LördagEn skapligt rolig dag idag :) Gjorde om på mitt rum, bytte gardiner och möblerade om. Blev faktiskt ganska bra. Mitt rum är verkligen pyttelitet så man får göra det bästa av situationen, hehe. Det snöade som sjutton idag, usch.. Hoppas snön tinar bort snart så man kan få lite vår!
puss

Visste ni att...


Jeans
365 sunshine


btw, jag har pyjamasbyxor på mig i fall ni undrar

En snabb ändring

Ändrade lite snabbt på designen nyss, var otroligt trött på det lila. Alltså jag vet att jag är skitdålig på att ta tag i bloggen, men jag vill försöka. På vardagarna har jag så himla ont om tid, den räcker inte till åt bloggen tyvärr. Men hur som helst så ska man ju faktiskt blogga för att det är kul ;)tror faktiskt att jag haft denna header innan, men jag tar den sålänge. Kanske gör en ny när jag tagit några kort :) puss

SmoothieHar gjort en god smoothie med naturell yoghurt, banan, mango och hallon. Supergott :)
Lyssnar på Meja och softar lite. Ikväll ska jag till Emilia och nåra fler och kolla på film mm. Puss

Favourite


Okej, jag vet att typ alla redan har tipsat om den här, men man fattar ju varför. Den är så sjukt bra! Alltså när jag går upp runt klockan 6 på vardagarna är jag alltid jättemörk under ögonen, men med denna produkt kan jag bara trolla bort det. Samma sak med finnar, och andra röda partier (jag har t.ex. röda partier på kinderna). Denna produkt är verkligen värd att prova, det kan jag nästan lova! Och den är inte dyr heller. Glöm inte att köpa en pensel till ;)

Cover all Mix - Make Up Store, 265 kr

RSS 2.0