Höstlov!

Skönt med ledighet! Sitter just nu och tittar på Svenska Hollywoodfruar, haha, älskart! Började lördagen med ett bad, riktigt skönt och avkopplande, sen dess har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lungt. Igår hade Emelie fest hos henne, det var hur kul som helst! Förövrigt har veckan varit bra och så... Känner att jag inte har så mycket att säga, tänkte bara visa ett linne jag köpte i veckan :)


H&M

5 favoriter

Då var det dags för 5 favoriter igen! Var ju ett tag sen... :)



Rouge från The Body Shop
Ögonprimer från Smashbox
Tri Brow Color från MUS
Mixing Liquid från MUS
Ansiktskräm från Clinique

Cake eyeliner vs. Gel eyeliner


Har ju lovat att jag ska skriva ett inlägg där jag jämför Cake Eyeliner och Gel Eyeliner från Make Up Store, här kommer det!

Kostnad?
Cake Eyeliner kostar 175 kronor
Gel Eyeliner kostar 155 kronor

Skillnaden?
Skillnaden mellan Cake Eyeliner (CE) och Gel Eyeliner (GE) är att CE är torr i konsistensen, man kan jämföra den med vanlig ögonskugga. Det betyder att man måste ha vatten eller t.ex Mixing Liquid från MUS. GE är krämig i konsistensen, vilket betyder att man inte behöver använda någon sorts vätska till den.

Enklast att applicera?
CE är mycket enkel att applicera, eftersom den blir som flytande eyeliner. GE är aningen svårare, eftersom konsistensen är väldigt hård, men det funkar ändå bra att applicera den. Jag använde en vanlig eyelinerpensel till båda produkterna.

Bäst hållbarhet?
CE håller mycket bra, även som vattenbaserad. En jättebra sak är att man kan få den vattenfast med hjälp av Mixing Liquid, då håller den superduperbra. GE däremot, blev jag faktiskt lite besviken på när jag testade den första gången. Måste vara ärlig och säga att den håller faktiskt inte alls bra. Eftersom den är krämig torkar den aldrig, vilket gör det väldigt lätt för den att åka bort under dagen.

Vilken rekommenderar jag?
Absolut CE, den är enklast att applicera och håller bäst! Men GE kan man använda som grund när man ska sota ögonen, så den svarta intensiva färgen håller längre, så det är en fördel med den.

Ny jacka


Carlings

Allt bra med er denna söndag? Jag mår bra, men är superseg. Orkar inte göra något alls. Fast jag har planer på att sätta mig på Espresso House och plugga matte, behöver få lite gjort eftersom jag ligger efter. Egentligen skulle jag och Emelie tränat idag men det blev inte så... Vi tar det nästa söndag!
Mamma och jag var på stan igår, letade jacka och hittade otroligt nog en! Den är supervarm och skön, kommer nog trivas bra med den i vinter :) Köpte ett par svarta jeans också. Köpte ju ett par för några veckor sen från Vero Moda, men de tappade formen efter en dag så jag reklamerade dom. Igår hittade jag ett par på Carlings, så tajta som det bara går att få ett par jeans. Dom är i princip som ett par strumpbyxor, haha, dom är skitsmå men jättetöjbara så det var superbra! Är lite rädd att dom ska tappa formen men han i affärn sa att dom inte skulle göra det. Så det är ett hett tips att kolla in Carlings (dr denim) om man letar efter tajta svarta jeans! ♥

Lördag morgon



Nu ska jag sminka mor min!

Ny ring

Heej! Hoppas ni haft en bra dag! Min har vart hyffsad :) Hade intervaller på gympan, så jobbigt, men jag klarade att springa hela tiden i alla fall, haha. Resten av veckan har också vart bra, i tisdags fikade jag med Emelie och Nathalie på stan, i onsdags var det träning och gymnasieforum. Har verkligen inte bestämt mig än, men jag tycker ekonomi lät intressant. Det har varit en dålig blogg-vecka, men man har ju sina svackor och jag känner att jag skriver om så tråkiga grejer så ibland kan man bara låta bli att skriva över huvud taget. Nog om det. Såg häromdan att Emelie hade köpt en ny ring, hur fin som helst! Var en snabbis på stan igår och skaffade en (det var OK för henne), fast i silver (hon har den i guld). Är jättenöjd! Den är typ 5 cm lång i verkligheten. Från H&M



Svar på fråga


från "Felicia"
Vad tränar du? :)

Jag tränar på Friskis&Svettis! I våras var jag mycket duktigare med det, gick flera gånger i veckan men just nu går jag bara i dans där. Går alltså bara på pass, eftersom man måset vara 16 för att träna utan förälder där på gym. Förut tränade jag bas-pass som inte är så jobbiga, hehe, men dansen är absolut roligast! Jag har inget större intresse för sport, men sålänge man har en vän med sig när man tränar blir det mycket roligare! Emelie är min tränings-kompis. Ska förhoppningsvis börja träna på ett annat ställe snart, där man får träna på gym som 15-åring, så det kommer blir kul-kul! Hoppas du fick svar på din fråga :)

Måndag


Rouge från The Body Shop, Tri Brow Color från MUS, nagellack från Isadora och rakgel

Det blev en liten sväng på stan igår!

