Vill du bli veckans blogg?


Kommentera isåfall det här inlägget, sen utser jag en vinnare. Länken kommer finnas i ett alldeles eget inlägg, i en flik över headern och längst upp i menyn. Inga krånligheter. Vinnaren utses idag eller imorgon. Lycka till!

Vilken?



Idag ska jag bara slappa och ha det allmänt skönt. Är så trött efter skolveckan, med tidiga mornar och sena eftermiddagar. Vi slutar 15.30 på måndagar och 15.10 på fredagar. Som jag fruktat. Föra året slutade vi 12.50 på måndagar och 13.30 på fredagar. Det är ju så det ska vara? Dom två dagarna ska sluta tidigt. Suck. Det är väl bara att leva med det. Många säger ju att 8:an är det jobbigaste året, så det gäller väl att ligga i. Såg att det är What happens in Vegas ikväll på Canal+First, den är ju super! Dock kan det blir lite svårt att övertala pappa och bror att vi ska se den... det är fruktansvärt att bo med killar ibland.

Förresten, vilken version av bilden gillar ni mest? =)

Gles uppdatering var det här


Gammal bild med ny redigering

Oj vad glest det blir nu för tiden. Jag har helt enkelt inget att skriva om. Inga bilder orkar jag ta. Haha, lathet på hög nivå, men sånt där kommer och går. Imorn är det skolfoto, vet inte vad jag ska ha på mig.. Har inga snygga kläder just nu. Får rota igenom garderoben. Sitter i alla fall nyduschad och lyssnar på lite soft musik - vardagsnjutning =) Nu ska jag smörja in mig, puss hej!

Vinnaren av veckans blogg


Grattis till Vendela som blev veckans blogg! Tycker verkligen att denna blogg är värd att besöka (och prenumerera på!). Superfina bilder. =) Länken kommer nu att finnas ovanför headern i en flik och i menyn.

Veckans blogg



Klart du vill!
Busenekelt är det; kommentera detta inlägget så är du automatiskt med och tävlar. Jag utser vinnaren imorgon eller ikväll och då kommer din blogg synas i ett alldeles eget inlägg och i menyn och ovanför headern. Bra va? Så börja kommentera! :D

Följ mig med bloglovin!

Hej alla som tittar in =) Ni är en del nya, så tänkte bara tipsa er om att följa mig via bloglovin:

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Tryck på någon av ikonerna ovan så följer du mig automatiskt via bloglovin.
Puss!

Mitt fina halsband



Har äntligen hittat mitt fina halsband i guld. Har fått det av farmor så det betyder extra mycket. Det var jättelänge sedan jag såg det, men i förrgår hittade jag det.

Visst är det fint?

Lite nytt


Nagellack - OPI Bubble Bath 150:- från KICKS


Jacka/tröja - 349:- från Lindex


Örhängen - 49:- från Lindex


2 rosetter (hårklämma + brosch i samma!) - 40:- från Monki


Almanacka -  129:- från Akademibokhandeln


Anteckingsblock - 69:- från Akademibokhandeln


Pennor, sudd och stift (rosa blyertsstift! hur coolt?!) - allt från Akademibokhandeln orkar inte rabbla priser

Lite nya grejer jag köpt de senaste dagarna. Jack/tröjan grejen får åka tillbaka, den kändes inte bra i storleken och storleken efter var för stor. Trist med tanke på att den verkligen var snygg. Om ni undrar om priserna på pennorna och det - fråga bara! Är sjukt nöjd med almanackan, snygg och hur bra som helst (och rosa!). Skönt att ha lite nya skolgrejer nu i alla fall. Det får skolan att kännas en gnutta roligare.
Nej, nu ska jag käka min choklad och bläddra i nya VeckoRevyn tillsammans med ett glas cider. Puss!

Dagens outfit


Jeans - Cheap monday, tröja - GinaT, väska - MQ, nitskärp - gammalt, rosett i håret - monki

Hejsan hoppsan, en liten uppdatering! Woooho. Men det är i alla fall skönt att jag fortfarande bloggar på mina egna vilkor, det är viktigt. Jag och mamma ska sticka ner på stan en sväng och köpa lite skolgrejer, block, almanacka och sånt. Kulkul! Blir också en liten fika på Esoressohouse om jag inte misstror mig.
puss!

Vinnaren av veckans blogg


Grattis Maria, som vann veckans blogg! Din länk kommer nu finnas ovanför headern och överst i menyn =)

Veckans blogg



Klart du vill ;D
Det är busenkelt, det enda du behöver göra är att kommentera detta inlägget, sen väljer jag ut någon av er som kommenterat. Du får ett eget inlägg om din blogg och länkar i både menyn och i en flik i headern (nytt!)
Vinnaren kommer synas i bloggen på måndag och tas också bort nästa måndag måndag.
såååå.... Börja kommentera! :D

Kvällens outfit


Tröja-Bikbok, kjol-H&M, skärp-VeroModa, väska-Ginatricot, armband-SOLO+åhlens+åhlens, ringar-indiska+H&M+okänd

Ska på bio idag i en svart och fantasilös outfit. Kanske byter. O andra sidan kanske det inte spelar så stor roll i biomörkret. Tröjan är den nya som jag köpte på BikBok för typ 62 spänn eller va det var. Snygg va? PUSS!

