Favorit

Heej! Torsag idag... ganska okej dag i skolan! Hade matteprov, tror det gick hyffsat bra. Haha, fast Maud (vår lärare) gav oss åttans prov först, och kom inte på att det var fel fören typ 20 minuter senare, haha. Nu ska jag snart sticka in till stan för att först äta med mamma och några. Sen är det "tjejkväll" på stan till klockan nio, så vi ska väl kika omkring lite :)
Tänkte tipsa er om ett te som jag tycker är supergott! Med smak av hallon och blåbär.




Tisdag

Kikar in och säger hej mitt i allt pluggande! Känns som att det är sjukt mycket att göra nu, matteprov på torsdag också! Har suttit i över 2 timmar och bara pluggat matte, ska ta mej f*n få ett betyg jag är nöjd med på detta prov! Haha, lycka till med det liksom...
Efter skolan var Emilia och jag ute och fotade, eller ja, jag fotade henne för hon ville ha lite nya bilder till bloggen. Det var svårt ljus att fota i, är inte så duktig med det där, men här är några bilder! Emilia har redigerat :)








Nej, nu ska jag ta tag i spanskan, puss på er!

Dagens outfit


Tröja & boots - H&M, klocka - Jetset, halsband - Ur&Penn

Lite tråkigt att Clara och jag kom med samma tröja idag, haha, men jag hade råkat köpt likadan som henne, förlåt!

Bilder från skolan

Heej! Allt bra? Kom hem från skolan för ett tag sen, den gick nogorlunda fort, förutom 2 timmar slöjd sista, men man överlever... Just nu sitter jag och dricker latte och tittar på Hannah Montana, hehe. Har egentligen matte som behöver göras, men jag orkar verkligen inte! Hur som haver, tänkte visa några bilder Lotta, Emelie och jag tog i skolan idag :) Ha en bra kväll, slänger nog upp en dagens outfit sen också! Pöss


Hahaha, det ser ut som Emelie går i luften, eller hur? :p


Kärleksparet Emilia och Melvin :)




Visst är den bilden på Emelie fiiin?

Bracelet


Köpte detta underbar armbandet idag. Det var ett riktigt Hallelujah-moment när jag såg det, hörde änglaröster i bakhuvudet. Närå. Men nästan så haha. Tycker det är så himla fint och jag är supernöjd! Köpte det på H&M

Nathalies design

Har precis gjort klart Ninnis design! Hon är en underbar tjej vill jag bara säga :) Här är designen:


Espressohouse

Heej! Kom just hem från stan, där jag var med Emelie och fikade. Så skönt att hitta på något på söndagar, annars ligger man bara inne och slöar, det behöver inte vara något speciellt, en fika på stan räcker :) Jag känner att jag fikar med Emelie typ hela tiden, hehe, men det är så mysigt att sitta inne på café! Och Emelie gillar det också, så varför inte? Köpte en liten grej också, är så nöjd! Visar senare.


Chai Latte ♥


Emelie :)

Hemmagjord Chai Latte!

Clara påminde mig om att jag ännu inte visat er hur man gör egen chai latte som jag lovat, så här kommer det! :D



Man behöver:
Chai Latte pulver (finns på t.ex Espresso House)
Mjölk, helst lattemjölk
Vatten
En stor mugg

Såhär gör man:

Utan skummad mjölk
Man behöver självklart inte ha en mjölkskummare för att göra egen Chai Latte, det blir inte riktigt samma grej men det är fortfarande gott! Detta är mycket enkelt:
1. Häll 2 msk chai pulver i muggen
2. Häll i lika mycket vatten som mjölk (t.ex 1,5 dl mjölk och 1,5 dl vatten)
3. Värm i mikron, ca 1 min och 40 sekunder
4. Rör om, sen är den färdig att drickas!



Med skummad mjölk
Detta behöver man då en mjölkskummare för. Älskar OBH nordicas, den är toppenbra! Visst, det funkar kanske med såna där små elskummare, men denna är bäst! Det är också därför man helst ska ha lattemjölk, skummet blir krämigare!
1. Häll 2 msk chai pulver i koppen
2. Häll i lika mycket mjölk som vatten, fyll dock inte koppen! Ta ungefär 1dl mjölk och 1 dl vatten
3. Häll i minst 1 dl mjölk i skummaren
4. Sätt på skummaren och värm koppen i mikron i ca 1 minut
5. Häll i skummet i muggen, sen är det bara att njuta!

2 olika sminkningar

Hade inget att göra förut så jag gjorde två olika sminkningar till ögonen :) Bilderna blev som de blev, det var mörkt ute.






Vilken sminkning gillade ni mest?

