Några av bilderna

Här kommer några bilder Emelie tog på mig idag! Tyvärr så kan jag inte lägga ut bilderna på Emelie än, eftersom jag inte har dom. Men så fort jag får några lägger jag ut :D (ifall det är ok för henne förstås)













Vad tycker ni?

Nytt beroende

Alltså jag bara måste tipsa om denna läkerol-smaken! Köpte den idag och jag är redan helt beroende



Smaken heter Licorice, Persimon vet inte vad det är på svenska? Haha. Hur som helst, SÅ god!
Måste tacka Emelie också som tipsade mig först ! :D

Mitt schema



Japp, såhär kommer mina skoldagar se ut framöver!
+ På vårterminen kommer vara soft! (lektionerna det står "HT" på gäller bara på hösten
+ Vi slutar aldrig senare än tio i fyra
+ Vi har bild på fredagsmornarna, skönt :D

- Vi har inga längre sovmornar
- Sena luncher :(
- Vi slutar 14.35 som tidigast på hösten


Förresten, snälla, underbara, bästa läsare, rösta på mig HÄR, jag är nummer 2. Skulle bli så himla glad ♥

This day

Heej! Kom just hem från stan, där jag vart och fotat lite bilder! Vi fotade varandra, så antagligen blir det äntligen en ny header i veckan! Den jag har nu hade jag egentligen bara tänkt haft ha som kompliment till jag hade nya bilder och kunde göra en ny, men det har inte blivit av så den har fått hänga med :D Men vi får se när den nya kommer upp, måste hinna göra den också. Dessutom har jag design-jobb att göra och det måste man ju prioritera i första hand. I alla fall, bilderna får ni se senare! Vi tog självklart en fika också, här är två bilder :)


Vi ♥ fika haha


Kräftor

Här hemma blev det kräftor till middag, mums vad gott! Har inte ätit det på hela sommaren faktiskt, så det var väl dags. Vi har även gäster här, så snart blir det efterrätt tror jag, kladdkaka :D
Hoppas ni har en mysig kväll fina läsare ♥




Måste testa



Detta köpte jag idag på Espresso House! Det är alltså ett pulver så man kan göra egen chailatte, gud vad kul det kommer bli att testa! När jag lärt mig hur man gör kommer jag definitivt skriva det här så ni också kan göra goda chai lattes. Puss!

Dagens outfit


kavaj - h&m, jeggings - veromoda, väska - accent, armband - accessorize & glitter, klocka - ur&penn

Alltså ser ni mitt hår? Vad ska jag ta mig till?! Det är en total katastrof :( Mamma tjatar om att jag måste klippa mig, men jag vill inte, hatar att klippa mig! Dom tar alltid för kort! Fast jag antar att det är enda utvägen.. suck...

Dagen

Heej! Kom hem för snart en timme sedan från stan, jag och mamma kollade på skoaffärer men hittade inga skor.. Har ju beställt hem ett par från H&M, men man måste ju ha något mer som kompliment (och något med bättre kvalité hehe). Sen bjöd jag henne på en fika på EH, snäll som jag är :) Mysigt var det i alla fall. Tog en otroligt god mozarella och kyckling macka (grillad) och en Chai Latte såklart! Köpte med en grej från EH som ni ska få se sen!
Mitt humör har varit riktigt upp och ner idag, så jobbigt! Har inte haft humörsvängningar på flera år, usch, vet inte vad det är med mig? Hatar att vara sur, haha. Hur som helst, ha en toppenkväll så hörs vi senare!




Mor min. Är vi lika? :)




Förresten, har ni något tips på inlägg jag kan göra? Berätta mer än gärna, puss!

Lördag

Hej på er! Blev väldigt dåligt med uppdatering igår, men jag kände mig noll inspirerad och då är det lika bra att låta bli. Egentligen borde jag inte skriva något nu heller, men tänkte bara säga att jag ska försöka fixa roligare inlägg i eftermiddag! Nu sticker jag och mamma ner på stan en sväng för att fika. Känner mig så trött och seg så jag vet inte vart jag ska ta vägen. En vecka av skolan har gått och jag känner mig redan utpumpad. Hur som helst, förlåt för deppinlägg, men ni får ha en bra dag! ♥


Hemklickat




Emilia

Heeej! Kom ganska nyss hem från stan där jag tog en fika med Emilia och gick runt lite och så :) Tog en varm choklad på EH, så gott! Skoldagen var också bra, slutade vid 3-tiden så det var OK. Nu ska jag käka, puss!




Visst är hon fin? :D

Smyckesförvaring

Numer har mitt smyckesträd fått en partner. Förvarar mina favoritringar i en.. burk? skål? Vad heter det? Haha.


Köpte den på Indiska för över ett år sedan

Smink för hösten

Hej! Tänkte skriva lite om vilket smink jag tänker satsa på i höst, ska försöka skippa foundation helt, för att hålla det mer naturligt :) (dessutom tar det längre tid att pensla på foundation)



Primer från Smashbox för att hålla sminket på plats.
Mineralpuder "Sahara" från MUS istället för foundation (på kinder&näsa), med kabukiborste.
Concealer "Cover All Mix" från MUS för att täcka ojämnheter, med syntethårspensel.
Löspuder "Milk" från MUS för att matta ner och fixera, med puderborste.
Rouge "Seashell" från MUS för rosiga höstkinder, med rougeborste.
Eyeliner "Gel Eyeliner Black" från MUS för att framhäva ögats form, med eyelinerpensel.
Maskara "Masterpiece waterproof" från Max Factor för finare fransar, med ögonfransböjare.

Dagens

Heej! Kom hem från skolan för ett tag sedan. Skolan var okej idag, men jag tror att jag kommer tycka väldigt illa om torsdagar i framtiden när jag tröttnat på dom, typ alla tråkiga lektioner på en dag! Inte kul, men SO slipper man då i alla fall. Sen på NO:n håller vi på att bygga högtalare, hur ska det gå till egentligen? Fattar 0, haha. Hur som helst, nu ska jag göra en riktigt god latte och kanske plugga lite matte? Puss ♥


Kjol - H&M, vitt linne - crocker, korshalsband - Glitter, ringar - Glitter, antik & Glitter

Hemklickat


Var bara tvungen att klicka hem dom här snyggingarna innan jag lägger mig! De kommer i början av Oktober...
H&M

Dags att sova!

Japp, har lagt mig vid nio-tiden varje dag nu faktiskt, stolt över mig själv :) Fast hur tidigt man än lägger sig är det näst intill omöjligt att ta sig upp på morgonen, kan inte lärare fatta att våra kroppar inte är skapta för att gå upp så tidigt på morgonen?! Hur som helst, mitt knep för att komma upp är att lägga mobilen någonstans så man MÅSTE gå upp för att stänga av det jobbiga ljudet, det fungerar i alla fall verkligen! Kankse inte det trevligaste sättet att vakna på, men upp kommer man!


Ny favorit



Här är min nya kärlek jag köpte idag på Glitter! Har varit ute efter en sån här ett tag, men som jag förstått det har den sålt otroligt bra och tagit slut hela tiden? Är i alla fall överlycklig att den äntligen är min, älskar den!


FÖRRESTEN:
Julia som frågade om en ny header häromdan, det går inte att kommentera din blogg!
Om du läser detta, maila mig på [email protected]

Blev en liten snabb sväng på stan

Heej! Emelie skulle också till stan för att byta byxor, så jag gick ner och så tog vi en fika :) Orkade inte gå så mycket i affärer så jag fick bara en ring med mig hem, visar sen! När Emelie & jag var klara på stan mötte jag upp mamma och gick med henne hem, så nu sitter jag här! Mysigt väder idag förresten, älskar regn faktiskt!