Chocolate cupcakes


rubrik


Dagens outfit


Tröja - Ginatricot, shorts (med hög midja) - att. Åhlens, väska - Kappahl (gammal), skärp - Ginatricot, klocka - Kreta, armband - SOLO + Åhlens x2, ring - Ur&Penn

Nu blir det TV =) Puss

Summertime







Lite bilder från iförrgår. Både igår och idag har jag luggit på stranden och solat (faktiskt badat också! fast det var grymt kallt) har bränt mig lite men inte så farligt. Aja. Jag känner att jag är lite dålig på att ta kort ibland det har jag faktiskt glömt de senaste dagarna. Måste bättra mig!
Sen har jag ju glömt att fota min nya tröja? Ska försöka med det imorn.
Puss!

Dagens minishopping


Jag var tvungen att sticka in på Gina och köpa denna klänningen för 49:- på rean eftersom jag höll på att dö i mina leggings. Puh!

Världens sötaste lilla läppglans, en miniversion av de stora Isadora. Gulligt? typ 5 cm långt. 20:- på Åhlens

Ja, som sagt inte alls mycket. Puss!

Stan idag


Var på stan med Emelie idag, köpte en klänning och ett läppglans som jag visar senare. Ska också visa en tröja som jag köpte i förrgår. Vi åt mumsig glass på Karlstads nya glasskiosk, hemmagjort var det och gud så gott. Sen tog jag en islatte för att kyla av mig lite på Espressohouse, som nyss har öppnat här - tacka gud för det. Det var den godaste islatten jag smakat.
Nu ska jag sätta mig ute på balkongen och läsa nya VeckoRevyn. Hörs sen, puss!

Lovely

Som jag slitit! Eller ja, nästan i alla fall. Har gjort om bloggen endel, kände för en liten makeover. Blev faktiskt nöjd =) Dock vet jag inte om jag ska behålla headern eller om jag ska göra en ny (eller eventuellt ta tillbaka den andra). Ska testa lite olika. Nämnvärt är att jag jobbat i över en timme med att få en bubbla kring kommentarerna (checka in det) som jag kämpade! Grejen var den att jag försökte flytta in kommentarheadern eftersom den var precis av kanten av bubblan, inte alls snyggt, så när jag flyttade den blev det bara mellan rum i bubblan omkring. Lite svårt att förklara men skitsamma, nu funkar det i alla fall! :P
Sen har jag ju gjort flikar uppe i hörnet av headern, tyckte det var snyggt. Och så har jag ju ändrat typsnitt och färger på länkar och header. Får se om det blir något mer imorn för nu ska jag sova!
Hur man gör flikar
Hur man gör bubblor runt kommentarerna






HISS ELLER DISS? =)

Packa..

Godmorgon! Åkte till mamma igår, puh, vad jobbigt det är att packa fram och tillbaka hela tiden. Sen måste man packa upp också. Jag tror att ni många är som jag, en sån som måste packa jättemycket oavsett att man gång på gång säger till sig själv "Nej, den här gången ska jag inte packa så mycket" men det slutar ändå i massor av fulla resväskor och diverse påsar med grejer som inte fick plats i resväskan.
Ni som har skilda föräldrar vet hur jobbigt det är att flytta fram och tillbaka sina grejer (i alla fall om man packar som jag, min bror brukar packa en vanlig kasse som inte ens blir full). Men jag tänker alltid "Jag kanske får lust att använda den där klänningen..." "Stövlar kan ju vara bra att ha ifall det blir dåligt väder..." "Jag MÅSTE ha med alla tre jackor, så det passar alla outfits" osv, osv, osv. Det här måste jag ha med när jag packar:


Check-lista:
♥ Dator
♥ Jackor
♥ Kamera
♥ Kamera grejer (bordstativ + blixt)
♥ Böcker
♥ Dvder
♥ Kläder
♥ Nagellacksgrejer
♥ Rakhyvel + rakgel
♥ Bhar
♥ Sladdar (till kamera, mobil osv)
♥ Fotoskrivare
♥ Väskor
♥ Smink
♥ Bodylotion
♥ Deodorant
♥ Solglasögon
♥ Skrivblock

Jaa, tror det var allt. Ha en bra dag puss!

Morgonface


Jag blev så inspirerad av Stina-Lee när hon snackade om de här med att vara som man är. Så här är jag, på morgonen precis när jag gått upp. Håret åt lite olika håll, sömn i ögonen och en otroligt ful sovtröja. This is me =)

Länk

Godmorgon!

Dagens outfit



Väst från och väska från GinaTricot, spetströja och neonBH från Lindex, jeansshorts från Veromoda och nitarmband från VR

Idag har jag bäddat sängen utan att pappa ens sa till mig, känner mig superduktig haha =) Vi ska en sväng till Bergvik idag tror jag men med tanke på vädret kanske man ska ta långjeans istället? Får se. Hoppas ni får en fin dag! Puss sötisar

Fyndigt!


Väst 149 (ord. pris) Väska 29(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) (rea, ord pris: 199) från GinaTricot

BH 24.50 (rea) Trosor (ovanifrån): 15, 15, 15, 30, 25 från Lindex

Ojojoj vad jag har fyndat idag! :D Och kolla in väskan liksom, den kostade 199 förut och jag köpte den för 29! Hur billigt? Har ju en sån i svart också så självklart kunde jag inte lämna kvar den på kroken. Puss!

RSS 2.0