From my friends

Har startat denna söndagen med en riktig brak-frukost! Är proppmätt just nu haha. Idag har jag lust att åka till stan, eller i alla fall göra något. Orkar verkligen inte sitta med SO:n som jag egentligen borde göra, det är så tråkigt, jag ruttnar! Det finns mer jag borde göra också, ååh, blir galen. Får se om det kanske blir träning sen också, det var längesen. Sen borde jag också jobba lite med designer, har 3 jag måste göra, men jag klagar inte för det är kul! Aja.. Hade ju tjejkväll här i fredags, eftersom jag fyllt år, tänkte visa vad jag fick av mina underbara vänner! Har visat filmen förut, men jag fick den ju av Emelie så den får vara med här också!


Hannah Montana The Movie, min favoritfilm!
Mixing Liquid från Make Up Store
Klocka den är ascool för man kan ha en egen bild i
Läppbalsam som jag älskar
Halsband visst var det urfint?!

Tack så jättemycket, Lotta, Emilia och Emelie! ♥

It's a little too late to say that you're sorry now




Två höstbilder! Tänkte bara säga att jag är helt fast vid låten:


Yesterday

Heej! Har inte bloggat på hela veckan... Dåligt av mig! Har några ideer i huvudet men jag har inte haft orken att blogga denna veckan helt enkelt.. Hade svenska redovisning och spanska prov, hoppas det gick bra! Ursäkta, men HELVETE vad kallt det är hela tiden! Igår när vi skulle cykla till skolan hade jag dumt nog satt på mig strumpbyxor och det var typ 3 minusgrader! Usch... I alla fall, hade typ "tjejkväll" igårkväll med mina vänner hemma hos mig :) Det var riktigt roligt, som alltid! Dom är galna, mina vänner hahah! Mycket skratt, såklart. Tog lite bilder men det är inte många som kan visas! Haha, men några får ni se:


Typ alla bilder är tagna av Lotta!

Förresten, tack för mina fina presenter! Ni är för gulliga ♥

Puss!

Presenter

Har suttit och pluggat spanska hela kvällen, puh, är helt slut i huvudet! Nu tänkte jag i alla fall äntligen visa mina presenter:


Pengar, fast nu har jag dock handlat för endel
Ögonprimer från Smashbox
Rengöringsprodukter från Clinique, fick 2 st kitt
Coffee Card på Espressohouse
Body Butter "Satsuma" från The Body Shop
Egoboost
Iphone 4
Hannah Montana the movie
, fick den av Emelie!


En sminkväska från Make Up Store (asbra!) och penselfodral

Sen glömde jag ett halsband haha.

Ny väska

Godmorgon! Gud, vad skönt med lördag idag! Mamma och jag har bestämt oss för att gå ut och gå på Skutberget, sen åker vi till Bergvik och handlar lite :) Låter som en lagomt lugn och skön lördag. Får inte glömma att ta kort på mina födelsedagspresenter så ni får se dom någon gång, haha, det har ju faktiskt gått två veckor nu.. I alla fall. Tänkte bara visa er den här väskan jag köpte i onsdags:


Tycker den är så sjukt snygg! Behövde en svart väska kände jag. Märket är Ulrika och jag köpte den på Väskshopen.

Emelie 15 år!

Grattis till världens bästa Emelie som fyller 15 år idag! Hoppas du haft en helt underbar dag hitills :)


En bild jag tog på Emelie i somras.

Fråga


från "Nathalie"
peelade benen? Hur gör du då? Vad använder du? :)

Jag använder Niveas peeling, tycker den funkar hur bra som helst! Inte jättestora "korn" i, men jag tycker det är skönare och lättare med små. Får att få benen så lena som möjligt brukar jag först raka dom med Gilettes Venus Embrace (den är bäst!), sen när jag tar på duschkräm använder jag såna där peelinghandskar för att mjuka upp och ta bort döda hudceller och sist men inte minst peelar jag! Då blir benen lena som bara den!


2 tops


H&M


Halloj! Tisdag idag, ganska okej schema då faktiskt. Började med något nutids-kryss som alla sjuor, åttor och nior i hela Sverige gör, gick inte så bra haha! Sen hade vi musikprov och det gick väl ändå hyffsat. Sen var våran engelska-inriktning inställd, så vi fick sluta en timme tidigare! Så skönt! Som tur var hann vi också med bussen som gick minuten efter att vi fått reda på det, så jag kom hem tidigt. Just nu gör jag inte så mycket, har tagit en dusch (peelade benen, dom är Sveriges lenaste just nu!) och lagt fram kläder och sånt till imorn så jag har hela kvällen "ledig", himla härligt.
Dessa två tröjorna köpte jag på tjejkvällen i torsdags, en skön oversize tröja man bara kan slänga på sig när man inte känner för att lägga ner någon tid på klädvalet, och en grå tisha med guldkedje-detaljer. Me like!

Så söööt!

Heej! Kom fram till Muskö igår, var helt slut efter en skolvecka så jag orkade inte blogga något då... Det gick i alla fall bra att åka bil, det är tråkigt att det är så sjukt långt bara. Dessutom åkte vi i Philips skruttbil, fattar inte varför? Aja. Idag har vi inte gjort något alls typ, har faktiskt övat lite spanska, duktigt av mig! Tänkte också passa på att plugga till musikprovet, som vi har på tisdag. Skönt att ha sånt gjort.
Ville också visa er mina kusiners nya hund, han är så söt! 11 veckor, tror jag han är. Han heter Örni (haha sött namn) och är sååå himla gullig.


RSS 2.0