YES




Två bilder från igår. Uppdaterade inte då p.g.a det otroliga vädret, vi har vart ute med båten, fiskat, badat, solar, you name it. Vi har ju pendlat lite mellan Muskö och Stockholm, och om en halvtimme drar vi in till sthlm. Imorn blir det Grönan! YES.
Nu måste jag göra klart allt med packningen och skit. Puss

Härlig dag


Vilken jättehärlig dag det har vart! Åka båt, bada, sola, tvätta håret ute i en balja (precis som förr i tiden. supermysigt ju!), äta massor av glass, blåsa såpbubblor, gå runt i shorts... listan kan bli lång, men det är allt vad jag älskar med sommaren! Hoppas att eran dag har varit lika bra som min! Puss

Favoritbloggar!

Här är några av dom

Johanna Lundberg - http://johannalundberg.wordpress.com/

Photos by Annika Svenmarck - http://annikasvenmarck.wordpress.com

PhotosByIA - http://annaandersson.blogg.se

Fashion Toast - http://fashiontoast.com

Lisaplace - http://lisaplace.devote.se

mango - http://mango.blogg.se

My life - http://stockholmsflickans.blogg.se

SHEER BLONDES - http://sheerblondes.se/

Style by Kling - http://stylebykling.tv4.se/

ulivia - http://ulivia.blogg.se

PUSS

Dagens outfit


Såhär ser jag ut idag. Klänning från Ginatricot + armband från Åhlens och SOLO

Sommar!



U-U-UNDERBART

Nya bloglovin


Vad tycker ni om det nya bloglovin? Kul att testa! Jag tycker det ser ganska bra ut... lite ovan men det är man ju såklart alltid när en sida 'byter om'. Skriv gärna vad ni tycker!

MUMS


Jag är HELT såld på den här väskan. Den är SÅÅÅ snygg och kostar bara 149:- på rean. Håll tummarna för att jag hittar den!

Ring


Köpte den här snygga saken idag på Ur&Penn. Läckert!

Dagens



Klänning - BikBok | Skor - DinSko

Tog bort rubrikerna, jag orkar inte med dom. Puss!

Gratis glass?


Vill du köpa helt gratis glass i sommar? Bli medlem på sommarglass.com! (klicka på bilden)
Jag är i alla fall medlem och det verkar funka jättebra! Ett plus är att man inte måste värva kompisar, utan bara får poäng ifall någon värvas.
Helt klart värt det!

Gamla Stan 24/6





Min och farmors tradition, prinsessbakelse på Sundbergskonditori

Köpte ingenting idag, vi gick bara runt och strosade. Imorn är det Farsta som gäller!
Pussar

This


Hej gullegrisar! Idag blir det Gamla Stan (om farmor någonsin lyckas komma ifrån soffan.. tror hon har fastnat vid tidningen) kulkul! Vet inte vad jag ska kolla efter, men jag försäkrar er att kameran är med! puss

Idag


Tröja, Ginatricot | Väska, Ginatricot | Leggings med spets | Skor, DinSko | Pannband, Ginatricot | Armband Åhlens


Sitter och halvkollar lite på Allsång på Skansen. Gillar inte Henrik Dorsin eller vad han heter så värst, så då kan jag ju lika gärna ladda upp dagens outfit. Pussar!

SATC



Köpte idag på Elgiganten för 129:-


Har ni sett den? Är den bra?

Kvällsmys


Förlåt fjortisbilden..

Myser runt här i min nya pyjamas jag köpte idag. Den är så söt!
Det blir inge gamla stan imorrn, men däremot ska jag måla! :D Keramik, det är en grej min farmor håller på med, så jag brukar följa med henne, det är faktiskt kul. Vi tar gamla stan på onsdag istället

Köpt















Kul dag :D Imorn ska vi till gamla stan, och då blir det mer. Fast inte lika mycket, såklart, för annars får vi inte med oss allt hem. Puss

Shoppingdag

http://www.miashopping.com/wordpress/wp-content/blogg-images/forumnacka-modecentrum.jpg
(bild från google)

Snart drar vi till Nacka Forum, shopping hela dan :D Har skrivit en lista med saker jag behöver, och den är lååång vill jag lova. Jag väntar på att farmor ska bli klart på toan så jag kan göra mig iordning. Ha en bra dag!

