2 frågor, 2 svar

Förlåt för sena svar!


Fråga 1:

Från Anonym
hejhopp!  Du kanske kunde göra ett inlägg om en bra svart ögonskugga.  Jag har inte så bra budget så jag har inte råd med make upp store produkter och så.  Har provat hms och det kommer ingen bra färg. och inte heller isadoras kommer det så mycket färg av.  Sedan har viva la diva svart med bara glitter i och det vill jag inte ha..  Men om du har något bra tipps så snälla säg det här i bloggen! :))

Hej hopp! Har inte velat svara på den här frågan innan för att jag har inte haft en chans att gå runt och titta på olika skuggor. Men idag gjorde jag det, så nu äntligen!
Jag själv använder en svart skugga från Make Up Store och har ingen annan så därför har jag inget att jämföra med. Men jag gick på stan idag och då passade jag på att prova lite skuggor, dock bara på handen. Därför vet jag inte riktigt hur den här blir på ögonen, men du kan ju alltid prova i affären du med! :) Googlade runt lite på denna också, det verkar vara en omtyckt skugga. Tycker också att du ska kolla in Wet n Wild som jag vet har omtyckta skuggor (finns på de flesta Ica Maxi/Kvantum)

En annan grej som är bra för att framhäva skuggan är att använda en primer innan du lägger skuggan. Finns både billigare och dyrare varianter. Använder mig själv at High Tech Lighter från Make Up Store, men har hört att Lumenes som är lite billigare också är bra. Så det är ett bra sätt att framhäva sämre pigmenterade (alltså skuggor med mindre färg/intensitet) skuggor på.

Maybelline eye studio mono smokey black, 85 kr

Önskar att jag kunde hjälpa dig mer, men jag har verkligen försökt med allt jag kan komma på. Har suttit och googlat i över en timme men inte kommit fram till något vettigt, haha. Stor kram!

UPDATE:

Från Karin:
En väldigt bra ögon skugga är Pierre Rene (eller hur man nu stavar det ^^) skuggan.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Fråga 2:

Från Sara
Vad är en Mineral Booster? Svara helst i mail/inlägg.
En mineral booster är typ som en mineralfoundation, fast inte ändå inte riktigt. Den ger samma finish som en mineralfoundation - men den täcker inte på samma sätt. Du kan ha den antingen som den är, utan andra produkter och då jämnar den ut hyn, men det är inget heltäckande. Du kan också använda den tillsammans med foundation och concealer, bara för porslins-finishen. Kram!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Snälla ni, för eran egen skull, om ni har frågor och ingen blogg, bifoga mailadress i kommentaren! Ni kommer garanterat få svar fortare än om jag ska svara i inlägg. Har absolut inget emot att svara i inlägg, ibland gör jag det trots bifogad mailadress bara för att det är kul att alla får se. Men oftast svarar jag per mail, det är så mycket lättare. Kram!

Kommentarer
Postat av: Karin

En väldigt bra ögon skugga är Pierre Rene (eller hur man nu stavar det ^^) skuggan.

2011-08-09 @ 10:28:56
URL: http://karinkakis.blogg.se/
Postat av: ' Saveu ♥ Musiken, Fobin, Livet

tack för tipset!

2011-08-09 @ 20:02:00
URL: http://saveu.blogg.se/
Postat av: evelina

jag är meed

2011-08-09 @ 22:06:03
URL: http://eevelinaandrea.blogg.se/
Postat av: BRigette

ÅÅÅH! JAG ÄR JÄTTEGÄRNA MED!

2011-08-10 @ 11:40:39
URL: http://brigette.blogg.se/
Postat av: -nicole'

Med !

2011-08-10 @ 14:20:40
URL: http://kaaoz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0