Den röd/rosa concealern i min älskade Cover All Mix från Make Up Store håller på att ta slut, medan det är massor kvar i de andra två delarna av den, så häromdagen köpte jag en Cover All Blue, som också är en concealer man ska ha under ögonen. Har inte testat den ännu, men den lär vara lika grym och dessutom har jag hört att den ska vara krämigare, vilket är bra eftersom jag alltid blandar ut min CAM med foundation för att den inte ska vara så tjock.

Cover All Blue kostar 165 kronor




now I stand beside myself in the pouring rain

Hej gullisar! Hoppas ni har en bra onsdag, min har varken varit bra eller dålig. Vi gick till halv tre idag och det var riktigt skönt att sluta tidigt! Efter vi slutat gick jag till waynes för att plugga lite, det gick väl sådär, haha, jag är så otroligt trött idag! Därför har allt rullat på lite segt... Men en sak som är riktigt skön är att halva klassen har sovmorgon imorgon (och den halvan är jag med i) på grund av att dom andra ska labba på morgonen, så då blir det äntligen lite extra sömn. Sen på fredag är vi lediga, woho!

När jag kom hem, för typ en timme sedan, så gick jag ut och fotade lite, är helt förälskad i det nya objektivet, älskar det korta skärpedjupet! Tänkte att jag skulle fånga hösten på bild, men mitt uppe i fotograferandet blev jag attackerad av myggor... haha är det höst eller inte?

♥ ♥ ♥





♥ ♥ ♥

Gifts fall from heaven only in fairy tales

Tänkte visa er resten av presenterna jag fick när jag fyllde år, förutom objektivet då. Är otroligt "nöjd" med allting, så fina presenter! ♥


Fjäderörhängen, Fjäderhalsband, Mango Body Lotion och Dusch Tvål, Värmeskydd, Presentkort på MUS och Nacka Forum, Ansiktsbehandling, "Här ligger jag och blöder" och "Elsas värld"






Jeans från Dr. Denim (favorit-modellen!)

Fick även en sån där platta man har datorn på när man har den i knät och en jättesöt liten bricka! :)

Birthday!

Heeej älskade vänner! Idag är jag jätteglad, för idag fyller jag år! Har hitills haft en helt fantastisk födelsedag, fick objektivet jag önskade mig och jag är så glad! Har fått andra presenter också, sen har släkten varit här och firat mig och det gör mig till världens lyckligaste tjej! Just nu har vi en liten "paus" mellan tårtan och maten, sen blir det sushi, älskart! Åh, detta inlägget blir helt konstigt och osammanhängande, men jag bryr mig inte om det idag haha. Hoppas att ni också har haft en otroligt bra dag, det är ni värda!


Canon EF 50mm F/1.4 USM = KÄRLEK!


Pappa hade beställt den godaste tårtan jag någonsin ätit!


STORT tack till alla som förgyllt min dag, ni är guld värda! Och tack till kusin Evelina som lyckades klämma in en timme för att komma hit!

How to love

Hej hjärtisar! Tänkte slänga in en liten uppdatering till er, det blir ju så himla glest här i bloggen! Sitter faktiskt redan nerbäddad bland duntäcke & kuddar i sängen, med datorn i högsta hugg och 2½ men på i bakgrunden. Lär bli en bra kväll! Förövrigt har det bara varit skola som vanligt idag, med vanliga lektioner osv. När vi hade slutat mötte jag upp min vän Linn på stan för en fika på EH, helt underbart att träffa henne igen! Saknar alla mina gamla klasskamrater så mycket! När vi fikat klart (i typ två timmar?) satte jag mig på bussen hem och väl hemma gjorde jag iordning mat till min lilla familia. Nu tänker jag bara ta det lugnt hela kvällen, inga läxor eller andra måste, WOHO! Dessutom har jag sovmorgon till 10.50 imorgon, hur bra?!

GLÖM INTE ATT BESÖKA LINNS BLOGG! NI HITTAR DEN HÄR


Veckorevyn trillade ner i brevlådan idag, tänkte spendera resten av kvällen med den!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

3 anledningar till varför jag aldrig går hemifrån utan mina hörlurar

Lil Wayne - How To Love


Maroon 5 - She Will Be Loved


Foster The People - Pumped Up Kicks

Favourites by H&M

Hej finingar! Hoppas ni har en fin lördag Min har hitills varit toppen, tog en sväng till stan med mami, vi fikade och köpte springskor... äntligen! Efter stan åkte vi hem och nu sitter jag här, trött som ett as. Ska nog powernap:a snart, måste samla lite energi känner jag. Men innan tänkte jag bara blogga lite, måste ju passa på när jag har tid!

Jag är väldigt skeptisk mot H&M:s smink, i alla fall deras foundation och concealer. Har inte provat dom, så egentligen borde jag inte ha en åsikt, men hur som helst skulle jag i alla fall aldrig köpa en concealer där ifrån. Men jag har faktiskt tre styckna favoriter där ifrån som jag älskar!

 

Ögonskuggspaletten "Biscotti Dreams"

"Eyebrow fix"

Deras läppglans




Vardagslyx!



Hej! Allt bra med er? Jag mår asbra för idag har jag varit ute på en joggingtur! Något som händer ytterst sällan, haha, men i tisdags var vi ute och sprang 5 km på gympan och jag fick faktiskt en tid som jag var nöjd med så nu ska jag fasiken slå den nästa gång! Och då måste man ju kämpa lite för det. Sen när jag kom hem tog jag en sån där otroligt härlig dusch och skrubbade hela kroppen, rakade benen osv. Love it! Älskar såna där småsaker som får vardagen att kännas aningen lite lyxigare. Här är en lista med grejer som jag brukar göra för att lyxa till det:

Äta frukost framför TV:n... älskart!
Använda "finare" duschtvålar från t.ex The Body Shop
Variera frukosten! Ha i färska bär eller något annat gott i yoghurten
Planera en eftermiddag då jag bara ska softa framför favorit tv-serien
Plugga på café en dag i veckan (roligare än hemma!)
Unna mig själv en liten mumsbit då&då!



Imorgon är det fredag, kärlek! Vi börjar som vanligt 12.20 (alltså, hur underbart är inte det? typ JÄTTE). Sen ska jag iväg på säsongens första danspass på friskis, kärlek på det med!

Grattis till vinnaren!

Stort grattis till Elin Persson som vann armbandet jag lottade ut! Jag mejlar dig!


Hej hjärtan, allt bra? Själv sitter jag och pluggar lite privatjuridik, vi ska läsa några sidor i boken. För några timmar sedan kom jag hem från Arvika där jag spenderade helgen tillsammans med mormor, mina mostrar + deras familjer. Vi har haft det supermysigt med korvgrillning, brygg-häng och surströmmingsskiva ute i gamla stallet. En riktigt lyckad helg med andra ord! Men nu är det back to reality som gäller, plugg som måste tas tag i och tidig i-säng-hoppning, men det känns faktiskt grymt bra ändå, gymnasiet är kul! Och på bilden kan ny skymta "min" nya dator som jag "fått" av skolan, den är bäst! En HP ProBook 5330m om det säger er något. Nej, hörni, nu måste jag fortsätta med juridiken här, men ha en toppenbra söndagskväll och ta hand om er!


Making wishes on stars



24/9

RSS 2.0