Emelaj!


Chai Latte

Onsdag

Heej! Kom hem för knappt en timme sedan, fick sluta vid ett idag eftersom jag och två andra från klassen hade hand om sjuornas lekdag idag, riktigt värt eftersom vi fick sluta tidigare! Just nu tittar jag på MTV, väntar på att The Hills ska börja. Är supertrött! Gick ändå och la mig ganska tidigt igår... Täntke kanske gå ner på stan en sväng sedan, får se om jag orkar. Och vet ni vad det är för dag idag? Jo, Skrållans födelsedag! Wohooo haha! 3 år fyller hon, lillpluttan.


Målar naglarna

Sitter och målar naglarna i min rosa mjukisdress, medan jag kollar på OTH och dricker varm choklad. Riktigt mysigt när det regnar ute. Ciao!


Jackets

Älskar den här tiden när det är varken sommar eller höst, utan något mitt emellan, då kan man ha massor av snyggt som ytterlplagg! Såsom jeansjackor, kavajer och andra innejackor, tycker det är hur snyggt som helst! Här kommer några exmpel:


365 sunshine och H&M x3

Friluftsdag

Godmorgon! Sovit gott? Jag har sovit hur gott som helst inatt! Vaknade för kanske en timme sedan och är redan klar, så jag hinner ju blogga lite. Dock blir det inget långt inlägg, men jag tänkte bara säga att jag sticker iväg på friluftsdag snart, det spöregnar och är kallt ute, hur ska detta gå? Haha, men det kommer nog bli rätt kul. Ska försöka fixa ihop lite roliga inlägg när jag kommer hem! Ha en toppenbra dag, puss!

(tråkigt med ingen bild... jag vet)

Today I bought this


H&M

Imorgon ska vi ha friluftsdag, haha. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det blir nog roligt! Glömde att berätta förut att vi fått en ny mentor, Ulrika, hur bra som helst! Hade henne i min inriktning förut, helt klart den bästa läraren jag någonsin haft och nu ska vi ha henne i svenska också. Looking forward!

Vad tycker ni om kjolen? ♥

Första dagen i skolan

Heej! Kom just hem från stan, åkte dit direkt efter skolan så därför har det inte blivit någon uppdatering. På vägen hem från skolan bestämde Emelie och jag oss för att ta en fika på Espressohouse, kändes ju tråkigt att åka hem och göra ingenting när man slutar så tidigt. Vi satt på EH i 2½ timme, riktigt skönt att bara koppla av. Skolan idag förresten var bra! Vi gjorde ju inte så mycket som tur var, gick igenom schemat och sånt tråkigt, schemat ser OKEJ ut, men vad förväntar man sig när man ska börja nian? Hur som helst, kom som sagt just hem från stan, hann köpa en kjol innan jag var tvungen att gå hem. Ni får se den senare! Hoppas ni haft en bra dag :) ♥


Förresten, hur skönt är det inte att komma hem när skolan är slut och man bara kan tvätta av sig allt smink och krypa in i mjukisdressen? Älskart!

Nagellackremover


Nu tänkte jag visa hur den här removern jag köpte idag funkar!





... och så enkelt var det! Rekommenderar verkligen den här, det går snabbt, är enkelt och det bästa av allt - inget ludd! Jag vet inte hur länge den räcker, men jag antar att man kan fylla på den med vanlig remover när den tar slut? För er som undrar hur denna funkar, det är som en svamp i, fylld med nagellackremover, så det är bara att doppa i nageln, hålla den där i några sekunder, sen är nagellacket borta! Som sagt, den rekommenderas. Finns att köpa på t.ex Åhlens för ca 60 kronor!

_____________

Nu hade jag tänkt att lägga mig faktiskt, ska upp tiiidigt imrorgon då vi börjar i vanlig tid (8.10, kom igeeen?!). Känner mig yrslig och trött så det är lika bra att lägga sig, man kanske inte somnar på en gång heller eftersom man är van vid att somna sent. Har knappt försökt att vänja mig vid att vakna tidigt, man kan inte vänja sig vid sånt! Dock kan man vänja sig vid att somna tidigt, men det har jag inte orkat bry mig om haha. Men vi hörs nog när jag kommit hem från skolan imorgon, vi slutar vid ett. Kram!!♥

Ballerina



Mina älskade ballerinaskor! Jag har haft dom i flera år nu, dom håller på att falla sönder, haha! Sulan har släppt helt, mamma var med dom till skomakaren häromdan, men han sa att det i princip inte var något att göra åt, men vi provade att limma dom hemma och dom höll idag i alla fall! Har letat, och letat, och letat efter ett par nya, men det finns inga som är så perfekta som dom här! Materialet är skinn och dom är huuur sköna som helst. Den perfekta modellen, med en liten rosett framtill. Älskar dom här skorna, kommer aldrig någonsin hitta ett par som slår dom. Men letandet fortsätter...

This is new

Hej på er! Kom ganska nyss hem. Först var jag på stan en sväng, sen hämtade mamma och Philip upp mig, så åkte vi till ett jättemysigt café och fikade. Köpte lite smått och gått på stan :)


Halsband från Glitter


En söt kjol från H&M


Överlack som torkar snabbt (bra till stressiga höstkvällar, ett måste!) och en annorlunda nagellackremover, visar senare hur den fungerar, håll utkik! :)

Den perfekta grå färgen

Heej, är ni vakna? Själv har jag vart vaken ett tag, ätit pankakor till frukost och gjort mig iordning. Ska nog ner på stan en sväng idag igen eftersom att jag inte köpte något igår. Vädret idag är inte kanske det mest ultimata för sista sommarlovsdagen, men jag är på bra humör i alla fall! Påtal om det, imorn är det dags! Sista året i grundskolan börjar ta form och det känns toppen! Jag har absolut ingen ångest (eller okej, lite ångest för tidiga mornar, men annars) för att skolan börjar igen, nu ska vi ju ge gärnet! Har börjat förbereda mig inför morgondagen genom att måla naglarna, haha, kanske inte det mest optimala men detaljer är viktiga dom med. Det blev mörkgrå naglar, hur snygg höstfärg är inte det? Grått behöver inte alls vara en tråkig färg, det är en cool färg! Såhär ser den ut:


Tänk bort kladdet runt om, ska ta bort det när det torkat. Färgen är nummer 65 och heter Smoky Grey

Vad tycks?

Mogi

Nu har jag gjort klart Mogis nya header, vad tycker ni?


För läpparna

Är inte mycket för läppglans, tycker det är kladdigt och jag trivs helt enkelt inte i det! Därför älskar jag läppsyl, läppbalsam och sånt, mycket behagligare! Jag har två favoriter, en av dom är Lip Butter från The Body Shop, otroligt skön för läpparna! Dessutom finns det i olika, fruktiga dofter (smaker?). Jag har Sweet Lemon, den är godast enligt mig :)


Kostar 95 kronor

Trötter idag

Heej! Kom hem från stan för ett tag sen, gud vad trött jag har varit idag! Ingen ork över huvud taget, därför fick jag inget med mig hem tyvärr. Men vi tog en fika på stan i alla fall och bror kom dit, det var mysigt! Efter det blev jag bara tröttare och tröttare, vi försökte med allt - multivitamin, banan, nötter, inget funkade haha. Så kan det va. Får gå ner på stan imorgon eller något, om jag inte har annat för mig. Men jag bytte i alla fall linner jag köpte på monki häromdan, så det är gjort i alla fall. Orkade inte prova en större storlek heller. När jag kom hem stupade jag i sängen och sov tills det var middag. Åt något riktigt gott, lövbiff med pepparotsost, rösti, broccolitymbaler och tomater, mums! Hur som helst, tänkte tipsa er om en sak sen också, så håll utkik! :)


Ska ner till stan en sväng!


