Regnig och mulen dag?

Visst är det tråkigt när det regnar?
Och vad ska man egentligen hitta på en sån dag? Här kommer några tips på vad man kan göra :)

Sitta ute på balkongen inkurad i en filt och läsa en spännande bok, förutsatt att balkongen har tak och att det inte är allt för kallt. Riktigt hög mysfaktor.
Ta en lång dusch och raka benen, skrubba kroppen, gör hårinpackning osv. om man känner för det. Smörj in dig med en väldoftande bodylotion efteråt och du blir som ny!
Sätt på en bra film och poppa popcorn till, hur mysigt som helst.
Nätshoppa, inget kan väl pigga upp en så mycket som shopping? Dessutom slipper man ta sig ut i det dåliga vädret för att gå till stan.
Tänd en massa ljus omkring dig och koppla av i din favoritmjukis-dress. Om man gillar doftljus är det jättemysigt att tända såna, och rummet fylls av goda dofter.
Gör hemmagjorda ansiktsmasker, man har alltid grejer hemma får sånt! Man kan t.ex ta naturell youghurt och blanda med socker. Här finns fler hemma-recept.
Baka något gott som t.ex bullar, det är ju perfekt med bullbak när regnet öser ner utanför.
Rensa garderoben det är ju inte alltid så roligt, men det är verkligen skönt när det väl är gjort och det är ju bra att passa på när man ändå inte kan göra något ute.
Pyssla hemma kanske behövs det sättas upp lite tavlor? Eller är du trött på mubleringen? Hemmapyssel håller dig sysselsatt ett tag och det är alltid kul när det blir färdigt.
Måla naglarna, jag tycker detta är bland det tråkigaste som finns! I alla fall väntetiden efteråt, men sätt dig ner i lugn och ro och måla utan att känna tidspress. Sen kan man alltid kolla på TV i väntan på att det ska torka.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0