Lunch!

Är hemma nu på lunchen, hade en lång håltimme så det är lika bra att passa på! Blir mycket inställda lektioner såhär på slutet, så himla skönt! Tog mig en liten lunch här hemma också, bananpannkakor (ni som fortfarande inte testat -  gör det! bara att mosa en banan och blanda med 1-2 ägg och sedan steka i smör) med bär. Och en latte såklart!
 
Nu ska jag fortsätta äta här innan det är dags att röra sig in mot skolan för att ha lite engelska. Och just det, imorgon åker jag till Göteborg en liten sväng för att shoppa med mamma! Ska bli så himla mysigt. Ha det så bra! ♥
 

Onsdag

Hej på er! Allt bra? Sitter just nu och kollar på Andra Avenyn (kommer ni ihåg den serien?), så bra! Är inne på säsong två nu. Borde egentligen ta tag i plugget ordentligt, men som alltid såhär på slutet så känner man sig så otroligt omotiverad. Men snart så, snart är det över!
 
Är så avundsjuk på treorna alltså! Nästan alla är iväg på sina studentresor nu och sedan har dom balen och studenten framför sig. Ååh, tänk känslan! Kan knappt vänta tills det är dags för oss. Har en känsla av att trean kommer gå riktigt fort, hoppas i alla fall!
 
En detaljbild från idag. Blus från H&M, väska från Camden i London, ring från Primark och armband från Gina Tricot. ♥

Hemmagjord islatte ♥

Så himla skönt med fredag! Absolut bästa dagen på veckan ♥ Hade en ganska kort dag i skolan vilket var skönt, sedan när jag kom hem la jag mig ute i solen ett tag i ett försök att få lite färg, går segt på den fronten måste jag säga! Men det kommer väl.
 
Gjorde mig en hemmagjord islatte deluxe förut, vart supergott! Väldigt enkelt att göra också, vem behöver en espressomaskin liksom? 
 
Gör såhär: Blanda ner en tesked instant coffee i ett stort glas med kall mjölk, låt stå ett tag så det beblandar sig ordentligt! Avsluta med en klick vaniljglass på toppen. Om du vill ha den kallare så kan du låta den stå i kylen eller frysen en stund så den blir riktigt svalkande!
 
Ett litet boktips till er också! Älskar den här boken, har läst den flera gånger men tröttnar aldrig. Perfekt att ha i sommar på stranden!
 
Kvällen består av filmmys med Emelie, kommer bli mys det! Önskar er en toppenhelg! ♥
 
 

Och du skulle aldrig dö, nej.

Springningen gick verkligen inte bra idag, usch, allt var bara fel! Hade ont överallt och så fick jag astmaattacker. Men huvudsaken är att jag fortsatte springa i alla fall! Vi har 5km på gympan på onsdag och jag vill gärna slå min förra tid så vi får hoppas att det går vägen!
 
Slänger upp två bilder från Instagram {@amanda_wikstrom} från i lördags, hade en supermysig dag! Hängde på balkongen exakt hela dagen, sedan på kvällen hade jag grillkväll hemma hos mig tillsammans med några kompisar. Myspys!
 
    
 
 

2 nya

Har två riktigt stressiga veckor framför mig, sedan är det slut på allt plugg, can't wait! Gäller att hålla ut nu in i det sista bara!
Hade en bra dag i skolan idag, började med spanska muntliga nationella som gick över förväntan! Sedan hade jag fetaste håltimmen så jag passade på att äta hemma (vardagslyx när den är som bäst!) för att sedan åka tillbaka till skolan och ha en kort samhälls-lektion. Nu ska jag strax käka sedan tänkte jag dra med mamma ut på en springtur, riktigt välbehövligt och efterlängtat!
 
Fyndade dessa två för en tjuga styck på Ur&Penn för några dagar sedan!
 
 
 
 
 

Vårruset!

Hej på er! Kom just hem från att ha sprungit Vårruset som ägde rum nu ikväll i Karlstad. Sprang på 28 någonting vilket jag känner mig nöjd med :) Det var riktigt härligt att springa faktiskt! Superskönt väder. Hoppas att ni också hade en bra dag idag!
 
Laddad!
 
Andra gången jag springer i mina Nike Free nu, älskar dom! Dock tar det ett tag att vänja sig vid dom, men idag kändes det bra!
 
 

Real Techniques

Åh titta vad jag hittade i brevlådan, ett litet paket från min vän Beatrice! Hon hjälpte mig att beställa en Real Techniques-pensel från Ebay (eftersom jag inte är 18 kan jag inte beställa därifrån), så himla snällt! Idag anlände den äntligen till mig och jag är SÅ nyfiken på att få testa den. Men det får bli imorgon, för nu måste jag sticka in till stan. Ha en bra dag! ♥
 
 
Gulligt brev fick jag också, hihi! Penseln heter "Expert Face Brush" och jag kommer skriva mer om den på min skönhetsblogg.

Sovmorgon ♥

Idag är en sån där härlig dag då allt bara känns underbart, trots en massa måsten och tråkiga grejer som ska göras. Anledningen till min lycka stavas sovmorgon! Jippii! Har i och för sig sovmorgon tre dagar i veckan (♥), men idag är den extra lång och det känns helt underbart. Att vakna upp och veta om att man inte behöver stressa över huvudtaget, äta frukost i sängen framför någon bra serie, sminka sig i lugn och ro, dansa runt i hela huset till musik på hög volym, dricka så många koppar latte man vill... Och så vidare, och så vidare. Ja, det är i alla fall vad jag gör när jag har sovmorgon. Vad gör ni när ni har sådär härligt lugna och fria mornar?
 
Spenderar större delen av morgonen i sängen! Gör allt där, sminkar mig, äter frukost, fixar håret, klär på mig... och bloggar såklart!
 
Snygga moves till sköna låtar.
 
 
Köpte denna plastmuggen på Starbucks i New York! Används flitigt ;)

Back for good?

Oj herrejösses. Det var inte igår kan man ju lugnt säga! Känns så galet att vara inne på den här bloggen, har ju bloggat på min skönhetsblogg sedan typ 1,5 år tillbaka. Har på senaste tiden verkligen saknat att "vardagsblogga" om vad som helst som faller en in, man blir ju lite begränsad när man har en nirsad blogg. Tänkte i alla fall testa på detta lite smått igen. Känner mig lite exalterad faktiskt, hihi.
 
Har suttit och kodat i timmar nu, är ännu inte nöjd men jag tror jag fortsätter imorgon, känner att sängen kallar. Har i alla fall gjort grunderna nu kan man säga, började om helt från början, min förra design var så... mesig. Minns för några år sedan då jag kunde sitta och koda en hel helg typ, haha, men det är faktiskt väldigt roligt! Och man lär sig hela tiden nya saker medan man håller på. 
 
Nej nu ska jag ta och tvätta av mig sminket, borsta tänderna och krypa ner under täcket. Imorgon väntar en härlig dag med mamma och min bror, vi ska mysa i stan och sedan på kvällen blir det Bruce Springsteen på Friends Arena, hur grymt? Ska bli jättekul! Sov sött ♥
 
Några biler från dagen;
 
Balkonghäng i solen, heeelt underbart!
 
Islatte i Nacka Forum + Bästa låten just nu.
 
Avslutar med en bild på Julia (min "plastsyster") och mig från kvällskvisten.

RSS 2.0