Nu sticker jag och mamma ner på stan en sväng för fika och lite titt i affärer. Idag har jag fyllt i ögonbrynen lite extra (ser ojämnt ut på bilden p.g.a ljuset), vad tycks? Gillar markerade ögonbryn men det får inte bli för mycket! Aja, ni får ha en toppendag (i regnet)! ♥

Hemma nu...

... efter en helt fantastisk kväll! Lars Winnerbäck är sååå grym live! Högt över förväntan! Det var fler artister där också, Dunder Tåget, Sophie Selmani och Laleh, så det spelades mycket skön musik :) Jag har alltid gillat Lars Winnerbäcks musik, han är en sjukt bra musiker! Men alltså ikväll blev jag kär. Haha. Han är fortfarande inte någon som jag tänker ha på min spotify-lista, men han är en så sjukt, sjukt bra liveartist, sånt drag! Haha, nu ska jag sluta tjata om det, men om du får chansen att se honom live - ta den!


I väntan på Lars ;)








That hat


Nu drar jag och mamma iväg för att kolla Lars Winnerbäck, hatten är på! Ses när jag kommer hem, puss! ♥

Lars Winnerbäck

Juste, höll på att glömma! Ska på Lars Winnerbäck ikväll, kommer nog bli kul :)


http://www.gotland.net/images/artiklar/noje-kultur/musik/winnerback-375.jpg

Tema: paljetter


H&M, MANGO, att.

Fredag

Godmorgon! Vaknade av att någon stog och ropade "HALLÅ, HALLÅ!!", blev skiträdd, tänkte att "nej det är ett psyko!" men det var bara någon som skulle kolla våra kranar eller något haha. Nu har han i alla fall gått som tur är och jag tänkte börja dagen med en god yoghurt, denna är min favorit! Kommer ni ihåg förr, när förpackningen vad gul och vitrandig? Sen idag vet jag inte vad som händer, har inga planer. Kanske ska gå ner på stan om jag orkar, för att byta linnet från monki. Kram ♥


New in


Från monki, orkade inte prova den där och jag trodde den skulle var lite mer oversize. Antingen byter jag till en större eller lämnar tillbaka den imorgon! Får se :)


Från H&M


Natuvive handkräm (apoteket) och body butter från The Body Shop. Smells awesome!

+ ett par jeansleggings från Vero Moda, men vet inte riktigt hur man ska fota jeans för att få det snygg?

Dagens outfit


Tröja från H&M, jeansshorts från Only, väska från Accent, skor från Bronx

Torsdag

Hej! Kom ganska nyss hem från stan, där jag tog en lätt lunch med Emelie, sen gick vi runt på stan lite tills det var dags för henne att åka hem. Då mötte jag upp mamma, vi gick lite till på stan, handlade mat och sen gick vi hem! Har varit dåligt väder hela dagen, men det har vart mysigt! Här kommer lite bilder:









Visar senare vad jag köpte :)

En till design

Tänkte visa en till design, som jag gjorde för ca en månad sen. Anledningen till att jag inte visat den är för att jag väntat på en present jag skulle fått från henne med posten, så jag tänkte skriva om headern i samband med det, men nu har posten lyckats slarva bort min present :( Riktigt tråkigt, men det är sånt som händer. Ska i alla fall göra en ny header till Mogi idag, så jag tänkte bara visa denna, innan hon byter!


Frukosttips!

Godmorgon! Sovit gott? I have! Vaknade för ca en halvtimme sen, ville somna om, men jag tänkte att det är lika bra att gå upp. Sitter just nu och äter frukost, tänkte tipsa om en bra frukost till er! Vissa kanske vill äta mer, men för mig är det lagom i alla fall.

Fil med skivad banan och solrosfrön! Solrosfröna ger energi och bananerna gör att du orkar länge!
Perfekt innan skolan eller träningen! Gillar man inte fil kan man ta yoghurt :)





Filmkväll!

Hej på er! Kom hem för en liten stund sen från en kväll med Lotta och Emelie, vi har haft så sjukt kul! Fått ont i magen av allt skratt, alltid härligt! Det kom värsta skuren när vi satt inne och kollade på film, så vi var ju bara tvugna att springa ut och blöta ner oss, haha, snygga med pyjamasar och allt! Här kommer en bild:


Vågar inte riskera att lägga ut fler, haha. Alla bilder från minneskortet är störda! (Lotta vill inte vara med på bild, så jag suddade över henne) Denna var den enda bilden som var acceptabel att visa haha.

Bråttom!

Nu har jag bråttom! Ska sticka iväg till bussen snart för att åka till pappas hus (han är inte hemma) och ha tjejkväll där med Emelie och Lotta, kommer bli hur bra som helst! Har dushcat men hann inte torka håret, haha, så jag får åka med blött hår. Har med kameran så ni får lite bilder sen. Ha en bra kväll! ♥


Body lotions

Nu är muffinsarna klara, dom blev nog goda :) Kommer antagligen skriva receptet här sen, så ni också kan göra dom!
Jag älskar body lotions och body butters! Man kan aldrig få nog av dom! Valde ut några favoriter att visa er:



Kate Moss Velvet Hour | kryddig
Kings&Queens Sugar Scent | väldigt sött
Bella Belara | starkt/sött
Biotherm Baume Corps | apelsin
Biotherm Eau Vitaminée | citron/citrus
The Body Shop Sweet Lemon | citron
Oliv Naturell | fräscht
The Body Shop Shea Whip | någon nöt?


Har ni någon favorit body lotion/butter?

En design

Godmorgon! Imorse gick jag upp klockan 6 för att göra frukost till mamma som har namnsdag idag :) Sen la jag mig igen och vaknade klockan 9 då jag hade ställt klockan, inte en chans att jag orkade gå upp då utan sov en timme till. Har städat Skrållans bur nu och tänkte börja baka muffins, kladdkaksmuffins, gott! Först måste jag bara ner och handla men jag väntar på att mamma ska svara i telefon för jag måste veta vad matolja är. Är det olivolja, rapsolja, eller vad är det? Haha. Medan muffinsarna är inne i ugnen tänkte jag läsa nya Vecko Revyn som trillade ner i postlådan idag, med snygga Bella på omsalget! Här kommer en design jag gjort åt min fina vän Nora. Vet inte riktigt om jag är nöjd än, kommer nog småfixa lite med designen :) Kram!


Hur man gör en animation i photoshop!

Hej på er! Fick några förfrågningar på hur man gör animationer i photoshop och det ska jag visa nu!
Observera att jag använder Photoshop cs 4 på engelska, det kan skilja sig en aning mellan olika PS-versioner så ni vet!


1. Börja med att öppna de två (eller fler) bilderna du vill ha i Photoshop. Kopiera den ena bilden genom att markera den [ctrl+A] och kopiera [ctrl+C], gå in på den andra bilden och klistra in den [ctrl+V]. Se till att du har lager-fönstret uppe [window - layers]



2. Öppna animations-fältet [window - animation] så kommer denna ruta upp


3. Duplicera bilden i animations-fönstret genom att dra den med musen till symbolen som pilen pekar på och släpp.


4. Gå in på den första bilden i animationsbild 1 och gör tryck bort "ögat" i det översta lagret, detta gör så att bilden inte syns längre, men finns kvar.


5. Ändringarna man gör för första bilden ändrar alla andra bilder, så för att bilden ska synas igen på animationsbild 2, klicka på ögat i animationsbild 2 på det översta lagret.


6. Nu är det dags för att ställa in hur länge vardera bild ska synas! Under animationsbilderna står det "0 sec", klicka där och bestäm vilken tid du vill sätta. Jag valde 1 sekund på varje bild.