Ny header

Gjorde lite nytt. Ändrade header, färg på länkarna och bytte ikon till bloglovin. Vad tycks? Tror jag ska fortsätta finslipa lite..

Söt-farmor


Min farmor är övergenerös. Jag klagar inte! Så söt som köper presenter.. Puss på henne!

Nagelproblem?


Bilden är inte så bra, men ni kanske ser att mina naglar inte är så vita i alla fall?


Min räddare!

Jag har just tagit en sån där riktigt lång dusch, på en timme. Då blev naglarna helt 'genomskinliga'. Blir det så får er också? Eller skivar era naglar sig kanske? Prova nagelstärkaren på bilden! Jag älskar den, helt underbar. Det motverkar just att naglarna ska skiva sig och att de blir starkare över huvud taget. Nu är mina naglar inte längre genomskinliga! Den kostar 43 svenska kronor om jag minns rätt och finns bara på apoteket eftersom det är deras märke, ACO.

Jeans shorts





Har jag inte ens visat er mina 'nya' shorts? Köpte dom på Vero Moda innan jag åkte till Kreta. Älskar dom! Minns inte priset men de var inte alls dyra. 200/250 kronor kanske? Något sånt.
Farmor har inte trådlöst bredband så jag sitter på hennes dator, men jag har laddat hem GIMP så jag kan redigera i alla fall.
Imorn drar vi till Nacka Forum. Vet inte om det blir hela dagen eller inte, det får vi se. Annars drar vi självklart till Sickla, där dom också har nya affärer. JAG ÄLSKAR STOCKHOLM! Fullt av affärer överallt. Sen får man ju inte glömma Gamla Stan som är tradition när jag kommer till farmor. Puss

Hoedown Throwdown

Åh, jag har dansat så jag blivit helt svett! Jag fattar inte hur de kan dansa så sjukt snabbt i filmen? Det ser aslätt ut, men shit, vad svårt det är! Jag hinner inte ens med när de visar hur man gör stegen.. Dessutom är det ju "bakvänt" så jag måste vända på datorn och ha en spegel så det blir rätt håll, annars går det aldrig.

http://www.youtube.com/watch?v=hj3OqMzNin4

Today


Shorts - Åhlens | Tröja - Monki | Armband - SOLO


Håret

Härligt motljus, va? Älskar farmors stora fönster. I alla fall. Idag drar jag och farmor in till stan, fast vi hinner inte med något Nacka Forum idag, men imorgon blir det nog endel shopping ;) Nu ska jag... försöka hitta på något. Puss på er

Blommigt från TopShop



(tänk en och en...)

En trend jag inte förstår mig på..

Jesus vad jag uppdaterar idag! Tangenterna brinner ;)

Style RSAND301MW
(bild från American Apparel)

Jag förstår mig verkligen inte på den här trenden med dessa kortbyxorna. Är de verkligen snygga?

iiih


Hihihi, söt va? Denna lilla saken springer omkring här under mina fötter. Den är skitsnabb så det var den bästa bilden jag fick.

SOLO


Vill bara tipsa er om att man får med ett skitsnygg armband i senaste numret av SOLO och ett läppglans. Dock är armbandet väldigt stort, för stort för min handled när jag har det på innersta, jag vet inte om man kan kapa av det på något sätt eller nåt. Läppglanset är faktiskt väldigt bra för att vara från en tidning, jag gillar det! Minus att de försvinner snabbt och 'utsmyckningen' på förpackningen har redan försvunnit (köpte det idag). Men helt klart värt det! Så spring till första bästa kiosk!

Outfit


En liten outfit såhär på kvällen. Ganska enfärgad, men vad gör det?

xoxo

This is now


Mmmmm.... Geisha. Det blir ALLDELES för bortskämd när man är hos farmor. Inte alls bra


Det är så himla fint här!


