Tvätta penslar

Visst är det helt sjukt tråkigt att tvätta sina sminkpenslar? Speciellt dom man ska tvätta varje dag (dom man använder till feta produkter såsom concealer och foundation). Men det finns en jättebra lösning till det, nämligen desinficerande spray-rengöring! Jag använder spray varje dag till concealer- och foundationpenslarna och det funkar toppen. Däremot är det viktigt att tvätta penslarna en gång i veckan ändå, bara för att smutsen ska försvinna. Med denna spray så kan smutsen fortfarande sitta kvar i penseln, men bakterierna är borta.
Den är lätt att använda också, man sprayar bara penseln lite lätt och torkar av den på en handduk eller ett papper.


Jag använder KICKS "Spray Cleaner", kostar ca 60 kronor och räcker länge!


Filmtips!

Att det är sommar betyder ju inte att det alltid fint väder här i vårt avlånga land, därför kan det ibland vara mysigt att slå sig ner i soffan tillsammans med lite choklad och titta på en bra film! Jag älskar Systrar i Jeans-filmerna, både ettan och tvåan är toppenbra! Gillar såna här filmer som är hyffsat "lätta", alltså inte värsta Titanic-dramat. Tycker att ni som inte sett dessa ska ge dom en chans!


Långklänning

Långklänning från H&M, 149 kronor. Fick sy upp den, kort som jag är haha, men nu sitter den perfekt!

21/6/2011

Tog en sväng in till stan idag, lunchade först med mamma, sen gick jag lite på stan själv och innan jag åkte hem tog jag en capuccino på Waynes.

Fick bara med mig lite småsaker. Två bandeu bhar från Gina Tricot (det var säkert mer än ett år sedan jag handlade där sist!), en silvrig klocka och en liten rosettring från Ur&Penn, ÄLSKAR klockan! Två rese-förpackningsgrejer, en liten hårspray och liten bodylotion från KICKS.


_____________


FÖRRESTEN, tänkte ta en liten grej bara. Efter att jag la upp en bild på mitt sminkbord så har endel frågat vad det heter och vad det kostar osv. Vissa har inte angett blogg/epost så jag tänkte bara skriva det såhär, hoppas ni som undrar ser! Bordet heter Ludvig och när jag köpte det kostade det bara 100 kronor, vilket är helt sjukt, egentligen kostar det typ 600. Tyvärr så kan jag inte längre hitta det på IKEAs hemsida, har letat som bara den och jag hade även en produktlänk, men den verkar ha försvunnit ur sortimentet. Har man tur kanske det finns kvar på något varuhus. Hoppas det var till någon hjälp!

Sommarlov!

Hej på er! Nu är det äntligen sommarlov, hur härligt som helst. Slutade ju i fredags och det innebar ju inte bara sommarlov, utan även slutet av nian, högstadiet och grundskolan. Det känns bra faktiskt!
Hade ju då skolavslutning i kyrkan, vi fick betygen och någon sjöng någon låt osv. Efter det var det dags att säga hejdå till alla och konstigt nog så fällde jag inte en enda tår, även fast det kändes sorgligt såklart, kommer ju sakna min fina klass som bara den! Fast sen efteråt i bilen så sprack det, haha, och tårarna bara forsade.
På kvällen hade vi lite tilltugg här hemma och jag fick även lite presenter, sen gick jag och min familj ut och åt, riktigt mysigt och gott! Hade hur som helst en fantastisk dag och känslan i kroppen är oslagbar! Är jättenöjd med mig själv och vad jag presterat. Tänkte visa vad jag fick som belöning :)

3 tidningar från min bror, betygen såklart och en lapp där det står fina saker som klasskompisarna skrivit om en, en liten bok om lycka från mamma, pengar från mamma, pengar från mormor och VÄRLDENS finaste ring från mamma:

På den står det "Alis volat propriis" som är latinska och betyder "Hon flyger med sina egna vingar", hur fin är inte den texten? Älskar den här ringen, tusen tack mamma!

Fick också en blombukett från mamma och en fin ros från vackra Linn, tack!

Torsdag

Hej! Hur är det med er? Jag mår toppen! Torsdag idag, kristi himmelfärdsdag vilket innebär ledighet från skolan! Tänkte få lite saker gjorda idag, bland annat tvätta alla sminkborstar (vilket behövs eftersom det var typ 7 år sen jag gjorde det sist) och åka till stan och sola lite, måste ju blir brun till balen/skolavslutningen. Sen blir det väl att slå ihjäl några timmar genom att bara ta det lungt framför Sex and the City (hur bra är inte den serien?).
I alla fall, över till det som faktiskt var anledningen till detta inlägg, nämligen gårdagen! Hade en otroligt bra dag igår, den började med att jag vaknade upp brevid Nora och Lotta, efter en natt i uterummet. På den natten hann jag bli 16 myggbett rikare och 5 sömntimmar fattigare, men kul hade vi! Anledningen till att dom sov hos mig var att vi skulle till vår gamla skola dagen efter, för återträff med klassen. Dagen vart riktigt lyckad och det var otroligt kul att träffas som gamla klassen igen! Efter det gick vi och Filippa (kul att träffa dig igen! :D) hem till mig en snabbis innan dom skulle hem igen. Var tvungen att ta en liten powernap innan kvällen, var sjukt trött efter en natt med skrikande måsar och surrande mygg.
När jag sovit klart var det dags att göra iordning inför kvällen, då Lotta, Emelie, Linn, Ebba, Ebba och Clara skulle komma över på tjejkväll. De kom vid halv sex-tiden och vi gjorde iordning mat och fixade. Vi åt & sen stack vi ut till lekparken, där vi gungade och myste lite ända tills myggen inte gick att uthärda längre. Så vi stack tillbaka till mig och forsatte kvällen med mer skratt och tända ljus. Sen började det bli lite känslosamt, sorgligt det faktum att vi inte längre kommer ses varje dag :'( Vid halv ett tog kvällen slut och jag städade iordning lite innan jag gick och la mig.
Hade en så otroligt bra kväll, tack för det tjejer, ni är grymma!

Måste visa vad jag fick också, hur söta är dom inte?

Ni är så otroligt underbara tjejer, inget hade vart desamma utan er! Hoppas verkligen att vi kommer hålla kontakten, vill aldrig förlora er. Det var så himla fint gjort av er att ge mig den tavlan, den har redan åkt upp på väggen! Ni ska veta att jag älskar er så otroligt! PUSS!!

RSS 2.0