7. Nu är det bara att trycka på playknappen och se om det blev bra :)


8. Det är jätteviktigt när du ska spara bilden att du inte sparar den på "Save as..." utan på "Save for Webs & Devices..." annars blir det ingen animation av det hela ;) Nu är det bara att använda bilden där du vill ha den!

Det färdiga resultatet:


Var det krångligt? Måste säga att jag hade svårt för att förklara allt, visste inte riktigt hur jag skulle göra det på bästa sätt. Men om ni har problem och inte förstår, var inte rädd för att fråga! Ni får gärna maila mig också, ni som inte har blogg eller hellre vill prata över mail: trulyamanda[at]live.se

1 bild

Hahaha, blev inte många bilder jag kan visa här i bloggen från idag när jag var med Emilia och Lotta. Så gott som inga bilder som går att visa, hehe. Vi pratade i 4 timmar om allt mellan himmel och jord, vi har haft riktigt roligt! Här kommer en bild på Emilia:


Här hittar ni hennes blogg

Svar på fråga

Tummen upp för din blogg!, hittade den igår och tycker den är toppen!
Förresten undrar jag hur din primer funkar för jag grunnar på att köpa en likadan ;)
Kram

Svar: Tack så mycket! :) Jag tycker primern funkar superbra och den är ju vald som favorit hos många! Tycker verkligen att den är värd att testas! Jag tror också att den finns i en lite mindre förpackning, så man slipper köpa den stora utifall att man inte gillar den. Finns här. Hoppas det var till någon hjälp ♥



http://4.bp.blogspot.com/_F9jZE5VgTFA/S0GZ0MsAp9I/AAAAAAAAAeM/iAUxZTM8ArM/s400/smashbox-primer.jpghttp://www.brigettesboutique.com/v/vspfiles/photos/SMA019-2T.jpg
"Smashbox photo finish"

Den stora innehåller 30 ml (ca 400 kr) och den lilla innehåller 15 ml (ca 200 kr)

17:e augusti

Heeej! Vaknade vid 9-tiden idag, lite förvånad men det är ju bra att vänja sig med att gå upp tidigare nu. Har hitills hunnit äta frukost, duschat, sminkat mig och är nu mitt i påklädningen, har kommit halvvägs haha. Har också suttit och svarat på era otroligt söta kommentarer, sitter bara och ler ett stort leende som täcker halva ansiktet. Ni är bäst! Era kommentarer gör mig så himla glad ♥ Dock har jag inte hunnit svara på alla, gör det när jag kommer hem.. Ska vara med mina vänner Emilia och Lotta idag! Riktigt kul kommer det blir tror jag. Så jag ska ta bussen som går om ca en timme, så nu ska jag rappa på lite. PUUUUSS!

Tummen upp för er!



Förstasidan!

Hamnade på blogg.se's första sida, igen! Blir så himla glad när sånt här händer! ♥



En favorit!


Här kommer ett bra tips till hösten, då man kanske tappar sin solbränna men fortfarande vill ha den kvar! För min del gillar jag att köra BUS året om, även på sommaren eftersom jag inte gillar att sola. Så den bästa brun utan sol jag testat är NIVEAS, som funkar som en bodylotion och inte spray. Det är väldigt lätt att få jämnt, bara man är nogrann med att lägga en jämnt lager. Ett stort plus är att den inte luktar äckligt som BUS kan göra! Dock minns jag inte priset, men den är inte dyr alls och finns att köpa på KICKS, Åhlens och liknande affärer. Rekommenderas varmt!

16:e Augusti 2010



Sitter här och har just druckit upp en hemmagjord latte! Morgondagens planer är att städa Skrållans (mitt marsvin) bur, lillpluttan har stökat till så ;) Sen ska jag nog ner på stan, orkade ju knappt gå något idag, p.g.a mitt dåliga humör haha. Resten får vi väl se! Puss ♥

Nagellack för hösten


Isadora "Smoky Grey" och "Bare Fudge", OPI "Sweetheart" (ljusrosa)

Dessa nagellack kommer användas flitigt i höst!

Detta fanns i brevet

Detta var det som låg i brevet :) Ett jättesött armband jag vann på Olivias blogg. Tack så hemskt mycket!!


Post



Tre saker och väntade på mig i posten idag när jag kom till mamma, ett brev från skolan (suck... inte kul att läsa att vi börjar 8.10 på måndag! varför så tidigt egentligen?), Vecko Revyn och ett annat brev med en grej jag vunnit, kikar ni in senare får ni se vad det är! ♥

Väntar även på en 4:de grej som ska komma, men tyvärr verkar den har kommit bort i posten :(

This just looks like a rerun



Heeej! Kom hem från stan för en liten stund sen, herrejösses. På vägen dit var det en gubbe i permobil som kallade mig "ungjävel" efter att jag gått över gatan på cykelövergångsstället istället för där gående ska gå över, big deal liksom? Blev skitförbannad, ger det honom rätt att kalla mig ungjävel för att jag råkade gå på fel sida?! Åh blir så arg på sura gubbäckel! Haha. Sen på stan så blev jag nästan påkörd av en liten tjej i permobil, jag bara kastade mig åt sidan haha, måste sett dumt ut. Vad har folk i permobil emot mig egentligen? Hur som helst, var på riktigt dåligt humör vid det laget, så jag orkade inte gå mer på stan utan jag gick till Espressohouse för att köpa en Is Chai Latte, men jag märkte att jag fått en vanlig Is Latte när jag kom ut där ifrån, haha, så jag gick till Waynes och köpte med en varm Chai Latte och en macka istället. Nu är jag i alla fall hemma och har just läst lite Vecko Revyn medans jag njöt av min vegetariska macka. Hoppas att eran dag har varit bättre än min! :) ♥

Puss på er!

Godmorgon! Har varit vaken ett bra tag, vilket är skönt. Har ätit frukost, duschat och packat lite eftersom jag ska till mamma idag (ska vara där 2 veckor nu, sen blir de varannan vecka som vanligt igen). Ska nog ta en snabbis på stan på vägen till mam, hon har snart namnsdag så jag måste hitta en present. Förresten, vad många ni var igår! Blir riktigt glad :) Nej, nu måste jag fortsätta packa så jag kommer iväg någon gång.


Fet kyss till er! :)

Tips på bra shampo och balsam!

Hej på er :) Tänkte tipsa om ett shampo och balsam jag använder nu, TRESemmés! För en knapp hundring får du en enorm flaska som räcker ett bra tag! Dom är superbra!


Finns på t.ex ICA, Åhlens, KICKS :)

Vårtbitare

Alltså, är inte det det läskigaste som finns? Vårtbitare, syrsor, gräshoppor och allt vad det är, sjukt läskigt! Det satt en ute på altanen och jag var bara tvungen att fota den, trots att jag var livrädd haha. Sen hoppade den till och jag bara skrek, hahaha, blev riktigt rädd! Men här har ni en bild i alla fall :)



Tävling hos fannystaaf.se


Jacka från H&M, vit puffig tröja och svarta shorts från Åhlens


Är med och tävlar om ett apsnyggt halsband på Fannys blogg. Detta är mitt bidrag för hur jag skulle matcha halsbandet :) När det blir kyligare ute sätter jag på mig strumpbyxor under shortsen, eller byter ut dom mu ett par höga, svarta stuprörsjeans! Håll tummarna nu :)

 


Bra med hösten!