Min lilla mys-hörna ^^

Det är sällan jag blir så rastlös att jag tar impulsbilder, men shit, vad ska man annars göra? Dessutom är det kul..

"Bildbomb"

Okej, kanske inte en bomb.... Jag orkade inte redigera mer. Hehe.






Jag älskar midsommarbilder! Så mysiga.. som ni ser var inte vädret så himla bra förut heller, men regnet höll sig undan i alla fall.
Nu ska jag dra med mig farmor till affären så vi får något godis här, haha.

Midsommar


Sitter här ute på farmor och farfars veranda. Det spöregnar ute och man hör hur det smattrar för fullt på taket. Finns det något mysigare än detta? Nej, jag tror faktiskt inte det. Idag har vi vart nere vid majstången, vi har dock inte dansat, men massor av kort har jag tagit! Ni får se sedan, det blir antagligen någon form av bildbomb. Jag har fortfarande inte gått igenom mer än typ 6 bilder (en av dom ser ni här ovan) så det kommer ta ett tag till. Men puss på er så länge!

Flickr favourites



1. green longlegged fly (Dolichopodid flies) 2. Ant wanna be 3. Praying mantis 4. Mantid 5. cute jumper 6. Jumper 7. fiery skipper 8. ant mimic 9. this might sting alittle 10. Greenbottle Fly 11. Butterfly 12. what's up??? 13. eat mode 14. a different angle 15. flying acobat 16. 2 2 be 17. cool eye 18. Funny Face :) 19. Black ant mimic 20. Hoverfly Top view 21. jumper 22. damselfly 23. flyday 24. skipper 25. upside down

Jag blev helt mållös när jag såg de här bilderna. ALLA är tagna av alpo430 på flickr. Helt underbara!

Vilken är din favorit? Jag gillar den med gräshoppan och rosa bakgrund bäst, hur cool?!

Stina-Lee #2


(klick-bar)

Hur coolt? Skitkul att skicka mejl till henne som hon sen skriver om i bloggen. Haha :P

Stina-Lee


Åh, vilket underbart klipp!! Tycker ni inte?

:O



Okej, inga bilder från kreta, sa jag. Men skitsamma.

Vad gör ni just nu?

..........................


Åååh, det där såg väl gosigt ut? Nej, jag ska nog ta och krypa ner. Ses imorrn, puss

Sommarlov


Jahapp. Då var det sommarlov då. Inget jag hurrar för direkt, dels är det skittrist väder regnet öser ner bara och sen så vill jag till skolan. Inte för att jag gillar lektioner och sånt, men kompisar. Och killar. Kommer sakna endel så. Dessutom blir jag så himla rastlös på somrarna. Jag är så rädd för att ha tråkigt.
Jaja, skitsamma, vi slipper alla arbeten, läxor och allt som hör till. Och framförallt - vi slipper tidiga mornar. Gud, så skönt.
Hur som helst. Nu ska jag redigera lite mer blombilder jag tog idag (se bilden). Så, vi hörs. Puss!

Paul frank



Snygg va? Den här köpte jag på Kreta. Självklart inte äkta, men vad spelar det för roll?
God morgon, förresten!

Lipton Gold

http://www.johannas.info/blogg/media/users/maria/goldtea.jpg

Godast just nu. Mumma!

Bloggpaus

Om någon lagt märke till det har jag tagit en liten bloggpaus, och jag känner hur väl jag behövde det. Ni kommer inte få se några bilder från Kreta, tror jag, men jag kan i alla fall tala om att jag haft det riktigt jäkla gött och allt sånt. Vet inte hur mycket jag kommer uppdatera, men ibland ska jag försöka. Och framför allt ska jag blogga för att jag tycker att det är kul, inte för att jag känner mig tvingad eller för att jag måste komma någon vart med min blogg. Sååå. Vi ses!

Gratismode

www.gratismode.se
Bästa sidan! Klicka in, det är värt ett försök, jag lovar. Inte alls jobbigt och dessutom är det verkligen en jättebra tidsfördriv att klicka runt och samla poäng.

Bli medlem via denna länken:

RSS 2.0