Onsdag



Kjol från H&M
Nyckelring från Accessorize, tänkte ha den till min skåpnyckel, problemet är bara att jag tappat bort den... haha!

28/12 2010

Slänger in en extremt redigerad bild från i somras


Hej på er!! Allt bra? Befinner mig just nu i Stockholm, är hos far min. Har inte så mycket att säga, ville bara uppdatera lite. Idag har jag vart i Nacka Forum och "shoppat", hittade inte alls mycket tyvär... Men jag ska ta kort på det lilla jag fick så visar jag er sen! Borde kanske visa julklapparna jag fick också? Får se när det blir av haha. På Torsdag åker vi tillsammans med kusiner + deras kusiner till Järvsö för att fira nyår där och åka skidor. Är så himla dålig på skidåkning, haha, det är pinsamt. Hur som havet, vi hörs! Puss ♥

Dan före dopparedan

Hej på er mitt i julstöket! Hemma hos oss är det dubbelt med stök, vi flyttar nämligen nästa vecka! Ska bli skönt att slippa lägenheten på ett sätt, det är en väldigt tråkig hyresrätt måste jag säga.. Dom senaste dagarna har ägnats åt att packa, inte speciellt kul. Men nu är jag så gott som klar!
Ikväll åker vi till släkten i Mora, ska bli så kul att fira jul där! Igår var jag riktigt pysslig och packade in alla paketen fint. Köpte lite finare papper att ha, det blir ännu roligare att både ge och få fina klappar! Känns skönt att vara klar i tid i alla fall, blev klar för någon vecka sen. Men jag var på stan i går och jösses vad mycket folk det var där! Tur för mig att jag var klar :) Hatar den där känslan när man är ute i sista sekund och panikköper något. Usch!
Ja, och detta med min lilla kalender då, hehe. 3 luckor blev det hahahaha! Hann verkligen inte med att fixa fler, ledsen för det. Men jag kände att det viktigaste var att jag hann med en utlottning i alla fall!
Sen har jag gått och blivit förkyld lagom till julafton också, typiskt! Hoppas att mina smaklökar inte är helt bortdomnade tills imorn i alla fall... Nej, hörrni, nu måste jag ta tag i saker som måste vara gjorda inför ikväll.
Hoppas att ni alla får en riktigt härlig julafton, kläm i er så mycket god mat och godis ni bara orkar! Hihi :) ♥



L.A. Candy

Heej! Allt bra med er? Jag mår toppen :D Har just vart nere på ICA och postat julkort till de praoställena jag var på, köpte också ett kuvär till Body Shop-grejen jag ska posta till vinnaren. STORT GRATTIS REBECCA SOM VANN! Till er som inte vann så kommer det säkert fler tävlingar :) Måste också sätta mig med svenskan och göra klart förberedelserna inför imorgon då jag ska berätta om en händelse ur praoveckan för klassen. Det blir kulkul. Skulle egentligen behöva packa också... Mycket som ska hinnas med innan jag ska ner på stan för middag med pappa som är här på besök. Imorgon ska jag till sthlm också!
Måste också visa er denna boken jag köpte i tisdags, L.A. Candy av Lauren Conrad, på engelska. Blir en utmaning!

Lucka 11

Bakom lucka 11 i min mini-kalender hittar vi en liten utlottning! Roligt va? :) Du har nu chansen att vinna ett kit från The Body Shop, som innehåller Bath & Shower Gel, Body Butter och en tvättpuff i deras julserie för i år "Cranberry Joy"

Jag har själv doftat på den, den doftar heeelt underbart, måste jag säga! Riktigt god! Det enda som krävs för att du ska kunna vinna detta underbara kit är att du skriver en kommentar till detta inlägget, då är du alltså automatiskt med och tävlar. Så enkelt är det :) Eftersom detta är en tävling jag gjort privat behöver man ju inte krångla till det, eller hur? Dock får ni jättegärna skriva om tävlingen i er blogg!

Vill också bara säga att den som vinner kommer inte få grejerna i orginalförpackning, eftersom det måste få plats i ett post-paket.

Komigen nu, var med och tävla, ni har inget att förlora! Glöm inte att skriva med mejl/bloggadress så jag kan kontakta dig som vinner :) Lycka till nu, alla har chansen! Tävlingen avslutas på tisdag den 14/12.