Nu är det sista veckan av ledighet för många och jag vet att många är deppade för att skolan börjar igen, men nu ska vi se hösten från den ljusa sidan! Så istället för att tänka på allt som är dåligt med hösten, tänk på vad som är bra istället!
Här är mina punkter:

♥ På hösten man man sitta inne och kura med en filt och varm choklad. Är inte det det mysigaste som finns?
♥ Man får äntligen börja träffa kompisar varje dag igen!
♥ Skolan... Hur många har inte ångest för att den börjar igen? Men egentligen, när skolan väl börjat så är det inte så hemskt som man tänker sig, jag lovar!
♥ Man har helgerna att se fram emot. På sommaren är ledighet vardag, men då blir det faktiskt inte lika rolig att vara ledig. För visst är det skönt när man pluggat en vecka, så kommer fredagen, vad bra det känns då!
♥ Höstmodet, det är så kul! Stickade koftor, mysiga halsdukar, snygga boots osv, osv. Jag tycker att man ska unna sig lite shopping när skolan drar igång, då känns det aningen bättre.
♥ Man slipper ha tråkigt. Det värsta med sommaren är att man ibland kan få otroligt tråkigt, när kompisarna är ute och reser.
♥ Höstlov! Det första man ser fram emot på hösten är ju höstlovet, då har man jobbat hårt ett par månader och då är det äntligen lov igen.
♥ Se hösten som en nystart, lova dig själv att ta tag i skolan, köp roligt skolmaterial som skrivböcker, kalendrar och sånt, då känns det roligare! Skriv ner några punkter på mål då vill uppnå denna terminen. Kanske vill du höja betygen? Eller hålla mer ordning på ditt rum?
♥ Man har julen att se fram emot! Efter höstlovet känns det inte som det är så långt kvar till julen, redan i november börjar man fixa mde julgrejerna. Sen kommer advent och hur underbar är inte den känslan?
♥ Höstkvällar, det är så mysigt! Man kan ha en filmkväll hemma med sina bästa kompisar, bara sitta inne och kura!


Lägga eyeliner

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag! Vaknade vid tio-tiden och då hade inte pappa gått upp så jag gjorde iordning frukost till han, eftersom det är hans sista semesterdag idag :) Om en vecka är det vår tur, usch. Men jag ska fixa ett inlägg som kanske kan få er att se fram emot hösten lite mer! (eller i alla fall inte hata den lika mycket haha). I alla fall, nu tänkte jag visa er hur jag brukar lägga eyeliner, here it goes.

Jag använder MUS geleyeliner för tillfället, den funkar bra men håller inte hela dagen efter som den inte torkar, men man kan fixera den med lite svart ögonskugga när man målat eyelinern så håller den lite längre :) Men ta bara den eyelinern ni använder, så blir det toppen!


Börja med att lägga eventuel primer, jag tog bara en ljus concealer. Sen brukar jag lägga lite vit skugga på hela ögonlocket, ändå upp till ögonbrynet. Man kan även lägga lite i ögonvrån (OBS! inte för mycket). Detta gör att eyelinern blir lite mer markerad :)


Mitt tips när man ska lägga eyeliner är att börja på mitten av ögat, jobba bakåt och sen fylla i längre fram mot ögonvrån. Tänk på att eyelinern inte ska bli för tjock längst fram mot ögonvrån, då ser det bara konstigt ut. Börja gärna med en smal linje, och bestäm sen tjocklek, så man inte gör ett jättetjockt sträck först för då brukar det inte bli bra. Jag gör som en "bas" att utgå från, som på bilden.


Själva vingen brukar jag också "bygga upp" för det är den som är det svåraste! Till vardags kan det vara snyggare med en mer diskret vinge och till fest kan det vara snyggt med en större vinge. Denna över skulle jag väl säga är något mitt emellan :) Jag tycker att det är viktigt att man har en vinge, annars ser ögat väldigt runt ut (fast det resultatet kanske man vill uppnå ibland). Man kan också tänka på att vingen ska pigga upp, alltså ska man inte måla den längre ner än ögats vågräta linje om ni förstår vad jag menar, alltså ska den gå mer snett uppåt.


Kram!

Pick yourself up and dust yourself off

Hej på er! Hoppas eran kväll har varit bra hittills :) Själv har jag och pappa vart ensamma hemma, Philip skulle iväg på någon fest, så vi kollade Harry Potter och käkade kladdkaka, mycket mysigt! Nu känner jag mig dock lite rastlös, vet inte riktigt vad jag ska göra.. Kanske kolla en till film? Eller sova kanske? Får se. Imorgon ska jag i alla fall försöka fixa iordning lite roliga inlägg och så, håll utkik för det! Nej, nu ska jag ta och göra något, haha. Puss ♥

Gjorde någon sminkning idag, när jag hade tråkig.. Använde:


Primer - Smashbox

Concealer - Cover all mix

Foundation - Make up store

Löspuder - Make up store

Ljus ögonskugga - MAC

Geleyeliner - Make up store

Maskara - Max Factor


Tema: think pink


Trosor från Twilfit (dom har världens skönaste! älskar denna modellen), smycken från BikBok och Accessorize, nagellack "sweety" och "riga" från Mavala, Naomi Campbell "Cat deluxe" bodylotion och hjärtburken har jag målat själv :)

Inredning



Tycker det är så himla fint att ha lite romantisk inredningsstil! Fast dock kanske man tröttnar på det fort..? Här ovan är i alla fall ett litet inspirationskollage jag fixade ihop :)

Hemmagjort pormaskplåster








Ska ta ett bad

Godmorgon! Vaknade för kanske en timme sen, har ätit frukost och så. Nu hade jag tänkt att ta ett bad för att fixa till mig och så, det behövs haha. Noppa ögonbryn och sånt där :) Ska nog kolla på en film medans, haha, har så svårt att koppla av när jag badar! Blir rastlös efter 5 minuter.  Sen vet jag inte vad som händer idag, får se helt enkelt. Puss ♥


Att lägga en bra bas

Jag är ingen expert, men jag tänkte dela med mig av mina bästa tips för att lägga en bra bas! :)


♥ Börja med ett rent och återfuktat ansikte. Smörjer du inte in med en fuktkräm innan du lägger sminket torkar det lättare ut huden. Låt också krämen sjunka in innan du fortsätter så sminket fäster bättre
♥ Använd en bra primer. Smashbox "Photo Finish" funkar superbra för mig! Låt oockså denna sjunka in
♥ Det är viktigt med en bra concealer om man har lite finnar, mörka ringar under ögonen osv. Cover All Mix har jag skrivit om många gånger förut, men många har den som favorit och den är toppen! Dock så verkar den tyvärr lite uttorkande, men då kan man istället använda Make Up Stores andra concealers (dom heter typ cover all blue, cover all red osv.) för dom är mycket krämigare och har lite lättare formula!
♥ Foundation tycker jag är det svåraste, har inte riktigt hittat min favorit! Dock tänkte jag prova i.d's för den gillar många! Om du letar efter en bra budget foundation tycker jag att du ska testa Maybellines "Affinitone" som funkar bra :) Kostar ca 100 kronor. Har inte testat Diors, men den säger många ska vara bra!
♥ Jag föredrar löspuder framför kompaktpuder på morgonen. Kompaktpuder är bra att ha med sig i väskan för att bättra på under dagen, men löspuder är bäst! Dock väldigt osmidigt att ha i väskan... Men det ger en väldigt fin finish och mattar ner bra!
♥ Mitt sista tips är att använda penslar! Finns både billiga och dyra. Billiga finns på bl.a H&M och Lindex och de lite dyrare hittar du på Make Up Store och MAC. Även Smashbox, Lancôme har ännu lite dyrare. KICKS och Åhlens har något i mellan-prisklassen :) T.ex foundationpensel gör att foundationen får ett mycket finare resultat, jämnt osv. Det är också väldigt lätt att jobba in produkterna också!



Äppelpaj!

