Hiss/Diss

Nu var det jättelänge sen jag hissade och dissade så here we go! :)


Size hero som är en grej VeckoRevyn har dragit igång, där man ska trotsa det sjuka skönhetsidealet vi har genom att skriva på listan. Vissa modeller ser verkligen sjukligt smala ut, verkligen inte hälsosamt och definitivt inte något att sträva efter! Jag har skrivit på och det tycker jag ni också ska göra, här!

Mjölkskummaren, åh vad jag älskar min mjölkskummare från OBH nordica! Ett mycket bättre alternativ än de där små eldrivna visparna som knappt funkar. Bäst resultat blir med riktig lattemjölk som man kan köpa på ICA.

Spikmattan kanske många är skeptiska till? Men den är så skön! Första minuten gör det riktigt ont, och det blir inte skönt under hela tiden man ligger på den. Men sen när man reser sig upp så strömmar blodet i hela ryggen, en riktigt skön känsla.




Viva la Divas nagellack var jättebra till en början, men när jag skulle måla naglarna med det kanske 3e gången så var det jättesegt! Ändå är jag alltid noga med att skruva igen korken ordentligt och ser till att den inte står öppen i onödan.

Clueless alltså jag fattar ingenting av filmen? Hade hört att det skulle vara en bra tjejfilm men den var riktigt dålig!

SYOSS shampo och balsam.. shampot är väl OKEJ men balsamet? Funkar inte ens, håret går knappt att reda ut efteråt och blir inte alls blankt eller något. Fet diss!

Kommentarer
Postat av: Alvinaa:]

Spikmattan e najjs:]



Sv; Vsg:]

2010-07-30 @ 08:48:31
URL: http://polarnas.blogg.se/
Postat av: Josephine

allt bra idag ? :)

2010-07-30 @ 09:13:21
URL: http://stjupid.blogg.se/
Postat av: Alvinaa:}]

Hur mår du idag då?? :)

2010-07-30 @ 11:56:33
URL: http://polarnas.blogg.se/
Postat av: Alvinaa

Sv; Bara fiint:] göra idah??

2010-07-30 @ 12:58:08
URL: http://polarnas.blogg.se/
Postat av: Anonym

hejsan!

allt bra med dig?:) några planer för dagen ?

föresten bra blogg!:D

/ http://byvendela.blogg.se

2010-07-30 @ 14:01:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0