Tävlingen är avslutad, ni får reda på vinnarna imorgon, onsdag 15/12! :)

H&M


Ny från H&M :)

Onsdag


Så mysigt i stan om kvällarna ♥


Fika ♥ Saffransnäcka och Tomtelatte på EH rekomenderas :) (om man gillar kardemumman i latten d.v.s) Skitig telefon också

Idag var jag och Emelie på tingsrätten och lyssnade på rättegång. Riktigt intressant att se hur det går till! Dock blev det aningen långtråkigt på slutet. Efter det fikade vi på EH, älskar ju fika, hihihihi. Hann också med att köpa en tröja och en julklapp jag kommer lotta ut senare! Håll utkik! Tröjan får ni se så snart som möjligt :) Kom nyss hem från dansen i alla fall, det var skönt att röra lite på sig. Nej hörni, jag måste verkligen ta tag i pianospelandet nu, vi har "konsert" till musiken nästa vecka... Kommer inte hinna lära mig! :(
Stor kram till er alla ♥

Toni&Guy Moisture Injection

Hej på er! Rättegång står på schemat idag, det ska bli intressant och kul! Dock håller den på i 3 timmar... Väntar just nu på Emelie som snart sitter på bussen till mig, sen sticker vi ner till stan. Ikväll blir det dans som vanligt också, härligt härligt.
I alla fall, jag har testat ett nytt schampo och balsam den senaste veckan:


Toni&Guy Moisture Injection Shampoo och Conditioner

Tyckte det funka riktigt bra! Dock får man inte den där superlena känslan av balsamet, som jag älskar, men funkar ändå bra. Shampot är riktigt bra och drygt, men av balsamet upplever jag att man måste ta lite mer av. Ett stort plus för doften också, älskar den! Den kanske inte passar alla dock. Jag ger produkterna tummen upp i alla fall :)

Lucka 7

Dags att öppna lucka 7 i min mini-kalender :)


Nytt linne

Kom ganska nyss hem från praoen, eller ja, jag har vart lite på stan efter det också. Tycker det är riktigt roligt med prao, komma bort från skolan och göra något annat. Dessutom ska jag vara på 4 olika ställen denna vecka, igår var det Svensk Fastighetsförmedling (mäklare) och idag+torsdag Husman Hagberg (mäklare), imorn blir det rättegång med Emelie och på fredag en skola! Jättekul att ha en varierad vecka så man inte gör samma sak hela tiden, det blir ju ofta att man bara sitter ner utan att ha något att göra, inte kul alls. Sen så tycker jag man växer i sig själv så mycket när man praoar, träffar nytt folk och man vågar ta för sig mer. Synd dock att praoen är såpass sent innan jullovet, med tanke på inlämningar man har sista veckan, mycket att jobba hemma nu!
Ikväll tänkte jag komma med fler vinter-tips till min mini-kalender, håll utkik allesammans :) Juste, skulle visa en tröja jag köpte höromdagen också, var och bytte till en storlek större idag;


Från H&M

Istället för julkalender...

... tänkte jag ha en "mini-kalender" här på bloggen. Har inte tid att göra en hel kalender med nya luckor varje dag (läs: jag glömde) så det får bli en alternativ kalender! Kommer då & då ge tips, kanska lotta ut något eller liknande, vad sägs om det? Hoppas nu bara att ni tycker det är roligt och vill delta om det blir tävling/utlottning, hehe. Det ser så kul ut hos andra bloggar när dom har ny lucköppning varje dag, det har väl blivit en bloggtrend? Här kommer mitt första vinter-tips! Hoppas ni kommer tycka att detta är roligt :D


Nya skor

Förlåt att jag är så dålig på att blogga nu för tiden! Tappar massa läsare, inte bra alls ju! Har haft ganska mycket i skolan på sistonde, men nu är det praovecka som gäller så jag får förhoppningsvis mer tid till att blogga :) Har köpt några grejer som jag ska visa också, det får bli lite i taget helt enkelt! Nu bor ju far min i Stockholm också, perfekt att shoppa där ju! Här är ett par skor jag köpte i veckan:




Ett par UGGS-liknande skor från Shepherd. Har lovat mig själv att aldrig köpa ett par UGGS för dom är så otroligt fula, haha, vilket jag står fast vid. Men dom är så himla sköna och varma, jag behövde ett par vinterskor och ja, det fick bli så haha. Älskar dom, trots att dom är fula! ♥

RSS 2.0