Levi's



Det är så grymt bra att vi har fått en Levi's store här! Letade efter nya jeans idag, väldigt synd att dom inte fått in deras nya curve modeller med högre midja, men vi pratade med en som jobbade här och hon trodde att det skulle kanske komma senare, vi får hoppas! Provade en demi curve, men jag gillar inte byxor som är låga i midjan... Annars är dom så himla sköna! Hur som helst, är jätteglad för att vi fått denna affär :D

Köpt

Halloj! Allt bra med er idag? Jag mår toppen, trots skitvädret :) Har just ätit lite sushi som sen lunch, mums vad gott det är. Tidigare var jag på stan med mamma och mormor, fikade och hade det mysigt. Detta köpte jag;


Tröja från H&M


Jeans från VeroModa (tror det är jeansleggings, det känns så i alla fall)


Cake eyeliner från MUS, tänkte skriva ett inlägg och jämföra den med geleyeliner, håll utkik!


Lite tjockare strumpbyxor nu när det blir kallare.

Boots

Lagom till födelsedagen kom också mina efterlängtade boots från H&M! Även fast dom antagligen inte kommer hålla särskilt länge älskar jag dom, verkligen de perfekta bootsen i mina ögon! Tror verkligen att jag kommer använda dessa tills de trillar av från mina fötter, så mycket gillar jag dom haha. De är dessvärre inte så varma, så man kanske inte kan ha dom särskilt länge till, men gud, så nöjd jag är!


H&M, 300 kronor ifall någon undrar (kap!).

Ögonprimer

Heej! Nu var det ett tag sen igen, har verkligen ingen ork om kvällarna! Men nu är det fredag i alla fall, hur skönt som helst! Dagen i skolan var riktigt soft, bild, vikarie på matten, MOD där vi skriver texter om varandra, idrott och svenska. Kom hem för snart en timme sen, mormor kom hit nyss! Ikväll ska vi äta "buffé" här hemma, kommer hit några. Fyller år idag och därför har vi lite firande :) Vad jag fått skriver jag om någon annan gång.

Till saken, fick en ögonprimer idag i present, som jag redan täntke skriva om. Provade den idag och den är så himla bra! Vi har som sagt haft idrott och nu har jag haft på mig smink i cirka 10 timmar, ögonskuggan är fortfarande perfekt! Tycker verkligen detta är en produkt värd att tipsa om, så varsågoda :)


Smashbox Photo Finish Lid Primer, tror den ligger på lite drygt 200 kronor.

Today I bought this


Ett jättegulligt pannband från MQ :)

Söndag

Finns det något bättre sätt att spendera en söndag på än att fika på stan med kompisar? Tror faktiskt inte det... Nora åkte hit igår (hon flyttade till Norge för ca 2 år sedan, hon är en av mina bästa vänner) så självklart måste man passa på att träffa henne när hon är här, Lotta och Kriss var med också :) Så vi gick runt lite på stan och sådär, tog en fika på EH. Köpte en grej också, ni får se sedan. Hoppas ni haft en bra dag än så länge! ♥


Kristin och Nora (Lotta vill inte vara med på bild)


Chai Latte

Bloggdesign

Här kommer en design jag gjorde till Emma, kika in på hennes blogg! :D ♥



Blir lite sugen på att fixa till min blogg, men jag vet inte om jag har ork till det? Har en till design jag ska fixa också, vi får helt enkelt se när det dyker upp någon ny här :)

Emiliaaa





Emilia är här hemma hos mig :D Just nu målar hon naglarna, hehe. Ni skulle bara veta vad jag gjorde förut, jag cyklade hem i shorts i spöregn och det var riktigt kallt! Men sen när vi väl kom hem i alla fall, så drack vi varm choklad, gott det. Well, well. Vi hörs senare :) ♥

Världens godaste juice


Åh, den här juicen är den bästa som finns! ICAs faktiskt. Den smakar precis som nypressad. Glöm God Morgon och Tropicana, denna slår ALLA. Haha, kan inte fatta att jag bloggar om juice, men den var värd det tycker jag :')

Skolfoto

Tog skolfoto förra torsdagen, fick resultatet igår. Måste ändå vara nöjd med tanke på att det bästa jag tagit hitills.


