenting.. Ska försöka hitta på något kul.
Ha de bra PUSS

09-07-10


Har lite brist på ideer, vet inte vad jag ska blogga om. Så det får bli en himla tråkig bild, med alldeles för hög ISO. Aja.
Idag har jag vart på IKEA och köpt en hissgardin samt vart med Emilia. Ja... typ. Jag uppdaterar mer imorgon, då jag förhoppningsvis har mer att skriva om. PUSS

Beat it



Endel av er är kanske trötta på alla som tjatar om MJ konstant, men han är värd all uppmärksamhet
Den här låten är helt fenomenal i mina öron, jag älskar den! Har dessutom snott min brors ljudsystem så jag spelar på (nästan, hehe) högsta volym, och jäklar vilken härlig bas!

Lyssna gärna =) Puss

Today


Linne - Monki | Kort kofta - H&M | Jeanslegging - BikBok | Skor - Dinsko | Ringar - Indiska + Ur&Penn | Väska- Gina Tricot

Vi har just vart på IKEA och inhandlat lite bokhyllor. Jättekul att gå med brorsan och pappa - verkligen. Det tog typ en kvart allt som allt. De går så fort genom hela att jag måste småspringa för att hinna med. Typiskt killar. Aja, nu ska jag försöka rensa upp i min röra här. Puss

Kiss



Dagens outfit


Jacka - H&M (gammal) | Tröja - Monki | Jeansleggings - BikBok | Skor - DinSko | Väska - Åhlens

Em




Var med Emelie på stan idag, hittade inget att köpta men provade massor av skor haha. Vi jagade runt efter gladiator åt E i hela stan, men det fanns inga snygga i rätt storlek. Surt... Aja. Är med Emilia för tillfället, vi sitter här hemma hos henne med varsin dator och kollar på Momas Boys eller vad det heter. Mysigt.
Puss hejdå!

Lördag

Har just vart och badat med Emilia. Det var lite kallt i vattnet, men så skönt! Snart ska jag ta och baka en kladdkaka som vi ska smaska på ikväll. Puss

igår:

Some day




1. Äta på McDonalds... på tok för gott (och onyttigt) 2. DinSko 129:- 3. Snyggaste ringen jag sett på länge 59:- på Indiska

Var på stan med Emilia idag. Mysigt ^^

Här sitter jag och myser


Ser det gott ut eller ser det gott ut?
Smoothie på blåbär, hallon, banan, vaniljyoghurt och *host*litesocker*host* + smultron och banan. Sitter ute på altan (eller vad heter det?) och bara myser. Min kväll är fulländad!

RSS 2.0