Smulpaj är det gooodaste som finns, tycker jag! Med hallon, jordgubbar, rabarber, björnbär, blåbär, äpplen eller vad man nu gillar att ha i :) Idag gjorde jag en äppelpaj, riktigt gott! Här kommer receptet, vääärldens enklaste recept!

Gör inte samma tabbe som jag alltid gör - att glömma sätta på ugnen innan! 225 grader.

Till degen behöver du:


Gör såhär:
1. Smält smöret i en kastrull (dock föredrar jag margarin, men det är som man tycker)
2. Rör i socker och vetemjöl


Till fyllningen behöver du:

Gör såhär:
1. Skala, kärna ur, skär äpplena i tunna skivor (båtar) och lägg dom i en pajform
2. Strö över socker och kanel. Gillar du inte kanel så mycket, ta en halv tesked!

Sen är det bara att strö på smulpajen och in i ugnen i 15-20 minuter sen klart!

Servera gärna med vaniljsås! :)


Fredag

Hola guapas! Idag hyrde jag och Lotta en optimist jolle (en liten segelbåt) och åkte ut på sjön! Riktigt kul och ute på vattnet skrattade vi så vi höll på att kissa på oss. Blev riktigt blöt för det skvätte upp massa vatten, men det gjorde bara det hela ännu roligare :) Efter det åkte vi hem till Lotta där vi b.la packade in ett paket, riktigt snyggt vart det! Haha. Hoppas eran dag också vart bra ♥




Det vackra paketet :)

I want!


Dags för en runda på stan tror jag :)

Dagens tips!

Här kommer ett riktigt mormors-tips! :) Nämligen att lägga en tvål i sin underklädeslåda! Detta kommer göra att dina underkläder kommer lukta helt underbart, det känns fräscht och lyxigt! Fasta tvålar finns att köpa lite överallt, på ICA och så, men jag föredrar att handla på någon torghandel eller liknande för dom luktar oftast godast! Man behöver inte ta av pappret/plasten kring tvålen, för om man gör det kan det smula sig och sånt, inte så kul. Testa detta! ♥




Dagens outfit


Shorts från Åhlens, linne från Crocker, väska accent, converse, ringar från JC, antik & Glitter

Bergvik

Hejsan! Haft en bra dag? Själv kom jag hem för en stund sen från Bergvik, där jag tog en lunch/fika med Emelie, riktigt gott! Blev en macka och varm choklad, haha lite konstigt på sommaren kanske men den var såå god, gjort av riktig choklad. Vi trodde att det skulle bli regn idag, men det har faktiskt varit hyffsat väder. Här är några bilder:




När vi skulle in till stan och byta buss missade vi den precis, så vi satte oss på Waynes uteservering och jag tog en is chai :)

Parfymtoppen


Om nagellack

Använd underlack
Underlack är jätteviktigt om man inte vill ha missfärgade naglar. Rött är en färg som ger mycket missfärgningar. Underlack hittar du hos alla nagellacksförsäljare. Om du missat att använda underlack (Base Coat) finns det lösningar! Ett billigt allternativ är att använda en citron att bleka nageln med, men bäst är att använda ett nagellack som är avsett att minska ner missfärgningen. Finns hos b.la Isadora.

http://www.halsosidorna.se/Kostochnring/439114_20954941.jpg


Skaka inte flaskan!
Det är då det uppstår "bubblor" när man målar på nagellacket, istället för att skaka nagellacket kan du rulla det mellan händerna, då blir det inga bubblor :) Såhär:


Använd överlack
Så nagellacket håller sig längre och inte skavs bort. Det finns många olika överlack (Top Coats) i alla möjliga märken. En smart idé kan vara att satsa på ett bättre överlack så behöver man inte ha den bästa kvalitén på själva nagellacket, men det håller i alla fall.



För att få det snyggt
Att måla nagellacket snyggt kan vara riktigt svårt! Mina tips är att måla flera tunna lager istället för ett tjockt för att lättare få det jämnt och att våga måla utanför nageln, alltså på nagelband och huden brevid. Då kommer man lättare åt överallt och det är lätt att ta bort det överflödiga med tops och nagellackborttagningsmedel.
http://www.tgr-stores.se/uploads/t_product/71176_picture_5757_3.jpg

Torkat nagellack?
Har du ett nagellack som börjar torka och är segt? Prova att hälla ett par droppar nagellackborttagningsmedel i nagellacket, så löser det upp sig lite. Detta kan man dock behöva göra varje gång man ska måla, men det räddar nagellacket för stunden i alla fall :)


Bäst nagellack
Vilket märke har egentligen dom bästa nagellacken? Jag har två favoriter, OPI och Isadora. Isadoras är bra, inte dyra (69 kronor) och väldigt enkla att måla med! Dessutom har några av deras nagellack bred pensel, som gör det lätt att få jämnt. OPIs nagellack är den absoluta favoriten, dom har riktigt många färger (dock har inte alla affärer så många olika färger av dom, men t.ex Åhlens City har) och penseln är vid och det är väldigt lätt att måla med. Deras lack kostar lite mer (150 kronor) men däremot får man en riktigt stor flaska. Depends nagellack är också helt okej och riktigt billiga (25 kronor). Även Mavalas gillar jag (45 kronor)

http://emporiumcosmetics.com/wp-content/uploads/2010/01/opi_400x400.jpghttp://jlabbman.blogg.se/images/2009/1_isa-dora-_43756511.jpghttp://tildamilda.se/images/2008/mavala_180_265405w_18125430.jpg

Köpt

Hej på er! Idag har jag vart med Pappa på bergvik, köpte lite grejer. Jag tycker det är så himla svårt nuförtiden att hitta något snyggt! Sprang in i varenda affär typ 3 gånger var, slutade i alla fall med att jag hittade två tröjor :) Tog med kameran dit och skulle ta lite kort, men då hade jag såklart glömt minneskortet i datorn, klumpigt haha!


Linne från JC (crocker)


Tröja från H&M, huuur mysig som helst! Dock jättesmå i storlekarna! Tog en 40


Glitter, JC, JC


Lite smått & gott :) Hittade världens snyggaste grå nagellack jag var ute efter :D

Home Sweet Home


Mycket egobilder blir det när man inte har något annat på lager! :)

Äntlingen hemma! Fast vi har i och för sig varot hemma i typ 4 timmar, men ändå. Åkte med Philips bil, jösses, den lilla skrothögen! Haha. Men han gillar den ju så :P Har hur som helst hunnit ta en dusch, ätit och tittat på Allsång på skansen, bääst! Ett måste på sommaren helt enkelt :) Imorgon blir det lite shopping tror jag, roligt det! Hoppas ni har haft en riktigt bra dag när solen kikade fram då och då! Puss ♥



B.oB - Airplanes ft. Hayley Williams

Svar på kommentar från Zara:

Vilken dag fyller du år???<33

Jag fyller år den 24 september! :)


Ni som skickar kommentar som inte har någon blogg, fyll jättegärna i eran epostadress så skickar jag svaret via den. Kram!

Åka hem idag!


Idag ska vi hem och jag är såhär glad ↑ Innan vi åker ska jag bara packa klart och äta lite lunch, sen har vi en 4 lång bilresa hem... Inte det roligaste men det är det värt för att komma hem! Haha. Puss ♥

Måndag kväll

Heej! Har vart dålig uppdatering idag, men har haft annat för mig! Var nere vid vattnet med Rikard, Linus, Philip, Malte, Kristoffer loch Niklas, jag badade dock inte, alldeles för kallt! Sen gick vi hem och spelade kort och efter det har vi spelat TV-spel som jag verkligen inte fatta någonting av haha :p Men kul har det vart!

Chicago!