The Last Song

Heej! Allt bra med er? Med mig är det toppen! Vi har studiedag idag, riktigt skönt. Först var jag på stan en sväng med Lotta, sen åkte jag och Emelie och köpte glass och sånt, sen hem till henne och kollade på film. Så jag kom hem för kanske en halvtimme sen och har inte gjort så mycket. Sitter och tittar på Top Model 6 (repris)... Hur som helst, här kommer lite bilder från dagen:


Emelie :)


GOTT


Filmen man hört så mycket gott om... vilken besvikelse! Jag hade faktiskt inte höga förväntningar, men ändå var den ganska dålig. Sen har jag blivit varnad att den skulle vara sorglig... öhh? Visst, liiiite sorlig kanske, men både mina och Emelies ögon var torra haha. Helt OK, men inte jättebra.

Wish list



Fyller år nästa fredag och detta är allt jag kan komma på att önska mig, haha. Visst är det så att annars finns det massor av grejer man vill ha, men när det väl ska skrivas ner kommer man inte på någonting? Iphone 4, pengar, BBs bok, ögonkräm och presentkort är allt jag kommit på, haha. Jaja, det blir säkert bra ♥

Och vinnaren är...

... Susanne! Hon bjuder på en helt underbar blogg, med en fantastiskt fin design och rolig läsning! Verkligen värd att besökas!



susannefors.blogg.se | susannefors.blogg.se | susannefors.blogg.se | susannefors.blogg.se

5 favoriter



Nu var det ett tag sen så det är väl dags? :D

1. Depends nagellackborttagningsmedel i "svampform" är en riktig mirakelprodukt! Slipp bomullsludd och investera i en sån här.

2. The Body Shops body butter Pink Grapefruit är min favorit! En rejäl återfuktare som doftar underbart av grapefrukt.

3. Make Up Factorys läppenna som passar superbra för mig när jag vill ha aningen mörkare läppar, eller bara markera konturen.

4. Smashbox primer Photofinish, den har man hört mycket gott om! Och den håller vad den lovar, sminket sitter mycket bättre!

5. Lipbutter Sweet Lemon från The Body Shop är så himla skön för läpparna! Roligare och lyxigare än Försvarets Hudsalva.


Förresten: Glöm inte att anmäla er till veckans blogg, som avslutas i morgon eftermiddag HÄR. Kramar!

Here we go



Nu har du chansen att bli veckans blogg här! Allt du behöver göra är att anmäla dig genom en kommentar, sen till på måndag väljer jag ut en vinnare. Svårare än så är det inte, ingen omröstning utan vi kör bara. Kom igen och anmäl er nu, vad har ni att förlora?! :D

Tävlingen avslutad
susannefors.blogg.se

Svar på fråga



från "carro"

snabb fråga bara (ta det inte fel), var får du alla pengar ifrån?? Du handlar ju typ hela tiden :P

Väljer att svara i ett inlägg eftersom du inte skickade med mail/blogg adress :)
Jag får 1200 kronor i månaden, som jag då handlar de flesta kläder för (ibland betalar mamma/pappa), fikar för osv. Men om jag typ ska på bio, eller ut och äta får jag pengar till det. Ja, svårare än så är det inte, men ibland blir jag faktiskt förvånad hur jag hela tiden lyckas ha pengar på kontot, fattar inte hur det går till ibland, men jag klagar inte haha. Hoppas du fick svar på frågan, kram!


Förresten, har ni frågor, ställ dom! Svarar jättegärna på frågor :) Ibland svarar jag även i inlägg som detta.

2 new



Dessa två snyggingar köpte jag idag! Tröjor får man aldrig någonsin nog av, man kan ha 1000 stycken.

H&M

Lördag

Åh, vad skönt med lördag! Nu har det gått några dagar sedan jag bloggade igen, har inte gjort så mycket. I torsdags åkte jag hem efter att vi tagit skolfoto direkt på morgonen, mådde inte alls bra p.g.a förkylning. Just nu håller den på att gå över i en hemsk hosta, som alltid. Hosta är riktigt jobbigt faktiskt! Ja, sen har det inte hänt mycket mer än att jag var i skolan igår, vilket var skönt, tycker det är jobbigt att vara hemma och vara sjuk, man blir så seg och så haha.
I alla fall, idag tog jag och min familj en brunch på stan, mysigt mysigt. Vi hann gå lite i affärer... Är ute efter de perfekta höstskorna, men jag hittar inga! Har letat som en galning. Är lite inne på Vagabonds snör-kängor med lite längre skaft, men jag vet inte? Måste ju verkligen ha något annat än H&M skorna jag klickade hem för ett tag sen (dom kommer komma i början av oktober) för dom lär ju gå sönder rätt fort, hehe. Om inte, så är de nog inte varma i alla fall. Men, men, vi får se hur det går. Hoppas ni har haft en toppendag hitills!
Och håll utkik efter en veckans blogg tävling jag kommer dra igång sen!






Fick med två tröjor hem, visar sen!

