Smycken


Ur&Penn

Köpte dom igår, billigt var det. Köpte också skor och en stickad tröja, får se om jag visar dom senare :)
Ska sticka. puss

Torsdag


Jag och farmor har just käkat lite McDonalds, gott men syndigt. Idag tror jag det blir lite shopping i alla fall. Ska leta efter lite speciella saker. Puss (L)

+





Båda från Åhlens

Nytt


Armband från JC

Halsband från JC

Ringar från Accessorize

Idag har jag och farmor målat keramik, det är faktiskt kul haha :p Efter det tog vi en snabbis till Sickla, visar vad jag köpte sen. Det ovanför köpte jag i måndags, på Nacka Forum. Vi ska dit imorn också, så det blir kuligt.
Var ju på kryssning från måndag till tisdag, vi hade det skitmysigt! Åkte med moster+man+kusin och våran familj. Köpte faktiskt ingenting, även fast vi sprang in i TaxFree:n tre tusen gånger. Stod och luktade på diverse parfymer i en halv evighet men tillslut blev jag för snål för att köpa någon. Men jag hittade faktiskt en parfym idag som ni får se sedan.
Nu ska jag checka bloggarna, PUSS

Att bara göra ingenting..

Är så himla härligt! Jag har inte sovit bra alls senaste veckan och nu har jag äntligen chansen att sova ut alla timmar jag inte hunnit. Skolan är så sjukt stressande, jag pallar den verkligen inte ibland. Jag befinner mig på Muskö hos farmor och farfar i deras sommartstuga. Helt underbart. Det finns ingenting att göra här och jag älskar det! Jag blir ofta så himla rastlös när jag inte har något att göra, men den här dagen är fan efterlängtad! Jag har totalt skitit i att ta med något från skolan hem - dom ska INTE få förtstöra mitt höstlov! Lägger helt enkelt skolan åt sidan och struntar i att jag bara kommit till tal 14 i matteboken, eller att jag inte ens börjat på London-broschyren.
Sitter för tillfället och smaskar på min älskade choklad. Det regnar ute och jag bara myser. PUSS


Shaky



Linne (väldigt långt, men har knytigt det) från och jeans från VeroModa, kortärmad kofta från Oasis (Malta)

Dåligt på blogg-fronten för tillfället. Myyycket att göra i skolan. Det är allt jag kan skylla på. Imorn åker jag till sthlms skärgård, sen drar jag vidare till sthlm och åker på kryssning. Efter kryssningen åker jag till farmor i sthlm och bor där tills lördag nästa vecka. (mycket stockholm där). Kommer ha en rolig vecka! Vet inte hur det är med internet på kryssningen och i skärgården men sthlmsveckan efter har jag i alla fall garanterat internet.
PUSS

Lite nytt


Två armband från Accessorize (Malta)


Mössa från MQ


Okeeej... Jag har en del annat jag måste visa också. Men nu är det skitmörkt så det går inte att fota helt enkelt. Jag har spenderat hela (eller ja, nästan) dagen på konfirmations-grej. Jag tycker konfirmation är skittrist och jag vet inte varför jag går egentligen. Jag vill inte säga "för presenterna". Hehe :P
I alla fall. Blogawards idag. Återkommer sedan vad jag tycker om vinnarna! Det blev ju så stor grej om blogawards, vilket verkligen är skitkul :D Tror ni Kissise, "sveriges största bloggerska" blev förvånad när hon inte ens blev nominerad till året blogg? Haha. Foki var VERKLIGEN värd att vinna!
Visstja skulle ju ta de sedan. xoxo

Malta 09

HEEEJ :D
Har haft sjukt mycket att göra den här veckan. Har vart tvungen att ta hem massor av skolarbete och försöka mitt bästa. Då finns det inte mycket tid över!

Bilder från Malta:


Här satt vi varje kväll och supermysade.


Åkte till Golden Bay


Var i Valetta (huvudstaden)


Gick runt i en gammal stad, Mdina


Åt på Hardrock Café


Såg på delfiner


Sen har jag köpt mycket den senaste tiden (inte bara på Malta) som jag måste visa er och jag tror det blir på söndag. Imorn har jag konfirmation hela dagen (suck) så jag hinner inte då. Men jag har i alla fall tagit kort på lite, så ni får se de senare.
PUSSS

Malta


Åker hit imorn. Ska sola, bada och softa. Lägga skolan åt sidan ett tag och bara ha det skönt =)
Ses om ca en vecka! Puss <3

Rain


Örhängen från Ur&Penn, Isadora quartet ögonskugga

Oj. Har inte uppdaterat på länge nu igen, men shit, den här gången har jag mina anledningar. Jag har suttit med läxböckerna framför näsan varenda kväll den här veckan. Det enda jag hinner göra när jag kommit hem från skolan är att plugga, äta mat och duscha. Det borde fan inte vara så, jag vill ju ha lite fritid också. Man hinner inte vara med kompisar eller nåt. Åh, åttan suger.
I alla fall. Var på stan i förrgår och handlade lite bra-att-ha grejer. Bl.a. grejerna ovanför och så köpte jag en tröja förra helgen som jag inte orkar fota. Har ju inte fotat de tv¨å tröjorna jag köpte för några veckor sen heller. Usch vad lat jag är ibland. I alla fall, nu ska jag återgå till allt pluggande, ses någon gång!

Ps. Juste, glömde säga. Blogg.se's nya upplägg S-U-G-E-R. När jag får kommentarer syns dom inte på översikten? Så jag har inte svarat på kommentarerna försen nu. Pusshej!

RSS 2.0