Kristoffer fick för sig att klättra upp för flaggstången? Haha.

3 favoriter



1. Shower Gel från Kings&Queens (75kr)
Luktar sjukt gott! Finns på t.ex KICKS, Åhlens.

2. Tame-it serum från Tony&Guy (100kr)
Serum för frissiga toppar. Really great! KICKS, Åhlens.

3. Löspuder "milk" från Make Up Store (235kr)
Jättebra att fixera foundation med. Räcker huuur länge som helst. MUS.

Filmtips!



Här kommer 3 tjejfilmer jag vill tipsa om! :)

Djävulen Bär Prada tycker denna film är superbra! Älskar Anne Hathaway och Meryl Streep, dom är sjukt bra skådespelare. Tycker verkligen att den har en intressant handling och ett bra budskap!

Wild Child en riktig tjejfilm! Denna har jag sett huuuur många gånger som helst, älskar den :) Anledningen att det står "HYRDVD" på den är inte att jag snott den haha, utan jag köpte den på en marknad där de sålde gamla hyrdvder (tror jag, eller bland annat i alla fall)

Bröllopsduellen också med Anne Hathaway i och Kate Hudson som är en stor favorit! Älskar karaktären hon spelar. Tycker verkligen att man ska se den om man inte gjort det!

Note to myself


Vill hem..

Åh, jag är så otroligt trött på att vara på landet nu! Jag vill åka heeem! Hem till min vanliga dusch, till min egna säng, till mina vanor, till min egna frukost och till mitt vanliga internet! Ska stå ut till på tisdag, herreguuud. Okej, nu är jag lite löjlig men på allvar, är så trött på vattnet här (sveriges äckligaste vatten, det stinker) och att man blir så himla lat och aldrig gör något. Bara sitter inne och degar. Jaja, nu ska vi luncha.


Svar på fråga

Godmorgon på er! Jag har varit vaken ett tag och ätit frukost och kollat på Djävulen bär Prada, älskar den filmen! Tänkte hur som helst svara på en fråga jag fick från någon som inte hade en blogg eller skickade mailadress :)

Från Sally:
Hur funkar det med att du bara är 14 år och ska börja 9:an? Jag är 14 och ska börja 8:an ;)
Fin blogg! (a)

Det som ska börja nian fyller 15 samma år, jag fyller i september, inga konstigheter ;) Så jag antar att du fyller tidigt på året? :)

UPPDATE:

Från Sally
Nja, fyller 18 september jag också :)

Okej, jag fattar verkligen inte hahaha. Är du 95a och ska börja 8:an?

(vi kan fortsätta dialogen i kommentarerna här nere så andra slipper se ;) )

Värmeskydd

Det är verrkligen superviktigt att ha ett värmeskydd till håret för föning, plattning, lockning osv. Jag använder TRESemmés och vad jag vet funkar det bra :) Det är ju svårt att säga ifall ett värmeskydd är bra eller inte, men detta känns pålitligt i alla fall. Kostar ca 72 kronor och finns på t.ex Åhlens, KICKS och även ICA, vilket är superbra! Man bara sprayar genom hela håret, jag brukar vara supernogrann så man inte missar massa :)


Filmmys

Åh, det finns ju inget mysigare än att sitta inne och kolla på film när det regnar! Har just kollat klart på "My best friends girl" med Kate Hudson, helt okej för jag hade verkligen inga förväntningar på den. Till det blev det hallonpaj från förrgår, mumsigt värre. Nu vet jag inte vad jag ska göra, får se vad jag hittar på. Regnet öser fortfarande ner utanför och man känner sig allmänt hängig. Aja.


Något att läsa ifall filmen skulle bli långtråkig, men det behövdet ju inte ;)

'Cause I wanna feel the thunder I wanna scream





Vaknade för circus 2 timmar sedan och har inte gjort någonting alls, det är en sån dag idag. Det regnar och är tråkigt :( Ska nog ta och sättta på en film eller något och kanske äta något gott. Puss ♥

Musse

Tänkte lägga mig och kolla på en film! Undrar bara vilken..? Love Actually, Bridewars, What happens in Vegas? Får se, tog med mig endel filmer hit som jag har att välja mellan. Brevid mig i soffan ligger världens sötaste katt och snusar. Min kusin hade tagit hem en katt från ett katthem och nu tar farmor hand om den, den heter Musse och är skitblyg, men jag älskar honom!
Sleep tight ♥


Favoritläsningen





Jag föredrar tidningar framför böcker! Älskar att läsa tidningar! "Tjejtidningar" då såklart. Fulla med grejer att läsa om! Mina favoriter är nog Cosmopolitan och VeckoRevyn, fast jag tycker att Glamour är så himla välgjord! Den har alltid så snygga layouter och den känns helt enkelt välskriven. Love ♥

Har ni någon favorittidning? Vilken/vilka?

Nail whitener



Jag vet inte om ni ser någon skillnad? Trodde att lacket skulle funga på ett annat sätt än det gjorde, det verkade som att man i princip penslade på ett genomskinligt lack i en kall ton, som gjorde naglarna vitare. Trodde det skulle vara något slags motverkande (inte "pensla över" om ni förstår vad jag menar). Jag tycker den funkade bra! Nu hade inte jag världens gulaste naglar, men visst syns det väl lite skillnad? Försökte ta i samma ljus. Får nog prova den igen när mina naglar har blivit mer missfärgade ;) Men jag tycker verkligen att ni ska prova denna! Jag tycker att den funkade :)


Ang. Bojkottningen



Okej, nu ska ni få höra min åsikt..
Jag är ju verkligen inte bjuden, men jag vill bara berätta vad jag tycker. För det första tycker jag att alla har gjort så stor sak av att det ska kosta pengar och jag förstår inte vad problemet är? MEN det jag förstår är att man hakar upp sig på detta med att det ska kosta pengar för vissa medan andra får VIP-inbjudningar, det är absolut inte rätt. Om det hade kostat 200 kr för alla, även storbloggarna, skulle jag i alla fall tycka att det var ok, för 200 spänn är inte särskillt dyrt. Ska jag vara ärlig tycker jag att det är lite töntigt att man ska bojkotta, man behöver inte ta allt på så stort allvar, det är en kul grej!

Some boys take a beautiful girl, And hide her away from the rest of the world.







Ny ring och nylackade naglar :)

Dagens köp


Pyjamas från Lindex och ringen i silver köpte jag i en liten affär vid hamnen, det är äkta turkos (en sten) i. Älskar den!


Nagellack från Isadora (de vita ska motverka missfärgade naglar, kommer en liten recension sen!) och duschtvål pch bodylotion från Kings&Queens, man fick med en liten neccesär :)

Sen köpte jag även två filmer :)

Back

Hej på er! Nu kom vi precis hem från Nynäs, jag och farmor hade en jättemysig dag tillsammans :) Visar sen vad jag köpte där! Puss ♥


Våffla med hjortronsylt och en frappuccino från Starbucks (aldrig sett att det finns och köpa?) i hamnen :) Så himla gott!

Mot Nynäs!

