Braces

Nu har jag gått och blivit med tandställning! Känns jäkligt ovant, en fet metallgrej ivägen hela tiden, men det är okej. Ser plötsligt ut som 13 år igen, haha, men det får gå! Jag kommer ju få fina tänder i alla fall! Har haft den i i typ 7 timmar nu, det börjar spänna och skava lite smått, är rädd att jag kommer vakna mitt i natten med världens värk. Ni kanske undrar varför jag får tandställning så himla sent och ärligt talat undrar jag samma sak, haha. Men men, bättre sent än aldrig som man brukar säga.

Efter tandläkarbesöket tog jag en fika med mina kära vänner Lotta, Nathalie och Emelie, riktigt mysigt! Satt kvar på EH ett bra tag, sen åkte vi hem :) Mamma var så söt som hade köpt tidning, godis och minttabletter (t-läkaren sa att jag inte får tugga tuggummi, som är mitt största beroende här i livet), hon är bra hon!

Nej, nu ska jag krypa ner under täcket och läsa lite, ha det bra, puss!


You're using your headphones to drown out your mind

Hejhej! Idag är det onsdag och det innebär att jag ska hem till Karlstad igen. Känns absolut helt okej med tanke på att mamma och jag åker på en dagstrip till Göteborg imorgon, blir mysigt det! Har haft några jättehärliga dagar här hos pappa, som alltid! Om en timme kommer farmor och hämtar mig för att åka till centralen, ser inte direkt fram emot att åka tåg, usch, inte kul! Haha, föredrar att ta bilen men nu när brorsan bor här så går det inte tyvärr. Ha en bra dag! 

♥ ♥ ♥Kör på (halv)plattat hår idag!


¬ Använder detta värmeskyddet från Aussie, det fungerar även som serum/leave in balsam, älskar det!

RSS 2.0