Söndag


När jag vaknade hade pappa hittat en liten fågelunge under grillen. Otroligt söt! Försökte mata den med lite bröd, men den ville inte ha. Läste lite på internet att när ungarna ska lära sig flyga får de fortfarande mat av mamman, fast man inte ser henne så ofta. Hoppas det var så i detta fallet :) Den verkade frisk.


Kusinerna hade med sin sköldpadda, Ulla-Bella hit. Så jäkla skön! Hon fick gå omkring så mycket i gräsmattan hon bara ville när jag hade uppsikt, sicken tur för henne att jag var där. Matade henne med en mask och sen spydde hon.


Tog en tur med båten. I tisdags när vi hade sjösatt (lite efter, men vi har ju inte varit här så mycket i sommar ännu) båten, så åkte vi ca 50 meter sedan stannade hon. Rackarns otur, pappa var tvungen att skruva lös insprutningspumpen och ta den till en reparatör. Bra start på säsongen! Men igår fick han tillbaka den och idag hade han skruvat fast den. Höll tummarna när pappa och farbror testade motorn och Alicia startade! Woho! Nu kan vi åka till Utö någon dag också :)


En liten mås får avsluta bilderna från idag :) Många djur idag haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0