Nu ska vi alldeles strax sticka till Nynäshamn, stressad som vanligt. Fast med farmor är det ju ingen fara eftersom hon också gärna tar god tid på sig. Men jag ska i alla fall bara fixa det sista sen drar vi :) Okej, det är typ Lindex och Kicks som finns där men något ska man väl hitta? :) Solen skiner och jag känner på mig att det kommer bli en toppendag! Glöm inte att njuta av solen nu ♥


Looking forward



Tja på er! Görs? Här har vi just ätit hallonpaj, riktigt gott med självplockade hallon från trädgården. Imorgon ska vi till Nynäshamn, om planerna håller ;) Jag och farmor vill dit i alla fall, är så shoppingsugen hela tiden haha. Nu ska vi spela TP! Over and out

Glöm inte att rösta på mig här, genom att skicka en kommentar där du säger att du röstar på nummer 2!
Skulle bli så glad ♥

Ljusa upp ögon

Fick en förfrågan på att visa hur man ljusar upp ögon i Photoshop så här kommer en tutorial! :)



If you're trying to get out, just follow me I'll get you there

Nu har vi just kommit hem från Utö! Mysigt var det där, tog drygt en timme med båten sen var vi där, lunchade, gick omkring i bodarna, kollade på en kvarn och sånt. Riktigt härligt med bra väder idag också! Hoppas ni har vart ute och gjort något kul i solen :)


I båten påväg dit.


Åt friterat tunnbröd med skagenröra, mycket gott! :)



Glöm inte att rösta på mig här, genom att skicka en kommentar där du säger att du röstar på nummer 2!
Skulle bli så glad ♥

Bråttom bråttom!


Jag idag, med tröjan jag köpte häromdan och halsband från BikBok

Nu är det lite bråttom haha. Alla är klara utom jag (och farmor) och vi ska snart sticka ner till båten och åka till Utö. Ha en bra dag ♥

Utö imorgon


Funderar på att antingen lägga mig eller kolla på en film, hm...? Det lutar nog mot de första alternativet, ska till Utö imorgon och vi planerar att åka redan 11 (det tar ett tag för vi ska ju åka båt). Vet inte vad man gör på Utö, men något kul hittar man ju alltid på. Gå runt lite i småbutiker och sånt. Egentligen vill jag shoppa på "vanliga" affärer, men det kanske blir Nynäs någon dag? Well, well. Hörs imorgon ♥

Glöm inte att rösta på mig här, genom att skicka en kommentar där du säger att du röstar på nummer 2!
Skulle bli så glad ♥

Före/Efter


Jag har...
Beskärt bilden
Ändrat i curves (mer ljus&kontrast)
Gjort den skarpare
Ljusat upp ögonen
Tagit bort mörka ringar under ögon
♥ Ändrat till gråskala

Glöm inte att rösta på mig här, genom att skicka en kommentar där du säger att du röstar på nummer 2! Skulle bli så glad ♥

Autumn



Lite från H&M till hösten. Gillar väskan och den randiga tröjan lite extra! Har du någon favorit?

He gives you gold and He’ll promise you The whole world will be yours





Om ni vill kan jag visa före och efter bilder på redigeringen - huge difference.

Onsdag

Chena! Kom just in från altan där jag suttit och löst korsord (fast jag är sämst på korsord, blir alltid fel) och doppat ballerina kladdkaka i mjölk, riktigt gott. Idag har det inte hänt så mycket idag, har handlat, målat naglarna (men det sket sig) och sånt, mest för att sysselsätta sig! Fast imorn ska vi förmodligen till Utö, kuligt :D Fast om det blir bra väder, vill säga.



Glöm inte att rösta på mig här, genom att skicka en kommentar där du säger att du röstar på nummer 2! Skulle bli så glad ♥

Rösta rösta!

Godmorgon! Snälla, rara, söta, fina ni, kan ni hjälpa mig att vinna veckans blogg?
Klicka här och skriv en kommentar att ni röstar på nummer 2!
Skulle bli sjukt tacksam om ni hjälpte mig ♥ ♥ ♥

Best of basic



Basplagg kan man aldrig få nog av! Valde ut några som jag gillar :)

Vart köper ni helst basplagg?

Visa bilder från bloggen i bloglovin

Här kommer ett inlägg för er som undrar hur man gör så att bilderna kommer upp på bloglovin när man postat ett nytt inlägg (för blogg.se).



Gör såhär:


Gå in på "inställningar"


Kryssa i "Lämna ut hela inlägget i rss-flödet" och spara!


Så enkelt var det ;)

IsaDora Matte Top Coat



Nu har jag testat detta överlack från IsaDora som ska ge matta naglar och den funkar verkligen huuuur bra som helst! Bilden kanske inte är den bästa, men jag kan verkligen rekommendera denna produkt. Den gör så att nagellacket torkar fortare och mattar ner - och det funkar verkligen! Det tar upp till 1 minut, sen är det snustrorrt. Detta lack kostar 69 kronor och finns på de ställen som säljer IsaDora (t.ex Åhlens, H&M, KICKS osv.)


@ muskö

Nu har vi kommit fram till Muskö, innan vi åkte köpte jag detta på stan:


Två tröjor från Åhlens


Pyjamaströja från Twilfit & nagellack som mattar ner (mer om det sen!) också fick man en liten hårspray


Trosor från Twilfit

Sen köpte jag även ett par pyjamasbyxor från Twilfit men det blev ingen bra bild på dom, haha.
Kram!

Tisdag

Godmorgon! Usch vad jag är trött, gick upp klockan 7... Men snart är jag klar i alla fall, ska bara packa det sista och äta frukost. Vi sticker till Muskö idag, jag fick inte som jag ville haha. Men det blir nog bra i alla fall, trots att det ser ut att bli regn och mulet mest. Innan vi åker ska jag in till stan för att fixa lite smågrejer och hämta lite saker hos mamma. Sen köper jag nog med något från Espressohouse att ha i bilen, låter ju toppen. Nej, hörrni, nu måste jag packa klart. Har den där känslan, ni vet, när det känns som man glömt något. Så jobbigt! Haha. Hörs när vi kommit fram. Puss ♥


Plattat hår idag :)

Nailpolish



Snygga lack till hösten från Make Up Store! Bli inte ledsna när jag säger så, det finns mycket att se fram emot till hösten! Tycker speciellt att Lotta & Emelie var snygga (de är ju två vänner till mig hihi, Emilia fanns inte tyvärr). För 130 kronor är ett av dom ditt!

Vilken är eran favorit?

Bare fudge

Godmorgon :) Idag är det måndag, det innebär att vi ska till pappa. Vi funderar på att åka till Muskö igen i veckan men jag vet inte om jag vill.. Kan ju vara skönt att vara hemma också. Just nu sitter jag och äter frukost. Dagens planer är väl inga mer än att packa, men vi håller oss väl sysselsatta i alla fall. Ha en bra dag ♥




Bare fudge på naglarna, läcker färg tycker jag :)

Hiss/Diss?

Linsskydd

Köpte ett nytt linsskydd idag eftersom jag råkade tappa mitt i vattnet. Det jag fick var mycket fulare :( Hahahaha. Får skylla mig själv ;)


......

Bishop





Det slutade med att vi hamnade på Bishop (aka jurassic park) och åt. Tog en skaldjurspasta, mycket gott! Nu hade jag tänkt kika omkring på bloggarna och sen ska jag nog kolla på en film. Puss ♥

And still I can't let you be


Vanilj snäcka och en Is Chai, riktigt mumsigt det.

Kom 'nyss' hem från stan, köpte lite "bra att ha"-grejer (jag är bäst på att köpa "bra att ha"-grejer). Ikväll ska vi ut och äta tror jag, det blir mysigt det. Har ord-torka, får inte fram något på tangenterna haha. Men ni får ha en mysig eftermiddag/kväll :)

Stan nu!

Godmorgon! Sovit gott? Nu ska jag alldeles strax ner en sväng på stan för en fika med Emelie, det var sjukt längesen vi sågs. Har även lite grejer jag måste köpa också. Ute regnar det så jag får ta paraply på vägen. Har liiiite bråttom då jag hade svårt att välja kläder, känns som att jag inte har något att ha på mig! Hoppas ni får en bra dag så hörs vi när jag kommer hem.  Puss ♥




Hahaha jag ser superblek ut i ljuset från fönstret

RSS 2.0