Dagens outfit


Kofta - VILA, kjol - H&M, klocka - Ur&Penn

Heej! Ska sticka iväg och träna om ca en timme, ska försöka få lite läxor gjorda innan dess. Känner att jag håller på att bli förkyld, har så ont i halsen :( känner mig också hängig och jag har huvudverk. Inte bra! Imorgon är det skolfotografering också, usch! Hatar skolfotografering haha. Hur som helst, hoppas ni haft en bra dag så hörs vi ♥

Detaljer

Ett intresse jag delar med min mamma är inredning, älskar att ha det snyggt omkring mig! Här är lite detaljbilder från vårat vardagsrum, just nu har vi lite lila detaljer :)




Tisdag

Hola a todos! Har just ätit middag, gott gott. Efter skolan idag satte Emelie och jag oss på EH för vi var tvugna att plugga SO, vi fick kanske inte så mycket gjort haha, men ändå. Förlåt för att min uppdatering fortfarande är låg, men jag kommer nog inte hinna blogga mer ikväll, måste duscha och plugga mer.






Coolt ljus va?


Hur har eran dag varit? ♥

Dagens outfit


Skjorta från 365 sunshine (MQ), jeanslegging från Vero Moda


Smycken från Glitter allihop (min leopard på långfingret har blivit enögd :< )


Måndag

Kom ganska nyss hem, slutade halv fyra, men jag och Emelie var tvugna att få tag på lite fler valbroshyrer, så jag stannade till i stan och tog sen följe med mamma hem. Idag i skolan lyckas jag och 3 vänner skrapa ihop 25 minuters försening, bra jobbat! Haha, helt borta har vi varit. I alla fall, ska inte skriva så mycket mer, men håll utkik för snart kommer dagens outfit upp :) Och snaaart ska jag börja blogga som vanligt igen, med skönhetstips och sånt, för det gillar ni väl?


VeckoRevyn väntade på mig här hemma hos mamma! Ska bli kul att läsa om Blog Awards :)
Haha och såhär ser jag ut när jag just kommit hem från skolan, sminket har försvunnit
under dagen, mörka ringar under ögonen och rufsigt håt. Men som man säger - "bjuder på den"

Puss ♥

Taaaack!

Tack så hemskt mycket, alla ni som röstade på mig här, ni gjorde så jag vann :D
Bamsekram till er, glöm inte att ni är bäst!

Förresten, vad tycker ni? Ska jag köra igång en veckans blogg tävling här? :)

Ball grej!

Måste tipsa er om en asball grej! Fick den i julstrumpan i julas, världens bästa tidsfördriv! Teknikmagasinet hittar du den på, och du kanske undrar vad det är? Jo det är som en labyrint, i en plastboll, du ska ta dig genom en bana med en liten kula, hur kul som helst haha. Man får hela tiden vrida och vända på den för banorna byter håll hela tiden. Ni måste verkligen testa denna! Dessutom finns det en ännu större, ska nog köpa den när jag klarat denna :D (den är lite svår faktsikt)



Ni hittar den HÄR

Uppdatering

Känns som om det var en evighet sen jag bloggade sist, men ni verkar ju stanna i alla fall! Tur det :) Första "riktiga" skolveckan är avklarad och jag har helt enkelt inte haft tid att blogga. Dessutom blir det så tråkiga inlägg varje vardag "idag var jag i skolan..." så ibland är det lika bra att låta blir. Hur som helst har det vart hur skönt som helst att ta en liten bloggpaus känner jag. Inga måsten, man kan bara lägga ner sig på sina läxor och göra allt i lugn och ro. Sen håller vi också på att storstädar, rensar och fixar i huset eftersom vi ska sälja snart. Det är riktigt tråkigt, har bott här sen jag var en liten snorunge, älskar mitt rum! Men någon gång visste jag att det var dags. Det är så att pappa ska flytta till sthlm, så jag kommer bo hos mamma på "heltid" (haha) så åker jag till pappa kanske en helg i månaden eller något. Så det är som det är. Så idag har vi städat, städat och åter städat, fotografen kommer hit på måndag så det måste se tiptop ut!
Och hur det kommer bli med uppdatering framöver får vi se, jag ska inte sluta blogga, men jag tänekr bara blogga om jag känner att jag har tid och lust med det, vissa dagar kanske det inte blir uppdatering alls, men jag måste verkligen prioritera skolan nu, det är viktigast. Aja. Hoppas ni har haft det bra i alla fall, och att ni fortsätter följa mig trots dålig uppdatering emellanåt.
Fet kram till er alla!

(tråkigt med bildlöst inlägg, men det var nödvändigt)

RSS 2.0